Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Anladm cok tesekkur ederim butun sorularima cevap veriyorsunuz iyiki katlmisim araniza allah razi olsun hepinizden meleklerimize kavusuruz insallah hayrlsyla en kisa zmanda

Bugün bebek haberi veren arkadaşları kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.arkadaşlar bi de şunu sormak istiyrm: tedaviye başlarken veya Öncesinde Dr size vitamindir omega3 Tür gibi Şeyler verdi mi hiç,veya takviye olarak bişeyler verdi mi

Canım merhabaa bnde pazartesi başladım bugün 4. İğnem yarın kontrol hahaa çok sevindiim.hangi merkezdesin? Buarada evet yumurtaları yeterli sayiya va büyüklüğe getirmkviçin iğneleer

Canım merhabaa bnde pazartesi başladım bugün 4. İğnem yarın kontrol hahaa çok sevindiim.hangi merkezdesin? Buarada evet yumurtaları yeterli sayiya va büyüklüğe getirmkviçin iğneleer
Aa cok sevinddiimm ayni gun tedavimiz sende yarn gdiorsun kesinlikle haber ver haberleselim son drumlar ne olacak ve bursadayim ben sen neredesn

Bugun henuz pozitif haberi veren olmadi canim .ama insallah aksama o ben olurum :) bana sadece folik asit ve tedaviye baslamadan d vitamini vermisti..ama ben omega3 icerikli yiyecekleri kendim cok tukettim baya faydasi varmis cunku...

Herkese selam test sonucum cikti. Bekledigim gibi maalesef negatif Tedavide olan ve sonuç bekleyen arkadaslarimin pozitif sonuc almalarini diliyorum Allah'tan. Benim gibi negatif alan arkadaslarim tabi ki uzulucez elde değil fakat yilmak yok. Maddi imkanlarimiz el verdiğince ve manevi acidan kendimizi hazir hissetigimiz surece elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu sefer de olmadi bi daha ki sefere neden olmasin? C candanote takipteyim bekliyorum güzel haberini.

Bana verdi adet olmadan başladım elevit ve omega3 950mg lik

omega 3 balik yagi , elevit, b12 verdi doktorumm

Evet ben omega 3,folbiol, benexol kullanniyorum

Canım üzülme. Tevekkül etmişsin ve umitlisin ne güzel. İns. Bir dakaki tedavinin son olur canım. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrularini

bu durumda söyleyecek bişey bulamıyorum üzüldüm hayırlısı bi dahaki sefere neden olmasın haklısın rabbim tez zamanda kucağını doldursin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…