Sagol canim sizin pozitif cvblarnz beni cok mutlu etmisdu bnde paylasiyim baskalarini mutlu ediyim dedim butun hamile kardeslerim sagsalim yavrularimizi kucagimiza alalim insallah bekleyenlerede nasip olsun bu haber insallahÇok sevindim canım..maşallah sana.kendine çok iyi bak öpüyorum
Benim bugüne kadar hiç idrar testim olmamıştı. Bugün eczane hediyesi dandik bir test ile nasıl oluyor diye test ettik.. Eğlendik. Resmen komedi filmi çektik. Neden test istemem diye sorarsan testin sonuçlarına inanmıyorum... Her kim neyi söylerse söylesin başımın üstünde yeri var (inşallahhh haklı çıkarlar) ama aslolan kendi adıma kan testi :) Annem 3 aylık hamileyken negatif çıkmıştı bilirim...canım sen hiç idrar testi yapmadın mı
Sagol canim cok tesekkur ederim amin sende yavrunu kucagina sagsalim alirsn insallah
Benim bugüne kadar hiç idrar testim olmamıştı. Bugün eczane hediyesi dandik bir test ile nasıl oluyor diye test ettik.. Eğlendik. Resmen komedi filmi çektik. Neden test istemem diye sorarsan testin sonuçlarına inanmıyorum... Her kim neyi söylerse söylesin başımın üstünde yeri var (inşallahhh haklı çıkarlar) ama aslolan kendi adıma kan testi :) Annem 3 aylık hamileyken negatif çıkmıştı bilirim...
Amiiin cok sagol canim benim darisi basina...Her ikinizi de can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki her haberiniz bundan da güzel olsun, mutlu etsin... Kat be kat artan değerleriniz, keseleriniz, kalp atışlarınız, büyüyen karınlarınız geçen haftalarınız sizi sağlıkla doğacak yavrularınıza kavuştursun. Hep şansınız olsun. Darısı olmayan herkesin başına :))))) Başka güzel haberler alan varsa gözümden kaçan. Aynı dileklerimle tebrik ediyorum hepsini
Sagol canim benimki 2. gun embriyosuydu :)hayırlı olsun saglıklada kucağınıza alırsınız inşallah....
acaba kaçıncı gün embryosuydu..ve nerde yaptırdınız
sana da hayırtlı olsun canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sende listeyi yapan arkadaş gibi bırakıp gitmessin inşallah.
canım senin kaçıncı gün embryosudu
Gozun aydin canimm. Cok sevindim.Cok sagol canim Allah razi olsun ikiz degil sanirsam :)
Ne gündü eğlenceli anılarıma ekledim onları..ben de mesajını okumuştumda onun için sordum.bugün kaçıncı günün peki......
Hayırlısı ile inşallah, çok teşekkürler... Çok mutlu ol, şanslı ol, sağlıklı olAmiiin cok sagol canim benim darisi basina...
Tebrikler arasında kaçırdıklarım varsa tebrik ederim diye yazmıştım ama görmüşken yine yazayım istedim. Çok çok güzel haberlerin olsun hep. Kat be kat artan değerlerinle sağlıklı hamilelikler diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah...Kizlar herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim.rabbim burda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.dualarim sizinle.
Canim 3-4 gun sonra ilik suyla oturmadan yapilabiliyormus ben 4. gun yapmistimkıslaaar transferden kaç gun sonra banyo yaptınıız acıl cevap :)10 kasım transferım oldu bugun banyo yapsam sızce sakıncası var mıı *
Canim 3-4 gun sonra ilik suyla oturmadan yapilabiliyormus ben 4. gun yapmistim
Sende benim gibi ilk kez mi deneyeceksin bilmiyorum ama yarını iple çekiyorum yarın devam edip etmeyeceğimize karar vercek dr.inşallah çok güzel snuçlar alırızmerhaba bende kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlardanım çok heyecanlıyım yumurta geliştirici iğnelerimi vuruyorum. iki gundur kullanıyorum coookk heyecanlyım
Bende yeni basşladım inşallah hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucaklarımızasanırım ben geç kaldım aranızda yenıyım varmı benım gbı ıgnelerıne yenı baslayan. beş yıllık hasretin sonunda tüp bebege karar verdık ve basladık. bursada olan varmı aranızda kızlar. ben bursa acıbadem şahin zeteroğlunda yaptırıyorum allahın izniyle tüp bebeği
Amin canim insallah...hayir transferden 4 gun sonra transfer gununu saymadan...transfer gunuyle beraber 4 .gun mu cnmm :) sımdı gebesın ya senın yolunda ılerleyeyımmm :)) coks evındımm senın adına yaaaaa ,Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ? bıe kacıncı gun embrıosuyduu cnmm ? bende beklemedeyım ya sızlerı dyunca heyecan yaptıımm ;9
ben 5 gün sonra yapmıştım. doktorum ılık suyla bir ggün sonra yapabilirsin demişti ama.kıslaaar transferden kaç gun sonra banyo yaptınıız acıl cevap :)10 kasım transferım oldu bugun banyo yapsam sızce sakıncası var mıı *
Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah saglik la mutlulukla al kucağınaKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?