Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım hamilelikte bu tur bitki çayları içilmiyor.hamileysen sakın içme

sevcanf sanırım sen de dondurulmuşla devam edeceklerdensin yanılıyor muyum? özel olarak uyguladığın bişey var mı ne bileyim yediğin içtiğin. benim doktorum hiç bi ilaç vermedi adetin ikinci günü gel estrofem ile başlayacağız dedi kaygı ediyorum sanki pek hafife alıyor gibime geliyor?

Canim cok sagol paylastigin icin de sinameki dusuge neden oluyor diye duymustum.

Kizlaaaaaaarrrrr ben geldim neseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmm bhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....

ayyy çok sevindim hadi hayırlı olsun

yuppiiiiii tebrikler hayırlısı olsun tatlım

[QUOTgüzel"candanote, post: 37773292, member: 352677"]Kizlaaaaaaarrrrr ben geldim neseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmm bhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....[/QUOTE]
Cook guzel haber masallah sana sonunda rabbim tamamina erdirsin 9 ay tamamlayip saglikla kucaga gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…