- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Yumurta catlatici igneler vuruldum olusuyo yumurtalar esmin spermde ii ama olmuyo bi kez asilama yaptm. Direk tup istedmDaha önce hiç tedavi uygulamadılar mı aşılama falan?
canım ben ilk testimi 7. gün yaptırmıştım ve 16.7 çıkmıştı iki gün sonra 65 olmuştu kötü değil ama iki gün sonra tekrar ettir inşallah yükseldiğini göreceksin..Arkadaşlar dayanamadım test yaptırdım 9. Gunum 16.1 sizce nasıl düşük mu bilemedim
Sagol canim amin ...benim 12. gunumdu bugun...Canim bu arada senin de hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayi nasip etsin canim senin testin kaçıncı gundu?
Bugün siteye giremedigim ve bu güzel haberi gec duyduğum için üzüldüm. Ben yarina bekliyordum. Hayırlı ugurlu olsun canım benim çoookkkk sevindim. Allah kucağına almayı da nasip eder, mutlu sağlıklı bi hamilelik gecirirsin inşallahKizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Cok saqol canim benim.sizler uqurlu geldiniz.winny87 gizemlikiz_86 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ne güzel haberler gelmiş bugün. Darısı bekleyen tüm arkadaslara.
mrb arkadaşlar ben yarın yani bugün:)hastaneye gideceğim adetin 2.günü. uyuyamıyorum bu formda okumadığım yorum kalmadı yıllardır uzaktan takip ettim hiç yazamadım 34 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3.ü tüp bebek denemem olucak 6 yıldır başıma gelmeyen kalmadı hastanelerde:)evliliğimin 20. günü dış gebelikle başladım bir dahada çıkamadım hastanelerdenen son tüp bebek denememde yumurta toplama işleminde enfeksiyon kapmıiım ve ölüyordum bebeğim tutmuştu ama ben bitiyordum gebeliğe son verdile ve ameliyat oldum bu en son yaşadığım dı:) önceki yaşananlarda ameliyatlarla sonlandı:)geçen ay gittim ve geçen yıl geçirdiğim ameliyat çok ağır olduğu için karın içimde yapışıklıklar meydana gelmiş bağırsaklarım kesilip tekrar dikilmişti.araştırma hastaneleri dışında hiçbir hastanenin bana tüp bebek yapamıcanı söyledi doktorlar riskliymiş bu arada ankaradayım kafam allak bullak geçen ay araştırma hastanesindeki tanıdık doktor antibiyotik yüklemesi yapalım bir ay bunları kullan sonra duruma bakalım öyle başlayalım dedi birde biosteron (DHEA)kullanım.umarım yarın yani bugün:)benim için hayırl güzel sonuçlar olur güzel bir başlangıç istiyorum artık cümlemiz için de tabiki kendim için istediğim her güzel şeyi sizler için de istiyorum inşallah emekler boşa gitmez:)
Günaydınnnnn ben de uyuyamadım çok heyecanlıyım hepimiz için dua ediyorum çok güzel olacak kızlar benim de 11 de opumGünaydın kızlar,
Oncelikle C candanote ,gizemlikiz_86 ve winny87 , hamilelikleriniz hayirli ugurlu olsun, Allahım hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucaklariniza almanızı nasip etsin ve her biri sizlere, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Birde negatif haber veren bir arkadaşımız vardı sanırım o arkadasimizada Allah sabir versin tez zamanda kucağına bir evlat alanı nasip etsin
Bugün benim saat 11.00 da opum var umarım güzel gecer , uykularimi kaçırıyor bu is yabenim gibi gucci85 ve E ecomlek arkadasimizinda opusu var diye biliyorum kizlar insallah sizlerinde opu lari guzel gecer ve saglikli guzel ve bol yumisleriniz toplanir, tabi benimde amin :)
Günaydın kızlar,
Oncelikle C candanote ,gizemlikiz_86 ve winny87 , hamilelikleriniz hayirli ugurlu olsun, Allahım hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucaklariniza almanızı nasip etsin ve her biri sizlere, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Birde negatif haber veren bir arkadaşımız vardı sanırım o arkadasimizada Allah sabir versin tez zamanda kucağına bir evlat alanı nasip etsin
Bugün benim saat 11.00 da opum var umarım güzel gecer , uykularimi kaçırıyor bu is yabenim gibi gucci85 ve E ecomlek arkadasimizinda opusu var diye biliyorum kizlar insallah sizlerinde opu lari guzel gecer ve saglikli guzel ve bol yumisleriniz toplanir, tabi benimde amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?