Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Çok sevindim canım..maşallah sana.kendine çok iyi bak öpüyorum
Sagol canim sizin pozitif cvblarnz beni cok mutlu etmisdu bnde paylasiyim baskalarini mutlu ediyim dedim butun hamile kardeslerim sagsalim yavrularimizi kucagimiza alalim insallah bekleyenlerede nasip olsun bu haber insallah

canım sen hiç idrar testi yapmadın mı
Benim bugüne kadar hiç idrar testim olmamıştı. Bugün eczane hediyesi dandik bir test ile nasıl oluyor diye test ettik.. Eğlendik. Resmen komedi filmi çektik. Neden test istemem diye sorarsan testin sonuçlarına inanmıyorum... Her kim neyi söylerse söylesin başımın üstünde yeri var (inşallahhh haklı çıkarlar) ama aslolan kendi adıma kan testi :) Annem 3 aylık hamileyken negatif çıkmıştı bilirim...

ben de mesajını okumuştumda onun için sordum.bugün kaçıncı günün peki......

C candanote aayyyyy ben cok sevindim ccokkkk seni bekliordum nabti acaba die allahm hepimize yasat kimse bu hasreti cekmesin artk bizimde minnaklarmiz gelsin. Allahm insallah hayrlsyla eline almak nasip etsin ikizmi peki
Cok sagol canim Allah razi olsun ikiz degil sanirsam :)

Amiiin cok sagol canim benim darisi basina...

Sagol canim benimki 2. gun embriyosuydu :)
kasim ayi boyunca tedavi olan butun arkadaslarin yaninda olucam ben canim :)

kıslaaar transferden kaç gun sonra banyo yaptınıız acıl cevap :)10 kasım transferım oldu bugun banyo yapsam sızce sakıncası var mıı *

ben de mesajını okumuştumda onun için sordum.bugün kaçıncı günün peki......
Ne gündü eğlenceli anılarıma ekledim onları..
Bana göre 9 :) 4 Kasım'da transfer oldu... Çok sevgiler

Amiiin cok sagol canim benim darisi basina...
Hayırlısı ile inşallah, çok teşekkürler... Çok mutlu ol, şanslı ol, sağlıklı ol

Kizlar herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim.rabbim burda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.dualarim sizinle.
Tebrikler arasında kaçırdıklarım varsa tebrik ederim diye yazmıştım ama görmüşken yine yazayım istedim. Çok çok güzel haberlerin olsun hep. Kat be kat artan değerlerinle sağlıklı hamilelikler diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah...

transfer gunuyle beraber 4 .gun mu cnmm :) sımdı gebesın ya senın yolunda ılerleyeyımmm :)) coks evındımm senın adına yaaaaa ,Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ? bıe kacıncı gun embrıosuyduu cnmm ? bende beklemedeyım ya sızlerı dyunca heyecan yaptıımm ;9
Canim 3-4 gun sonra ilik suyla oturmadan yapilabiliyormus ben 4. gun yapmistim

merhaba bende kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlardanım çok heyecanlıyım yumurta geliştirici iğnelerimi vuruyorum. iki gundur kullanıyorum coookk heyecanlyım
Sende benim gibi ilk kez mi deneyeceksin bilmiyorum ama yarını iple çekiyorum yarın devam edip etmeyeceğimize karar vercek dr.inşallah çok güzel snuçlar alırız

Bende yeni basşladım inşallah hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Amin canim insallah...hayir transferden 4 gun sonra transfer gununu saymadan...

Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah saglik la mutlulukla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…