Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

8 taneden kac tanesi saglikli cikti ??

Bi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.

Tebrikler canım Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah :)

Bi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
aaaa supeeeerrr sanirim ikizler geliyor ilk guzel haber senden geldi bugun hadi insallah devamida bizden gelir...gozun aydin canim hayirli olsun...

Haaa birde sunu mersk ediorum kizlar ikiz olup olmadgni nerden bilcez tahlilde hemen belli oluyormu? Ve bu ikizler tek yumurtami ayri yumurta ikizimi oluyo yani benzeyenlerdenmi oluyo pek anlamiorumda ben

Haaa birde sunu mersk ediorum kizlar ikiz olup olmadgni nerden bilcez tahlilde hemen belli oluyormu? Ve bu ikizler tek yumurtami ayri yumurta ikizimi oluyo yani benzeyenlerdenmi oluyo pek anlamiorumda ben
Allah iyiliğini versin çok şekersin yaa. eğer kan da beta hcg değerin çok yüksek çıkarsa ikiz olduğuna dair tahmin de bulunuyoruz tabi ama kesin olarak kesenin görünmesiyle ortaya çıkıyor iki kese görünürse ikizdir şeker kız:) tabi iki embriyo konulup ikiz olursa tek yumurt ikizi olmaz ama tek embriyo sen de bölünürse o zaman tek yumurta ikizi olur. rabbim gönlüne göre versin

benim de yumurtalar yarın toplanacak kısmetse, bakalım kaç tane toplanacak, kaç tanesi döllenecek merak ediyorum,
transferim pazartesi mi olur sizce?

hadi bakalım sana da bi ikiz yakışır valla bi taşla iki kuş ne dersin
kızlar kabızlık çekenler için yazıyorum; birkaç parça kurutulmuş sinameki otunu bir fincan sıcak suda demledikten sonra süzüyoruz (çayı şekerli içenler balla tatlandırabiliriz) limon sıkıp özellikle akşam veya gece için sabaha kadar bütün gazınız şişkinliğiniz gidiyor ve sabah tuvalete rahat rahat çıkıyorsunuz :)

Kızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…