Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Harika bir haber daha. Senin nezdinde bugun bize guzel haberler veren tum arkadaslari tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Ayyy canim yaa tuylerim diken diken oldu su an ..ben onu unutmustum bile coook haklisin Rabbim mukafatlandirdi beni cok sukur :)

çook ama çok sevindim canım allah tamamına erdirsin,darısı bize inşallah:))

hayırlı olsun saglıklada kucağınıza alırsınız inşallah....
acaba kaçıncı gün embryosuydu..ve nerde yaptırdınız

sana da hayırtlı olsun canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sende listeyi yapan arkadaş gibi bırakıp gitmessin inşallah.
canım senin kaçıncı gün embryosudu

bende ayen cnm estrofem ıle başladımm . estrofem sonrasında transferıme 5 gun kala prgestan kullandımm . bozma moralını ıyı motıve et kendını transfere hazırlaa

C candanote aayyyyy ben cok sevindim ccokkkk seni bekliordum nabti acaba die allahm hepimize yasat kimse bu hasreti cekmesin artk bizimde minnaklarmiz gelsin. Allahm insallah hayrlsyla eline almak nasip etsin ikizmi peki

Kızlar sabah yumurtalarım toplandı kasıklarımda hala ağrı var bide gaz vamış gibi gaz sancısı var sanki normal mi? Yumrta sayumla ilgili bişey söylemedi doktor yarın öğleden sonra arayı sorcam embriyolarımın durumunu..

Benim önerim ise; bol bol bol çoook bol salatalığı hatur hutur bir güzel yemeniz sonra üzerine bir güzel (zaten içmeniz gereken) suyu içmek... Tuvalete yetişmekte zorlanmamaya dikkat edin, bir kaza olmasın :)

Denenmiştir, test edilmiştir, çok yararlıdır ve çok lezzetlidir.

ben de şu an estroferm kullanıyorum sadece artı omega3 ve folbiol

canım sen hiç idrar testi yapmadın mı

Her ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki her haberiniz bundan da güzel olsun, mutlu etsin... Kat be kat artan değerleriniz, keseleriniz, kalp atışlarınız, büyüyen karınlarınız geçen haftalarınız sizi sağlıkla doğacak yavrularınıza kavuştursun. Hep şansınız olsun. Darısı olmayan herkesin başına :))))) Başka güzel haberler alan varsa gözümden kaçan. Aynı dileklerimle tebrik ediyorum hepsini

Çok sevindim canım..maşallah sana.kendine çok iyi bak öpüyorum

Co
hadi gozun aydin canim.
cok tesekkur ederim canim amin amin

Ayy çok sevindim.herşey yolunda gider inşallah.hayırlı olsun..öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…