Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Ayyy canim yaa tuylerim diken diken oldu su an ..ben onu unutmustum bile coook haklisin Rabbim mukafatlandirdi beni cok sukur :)
5 tanesini cgh e göderdik 5 te 5 sağlıklı çıktı maşallah diyin çünkü ben bir ilkim daha hiç nöyle çıkan olmamış8 taneden kac tanesi saglikli cikti ??
çook ama çok sevindim canım allah tamamına erdirsin,darısı bize inşallah:))Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Kızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
5 tanesini cgh e göderdik 5 te 5 sağlıklı çıktı maşallah diyin çünkü ben bir ilkim daha hiç nöyle çıkan olmamış
bende ayen cnm estrofem ıle başladımm . estrofem sonrasında transferıme 5 gun kala prgestan kullandımm . bozma moralını ıyı motıve et kendını transfere hazırlaasevcanf sanırım sen de dondurulmuşla devam edeceklerdensin yanılıyor muyum? özel olarak uyguladığın bişey var mı ne bileyim yediğin içtiğin. benim doktorum hiç bi ilaç vermedi adetin ikinci günü gel estrofem ile başlayacağız dedi kaygı ediyorum sanki pek hafife alıyor gibime geliyor?
sevcanf sanırım sen de dondurulmuşla devam edeceklerdensin yanılıyor muyum? özel olarak uyguladığın bişey var mı ne bileyim yediğin içtiğin. benim doktorum hiç bi ilaç vermedi adetin ikinci günü gel estrofem ile başlayacağız dedi kaygı ediyorum sanki pek hafife alıyor gibime geliyor?
Benim önerim ise; bol bol bol çoook bol salatalığı hatur hutur bir güzel yemeniz sonra üzerine bir güzel (zaten içmeniz gereken) suyu içmek... Tuvalete yetişmekte zorlanmamaya dikkat edin, bir kaza olmasın :)
Denenmiştir, test edilmiştir, çok yararlıdır ve çok lezzetlidir.
Kızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
Çok sevindim canım..maşallah sana.kendine çok iyi bak öpüyorumKızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
Sagol canim Amin amin Allah razi olsuncanım hayırlı olsun.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
CoHer ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki her haberiniz bundan da güzel olsun, mutlu etsin... Kat be kat artan değerleriniz, keseleriniz, kalp atışlarınız, büyüyen karınlarınız geçen haftalarınız sizi sağlıkla doğacak yavrularınıza kavuştursun. Hep şansınız olsun. Darısı olmayan herkesin başına :)))))
cok tesekkur ederim canim amin aminhadi gozun aydin canim.
Ayy çok sevindim.herşey yolunda gider inşallah.hayırlı olsun..öpüyorumKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?