Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar bende size yazayım tedavi aşamalarımı bilginiz olsun. İlk yumurta toplandı 12 taneden 3 ü döllendi 3.gün donduruldu. Sonra 12 tane daha toplandı 4ü döllendi yine 3.gün donduruldu üçüncü yumurta toplamamda 9 yumurtadan 7 si döllendi 3.güne getirildiklerinde diğerleride çözdürüldü ve hepsi 5. Güne getirildi tabi bunlardan sadece 8 tanesi 5. Güne gitti onlardan biyopsi örneği alındı ve cgh e gönderildi...tekrar donduruldular çünkü kan değerlerim o ay uygun değildi transfere...ayın 11 inde transfer yapıldı ce iki gündür evde istirahat ediyorum

Son düzenleme:
Bugun henuz pozitif haberi veren olmadi canim .ama insallah aksama o ben olurum :) bana sadece folik asit ve tedaviye baslamadan d vitamini vermisti..ama ben omega3 icerikli yiyecekleri kendim cok tukettim baya faydasi varmis cunku...
Ayyy canım bak ben de heyecan yaptım.inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar da Şenleniriz ya..hemen sonucu alır almaz yaz canım.dualarımız seninle

Bi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
Ah canım benim..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..değerin çok güzel maşallah:)

Bi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
Canım mesajını gormemisim. Ben de test yapacakların adlarını yazmıştım. Süper bir haber bu. Sağlıcakla kucağına alırsın ınş.

inşallah canım bir yola çıktık yılmak yok hakkımıda hayırlısı olsun inşallah

Liste yok artik canim..Listeyi yapan arkadas hamile kalinca aramizdan ayrildi...

Aranızdan ayrılmadım canım, halen sessiz bir şekilde takip edebildiğim kadar etmeye çalışıyorum :) Açıkçası son zamanlarda takip etmekte de zorluk çekiyorum. işlerimin yoğun olması ve yoğun mide bulantısı ve halsizlik hali de sebeplerden birkaçı.
Ancak işlerimin yoğun olması nedeniyle listeyi yapma işini üstlenebilecek biri olup olmadığını sorduğumda kimse cevap vermedi. Ben de elimden geldiği kadar devam ettirdim ama artık devam ettiremiyorum. Gönüllü varsa özelden listeyi gönderirim.

Kizlar cok saqolun.allahim insallah sizlere nasip eder.bugun 11. Gunumdu idrar testi falan yapmadim hic direk kanda ogrendim.3.gun 2 tane embriyo transfer edilmisti.
Tebrik ederim,Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşlh.senin kaçıncı denemendi ve nerede tedavi gördün öğrenebilir miyim?

Canım hayırlı olsun Sağlıcakla kucağına alırsın inşlh.senin kaçıncı tedavindi ve nerede yaptırdın

Bugun henuz pozitif haberi veren olmadi canim .ama insallah aksama o ben olurum :) bana sadece folik asit ve tedaviye baslamadan d vitamini vermisti..ama ben omega3 icerikli yiyecekleri kendim cok tukettim baya faydasi varmis cunku...
Inşlh güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…