canım hamilelikte bu tur bitki çayları içilmiyor.hamileysen sakın içmekızlar kabızlık çekenler için yazıyorum; birkaç parça kurutulmuş sinameki otunu bir fincan sıcak suda demledikten sonra süzüyoruz (çayı şekerli içenler balla tatlandırabiliriz) limon sıkıp özellikle akşam veya gece için sabaha kadar bütün gazınız şişkinliğiniz gidiyor ve sabah tuvalete rahat rahat çıkıyorsunuz :)
benim de saat 11 de toplanacak, sanırım pazartesi transfer olurbenim de yumurtalar yarın toplanacak kısmetse, bakalım kaç tane toplanacak, kaç tanesi döllenecek merak ediyorum,
transferim pazartesi mi olur sizce?
Hayirli olsun bol bol yumoslarin kaliteli embroyalarin olsun insallahbenim de yumurtalar yarın toplanacak kısmetse, bakalım kaç tane toplanacak, kaç tanesi döllenecek merak ediyorum,
transferim pazartesi mi olur sizce?
Seninde hayirli olsun bol yumoslar kaliteli embroyalar olsun insallah sonrada annlerine siki siki tutunsunlarbenim de saat 11 de toplanacak, sanırım pazartesi transfer olur
kızlar kabızlık çekenler için yazıyorum; birkaç parça kurutulmuş sinameki otunu bir fincan sıcak suda demledikten sonra süzüyoruz (çayı şekerli içenler balla tatlandırabiliriz) limon sıkıp özellikle akşam veya gece için sabaha kadar bütün gazınız şişkinliğiniz gidiyor ve sabah tuvalete rahat rahat çıkıyorsunuz :)
ilk hamileliğimde riskli ve hastanelerde yatarak geçti ıkınamıyordum tek çareyi bunda buldum diyebilirimcanım hamilelikte bu tur bitki çayları içilmiyor.hamileysen sakın içme
ayyy çok sevindim hadi hayırlı olsunKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
canım inşallah çok teşekkür ederimSeninde hayirli olsun bol yumoslar kaliteli embroyalar olsun insallah sonrada annlerine siki siki tutunsunlar
yuppiiiiii tebrikler hayırlısı olsun tatlımKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
sgol canim darisi basina insallah.. :)ayyy çok sevindim hadi hayırlı olsun
caniiimm cok tesekkur ederim darisi basina... :)yuppiiiiii tebrikler hayırlısı olsun tatlım
canım hayırlı olsun Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin :):)sgol canim darisi basina insallah.. :)
dua edin bizim için de lütfencaniiimm cok tesekkur ederim darisi basina... :)
Canim tebrik ederim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah insallah bende ve diger tum arkadaslarimda bizde bu duyguyu yasamak nasip olur neler yaptin transferden sonracanım inşallah çok teşekkür ederim
en basindan beri kendimle birlikte bu mubarek gunde bizi evlat sahibi et diye bu topikteki herkes icin dua ettim elbette sizler içinde dua edicem canim... :)dua edin bizim için de lütfen
canım hayırlı olsun Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin :):)
kizlar cok tesekkur ederim darisi basiniza :)dua edin bizim için de lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?