Fulya bahcecideAntalya2011 nerde yaptiriyorsun tedavini arkadasim
Slm arkadaslar bende doktordan ciktim simdi. gebelik aşısı yaptirdim tutunmaya yardimci oluyormus 12 tane donmus embriyom vardi bugun cozmusler gayet iyi cozulmus bi aksilik olmazsa cumartesi transfer insallah hayirli olur
gurkan bey canim kendisi bi programa katilmisti ender saraca ordada acikladi uzun uzun. Faydasi oldugunu soyledi bizde elimizden geleni yapalim dedik yaptirdik insallah faydali olur acili bi islem degil 5 dakika surdu. senin doktorun kimSenin doktorun kim canim
Ben de gebelik asisi dusunuyorum.ne kadar katkisi oluyormus.gebelige.nw dedi doktor
Benimde gurkan bey bahcecidengurkan bey canim kendisi bi programa katilmisti ender saraca ordada acikladi uzun uzun. Faydasi oldugunu soyledi bizde elimizden geleni yapalim dedik yaptirdik insallah faydali olur acili bi islem degil 5 dakika surdu. senin doktorun kim
evet doktorumuz ayni ne guzel:) yasim 23 ilk denemem oldugu icin tek embriyo aslinda ben gecen ay basladim tedaviye 12 embriyom 3. Gune kadar geldi ben ohss oldgm icin 3. Gun dondurdular bir ay bekledim bugun cozmusler 12 si de iyi cozulmus 5. Gun transfer olcak gelisimleri guzel giderse yani cumartesiBenimde gurkan bey bahceciden
Senin yas kac acaba canim
Kac embryo transfer edilecek ve kacinci gun embryosu
evet doktorumuz ayni ne guzel:) yasim 23 ilk denemem oldugu icin tek embriyo aslinda ben gecen ay basladim tedaviye 12 embriyom 3. Gune kadar geldi ben ohss oldgm icin 3. Gun dondurdular bir ay bekledim bugun cozmusler 12 si de iyi cozulmus 5. Gun transfer olcak gelisimleri guzel giderse yani cumartesi
İnsallah hepimiz icin hayirlisi olur saglikli evlatlarimiz olur. sen kac yasindasinNe guzel yasin cok genc sansin daha yuksek
Elinizden gelenide yapmissiniz.
Gerisi Allah in takdirine kalmis.
Benimki 26 yada 27 gibi trznsfer insallah .
Ben de banyoyu 7 gün sonra yaptım.sadece ilk gün yattım sonra normal hayatıma döndüm ancak hiç eğilmedim. Tere roka taze meyve suyu tüketim bol bol..yavaş hareket ettim..hayırlısıyla rabbim nasip ediyo canımbanyoyu ben oturarak yapayım dedım ama arastırdıgım kadarıyla ayakta yapmak gerekıormuş bılmıordum bunuuu?????
İnsallah hepimiz icin hayirlisi olur saglikli evlatlarimiz olur. sen kac yasindasin
Canim inşallah 9. Gündu bugün doktorum cuma 10. Gün test yap demişti ama ben dayanamadım yaptım inşallah tutunmuştur bekleyeceğim bakalım yineCanim tutunmus bebisin insallah kqt kat artar..cok yuksek degil ama su anda hamilesin test gunun hangi gundu?
Canim bu arada senin de hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayi nasip etsin canim senin testin kaçıncı gundu?Canim tutunmus bebisin insallah kqt kat artar..cok yuksek degil ama su anda hamilesin test gunun hangi gundu?
Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Gözün aydın canım benim nasıl sevindim bilemezsin hepimizin Duası kabul oldu senin için ve burdaki herkes için dua zinciri oluşturduk burda hadi bakalım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallahKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
tebrik ederm tatlım masallahBi guzel haberde benden size.az once kan verdim sonucu cikmis.ve kizlar hamileyimmmm.deqerim 345 cikti.rabbim dualarimi kabul etti sonunda.allhim en kisa zamanda sizleride boyle sewindirsin.
bitanem hayırlı uğurlu olsun....cok sevindim kuzumKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Canim hayirli olsun . Allah tamamina erdirsin . Cok sevindim coooookKizlar tebrik eden herkese tek tek tesekkur ederim telefondan girdigim icin tek tek alinti yapmak zor oluyor hepinize tesekkurler canlarim...
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?