- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
yuzde 90 tuttuğu anlamına gelir.yalnız testtı 1-2 gün tenrarlarsan daha garantı olur.bide çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olmalıBsi dha sorcam bebek yerlstrildikten sora idrarda poztif cikarsa o bebegin tuttugu anlamina gelirmi?
inşallah canım kesin sonuç yarın belli olur sabırsızlıkla bekliyorum...canim benimkide 3. Gun embriyosuydu.8. Gunde silik cizgiyi gormustum.11. Gun kan testim pozitifti.bence hamilesin.
Canım merhabaaArkadaslar ben cok mesaj yaziyorum galiba ama cevremdeki kimse bilmio tup bebekle ilgli bilgileri yok o yuzden size rahatskzlik veriyorum. Pazartesi basladk dort gun igne vurulcaz yarina randevum var. Muayene mi olcam tahlilmi yapcam ne icin cagrdi dr acaba. Orda heyecandan dilim tutuluyo evdede meraktan catliyorum sora. Yumurta olusmusmudr? Ve bu igneler yumurtalar icin demi buyusun die
Liste yok artik canim..Listeyi yapan arkadas hamile kalinca aramizdan ayrildi...Listeyi goren oldu mu en son
Aa cok sevinddiimm ayni gun tedavimiz sende yarn gdiorsun kesinlikle haber ver haberleselim son drumlar ne olacak ve bursadayim ben sen neredesnCanım merhabaabnde pazartesi başladım bugün 4. İğnem yarın kontrol hahaa çok sevindiim.hangi merkezdesin? Buarada evet yumurtaları yeterli sayiya va büyüklüğe getirmkviçin iğneleer
Amin canim Allah azi olsun hepinizden..insallah sizlerdende guzel haberler aliriz :)
Bugun henuz pozitif haberi veren olmadi canim .ama insallah aksama o ben olurum :) bana sadece folik asit ve tedaviye baslamadan d vitamini vermisti..ama ben omega3 icerikli yiyecekleri kendim cok tukettim baya faydasi varmis cunku...Bugün bebek haberi veren arkadaşları kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.arkadaşlar bi de şunu sormak istiyrm: tedaviye başlarken veya Öncesinde Dr size vitamindir omega3 Tür gibi Şeyler verdi mi hiç,veya takviye olarak bişeyler verdi mi
Bana verdi adet olmadan başladım elevit ve omega3 950mg likBugün bebek haberi veren arkadaşları kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.arkadaşlar bi de şunu sormak istiyrm: tedaviye başlarken veya Öncesinde Dr size vitamindir omega3 Tür gibi Şeyler verdi mi hiç,veya takviye olarak bişeyler verdi mi
Bugün bebek haberi veren arkadaşları kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.arkadaşlar bi de şunu sormak istiyrm: tedaviye başlarken veya Öncesinde Dr size vitamindir omega3 Tür gibi Şeyler verdi mi hiç,veya takviye olarak bişeyler verdi mi
Evet ben omega 3,folbiol, benexol kullanniyorumBugün bebek haberi veren arkadaşları kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.arkadaşlar bi de şunu sormak istiyrm: tedaviye başlarken veya Öncesinde Dr size vitamindir omega3 Tür gibi Şeyler verdi mi hiç,veya takviye olarak bişeyler verdi mi
kan sonucu 2 saatte çıkıyor arasana hastaneyi :)Bugun henuz pozitif haberi veren olmadi canim .ama insallah aksama o ben olurum :) bana sadece folik asit ve tedaviye baslamadan d vitamini vermisti..ama ben omega3 icerikli yiyecekleri kendim cok tukettim baya faydasi varmis cunku...
Canım üzülme. Tevekkül etmişsin ve umitlisin ne güzel. İns. Bir dakaki tedavinin son olur canım. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrulariniHerkese selam test sonucum cikti. Bekledigim gibi maalesef negatifTedavide olan ve sonuç bekleyen arkadaslarimin pozitif sonuc almalarini diliyorum Allah'tan. Benim gibi negatif alan arkadaslarim tabi ki uzulucez elde değil fakat yilmak yok. Maddi imkanlarimiz el verdiğince ve manevi acidan kendimizi hazir hissetigimiz surece elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu sefer de olmadi bi daha ki sefere neden olmasin? C candanote takipteyim bekliyorum güzel haberini.
bu durumda söyleyecek bişey bulamıyorum üzüldüm hayırlısı bi dahaki sefere neden olmasın haklısın rabbim tez zamanda kucağını doldursin insallahHerkese selam test sonucum cikti. Bekledigim gibi maalesef negatifTedavide olan ve sonuç bekleyen arkadaslarimin pozitif sonuc almalarini diliyorum Allah'tan. Benim gibi negatif alan arkadaslarim tabi ki uzulucez elde değil fakat yilmak yok. Maddi imkanlarimiz el verdiğince ve manevi acidan kendimizi hazir hissetigimiz surece elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu sefer de olmadi bi daha ki sefere neden olmasin? C candanote takipteyim bekliyorum güzel haberini.
Ben istanbul eurofertil fulya şubesiAa cok sevinddiimm ayni gun tedavimiz sende yarn gdiorsun kesinlikle haber ver haberleselim son drumlar ne olacak ve bursadayim ben sen neredesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?