- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
Kızlar bende size yazayım tedavi aşamalarımı bilginiz olsun. İlk yumurta toplandı 12 taneden 3 ü döllendi 3.gün donduruldu. Sonra 12 tane daha toplandı 4ü döllendi yine 3.gün donduruldu üçüncü yumurta toplamamda 9 yumurtadan 7 si döllendi 3.güne getirildiklerinde diğerleride çözdürüldü ve hepsi 5. Güne getirildi tabi bunlardan sadece 8 tanesi 5. Güne gitti onlardan biyopsi örneği alındı ve cgh e gönderildi...tekrar donduruldular çünkü kan değerlerim o ay uygun değildi transfere...ayın 11 inde transfer yapıldı ce iki gündür evde istirahat ediyorum
hayırlı olsun canım yaaa... kaçıncı gün embriyosuyduBi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
Bi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
Canım hayırlı olsun Sağlıcakla kucağına alırsın inşlh.senin kaçıncı tedavindi ve nerede yaptırdın
gizemlikiz_86 iki tanemi yerlestrildi
aaaa supeeeerrrBi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
aaaa supeeeerrrsanirim ikizler geliyor ilk guzel haber senden geldi bugun hadi insallah devamida bizden gelir...gozun aydin canim hayirli olsun...
insallah canim benimcok saqol canim benim.darisi basina insallah.hadi sendende bekliyoruz guzel bi haber.
Allah iyiliğini versin çok şekersin yaa. eğer kan da beta hcg değerin çok yüksek çıkarsa ikiz olduğuna dair tahmin de bulunuyoruz tabi ama kesin olarak kesenin görünmesiyle ortaya çıkıyor iki kese görünürse ikizdir şeker kız:) tabi iki embriyo konulup ikiz olursa tek yumurt ikizi olmaz ama tek embriyo sen de bölünürse o zaman tek yumurta ikizi olur. rabbim gönlüne göre versinHaaa birde sunu mersk ediorum kizlar ikiz olup olmadgni nerden bilcez tahlilde hemen belli oluyormu? Ve bu ikizler tek yumurtami ayri yumurta ikizimi oluyo yani benzeyenlerdenmi oluyo pek anlamiorumda ben
hadi bakalım sana da bi ikiz yakışır valla bi taşla iki kuş ne dersinaaaa supeeeerrrsanirim ikizler geliyor ilk guzel haber senden geldi bugun hadi insallah devamida bizden gelir...gozun aydin canim hayirli olsun...
kızlar kabızlık çekenler için yazıyorum; birkaç parça kurutulmuş sinameki otunu bir fincan sıcak suda demledikten sonra süzüyoruz (çayı şekerli içenler balla tatlandırabiliriz) limon sıkıp özellikle akşam veya gece için sabaha kadar bütün gazınız şişkinliğiniz gidiyor ve sabah tuvalete rahat rahat çıkıyorsunuz :)hadi bakalım sana da bi ikiz yakışır valla bi taşla iki kuş ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?