Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

encokistedigimsi..... canım ben iki gündür asitli içecek ve çay içmedim.hepsinin toplamı 10_15taneyi geçmeyecek kadar fındık ceviz badem incir yedim ara öğünlerde.yeşil sebze balık tüketmeye çalış

Slm arkadaslar bende doktordan ciktim simdi. gebelik aşısı yaptirdim tutunmaya yardimci oluyormus 12 tane donmus embriyom vardi bugun cozmusler gayet iyi cozulmus bi aksilik olmazsa cumartesi transfer insallah hayirli olur

Senin doktorun kim canim
Ben de gebelik asisi dusunuyorum.ne kadar katkisi oluyormus.gebelige.nw dedi doktor

Senin doktorun kim canim
Ben de gebelik asisi dusunuyorum.ne kadar katkisi oluyormus.gebelige.nw dedi doktor
gurkan bey canim kendisi bi programa katilmisti ender saraca ordada acikladi uzun uzun. Faydasi oldugunu soyledi bizde elimizden geleni yapalim dedik yaptirdik insallah faydali olur acili bi islem degil 5 dakika surdu. senin doktorun kim

gurkan bey canim kendisi bi programa katilmisti ender saraca ordada acikladi uzun uzun. Faydasi oldugunu soyledi bizde elimizden geleni yapalim dedik yaptirdik insallah faydali olur acili bi islem degil 5 dakika surdu. senin doktorun kim
Benimde gurkan bey bahceciden
Senin yas kac acaba canim
Kac embryo transfer edilecek ve kacinci gun embryosu

Benimde gurkan bey bahceciden
Senin yas kac acaba canim
Kac embryo transfer edilecek ve kacinci gun embryosu
evet doktorumuz ayni ne guzel:) yasim 23 ilk denemem oldugu icin tek embriyo aslinda ben gecen ay basladim tedaviye 12 embriyom 3. Gune kadar geldi ben ohss oldgm icin 3. Gun dondurdular bir ay bekledim bugun cozmusler 12 si de iyi cozulmus 5. Gun transfer olcak gelisimleri guzel giderse yani cumartesi

Ne guzel yasin cok genc sansin daha yuksek
Elinizden gelenide yapmissiniz.
Gerisi Allah in takdirine kalmis.
Benimki 26 yada 27 gibi trznsfer insallah .

banyoyu ben oturarak yapayım dedım ama arastırdıgım kadarıyla ayakta yapmak gerekıormuş bılmıordum bunuuu ?????
Ben de banyoyu 7 gün sonra yaptım.sadece ilk gün yattım sonra normal hayatıma döndüm ancak hiç eğilmedim. Tere roka taze meyve suyu tüketim bol bol..yavaş hareket ettim..hayırlısıyla rabbim nasip ediyo canım

Canım kaçıncı gününde aldın sonucunu Yazdim sana özelden, bir de burdan bakim dedim

Gözün aydın canım benim nasıl sevindim bilemezsin hepimizin Duası kabul oldu senin için ve burdaki herkes için dua zinciri oluşturduk burda hadi bakalım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

bitanem hayırlı uğurlu olsun....cok sevindim kuzum

Diger yazilanlari okuyamadim. C candanote merakimdan girdim aksam gelir gelmez
diger mujde veren arkadaslar rabbim insaallah saglicakla kucagimiza almakta nasip olur

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
candanöte neolur neolur neolur bize de dua et arkadaşım,
pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin, dalarınızda bizi de anın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…