Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

banyoyu ben oturarak yapayım dedım ama arastırdıgım kadarıyla ayakta yapmak gerekıormuş bılmıordum bunuuu ?????

Hayırlı olsun canım. Allah'ım tamamına erdirsin. Guzel haber alanlarıda tebrik ediyorum

arkadaşlar neler yaptınız ne yediniz ne içtiniz diye soran arkadaşlarım allah hepinize yaşatsın bu mutluluğu bende hamileyim transferin ertesi günü banyomu yaptım ve istanbuldan izmire döndüm.o hafta işe gitmedim evde durdum ancak çok ağır olmamak kaydıyla ev işlerimi yemeklerimi yaptım evi süpürgeyle bile süpürdüm..ananas yedim incir yedim bol su içmeye çalıştım normalde kola bağımlısıyımdır ancak transferden beri hiç içmedim...aklıma gelenler bunlar yani sürekli yatmadım...tabi bünye de önemli yatan arkadaşlarda var...siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın allah yardımcınız olsun

Allah hayrlsyla dogurmani elinize almanzi nasip etsin bize bol bol dua edin

Evet bu gün 3.iğnemi olucam yarın gidip tahlil ve ultrasonda bakılacak benim yumurtalarımı göremiyorlar çok canım yanıyor ama bebiş için değer
Canm bebis icin tum acilara deger insallah emeklerimiz bosa gitmesin de hayrlsyla gelsin bebeklermiz. Ben bes yildr hergece dua ederek yattm cok agladm zor gunler gecrdm. Bi problem yok diolar ama olmuyorda insan dhada aci cekior ama insallah bitecek bu acilarimiz

="emotion10, post: 37776145, member: 564362"] C candanote canım tebrik ederim çok sevindim ya AllaH sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bizede ve bekleyen herkesede yaşatsın bu duyguyu hamile olan tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok fazla giremiorm işten dolayı ama fırsat buldukça okuyorum bizde yazıcaz birgün hamileyim diee :)[/QUOTE]
Insallah yazacaksin arkadasim rabbim yuzunu guldursun

Daha önce hiç tedavi uygulamadılar mı aşılama falan?

Canım yeni açabildim pc . Çok sevindimmmmmmm rabbim hayırla tamamına erdirsin değerin katbekat artsin gülen yüzün hiç solmasınnnn

C candanote ve diger hamis arkadadlarmz smdi bize bastan sona nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne yemediniz kola filan ictnzmi hep yattinzmi ne olur herseyi soleyin bizde dikkat edelim. Simdiden tesekkurler
Canim kola kahve asla icmedim cayi cok azalttim protein agirlikli beslendim..transferden once kabak cekirdegi transferden sonra hurma yedim bol bol tutunmayi kolaylastiriyormus..simdilik aklima gelenler bunlar..surekli yatmafim tabiki iyi degil cunku embriyonun yerlesebilmesi icin kan dolasiminin iyi olmasi lazim bunun icinde hareket etmek lazim...ilk gun biraz uzanip sonra ayaklandim evde her isimi yaptim...

banyoyu ben oturarak yapayım dedım ama arastırdıgım kadarıyla ayakta yapmak gerekıormuş bılmıordum bunuuu ?????
Canim ben sana demin soylemistim gormedin galiba..ama uzulme ben ilkinde dizlerimin ustunde ayaktaydim.ikincide tamamen oturdum bak simdi hamileyim :)

Canım çok normal ben transfere gidene kadar neredeyse çok kötüydüm. Ama dinlenmeye çalış yorma çok kendini ilaçlarını dikkatli kullan inşallah güzel sağlıklı rmbriyoların oluşur da hayırla alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…