Cook guzel haber masallah sana sonunda rabbim tamamina erdirsin 9 ay tamamlayip saglikla kucaga gelsin insallah[/QUOTE][QUOTgüzel"candanote, post: 37773292, member: 352677"]Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
amiiiiiin canim Allh razi olsun darisi seninde basina...Cokkkkkkkkk sevindim :) hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla :)
Heyooooooooooo COK COK cokkkkkkkkkk sevindimmm.Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin.Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Canım hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok..inşallah en kosa zamanda poztif sonuç alabileceğin trdavine başlarsınHerkese selam test sonucum cikti. Bekledigim gibi maalesef negatifTedavide olan ve sonuç bekleyen arkadaslarimin pozitif sonuc almalarini diliyorum Allah'tan. Benim gibi negatif alan arkadaslarim tabi ki uzulucez elde değil fakat yilmak yok. Maddi imkanlarimiz el verdiğince ve manevi acidan kendimizi hazir hissetigimiz surece elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu sefer de olmadi bi daha ki sefere neden olmasin? C candanote takipteyim bekliyorum güzel haberini.
canım hadi gözün aydın.allah kucağına almayıda nasip etsinKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Gözün aydın canım tebrik ederim:)Bi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
Kızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
canım hayırlı olsun.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızKızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Ay ne güzel bir sürü hamile var tebrik ederim canım darısı başımızaKızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
ayy teşekkür ederim bitanemmmmm :)Bence cok guzel artmis.2.5 kat falan artmis 14-16 ve 16-18. Gunler arasi.bence cok guzel.son testimde benim de 2.5 kat artti doktorum cok iyi dedi artisa.
sagol kuzum cok iyi geldi inşallah.bugun üzdüm miniği temizlik yaptım kapı cam sadece bir odayı başım döndü sandalyeye zor attım kendimi sonrada ağladım bir şey oldumu diye kramp girdi kasığıma midem bulantı çok şükür kanama yoktu kimseye haber vermedim cok korktum amaHic bi problem yok canim icini ferah tut gebeligin ilk asamasinda en az iki kati arymasi gerekioki saglikli gebelik diyelim daha sonrasinda o bebeisin gelisimine ve hormonlarina goore istedigi kadar artabilir.yani budemek oluoki bebis yerinde gayet rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?