Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadaşlar dayanamadım test yaptırdım 9. Gunum 16.1 sizce nasıl düşük mu bilemedim
canım ben ilk testimi 7. gün yaptırmıştım ve 16.7 çıkmıştı iki gün sonra 65 olmuştu kötü değil ama iki gün sonra tekrar ettir inşallah yükseldiğini göreceksin..

Arkadaşlar bayağı uğraştım listeyi güncelledim biraz ama maalesef dosya uyumlu değil diyor. Anlayan biri varsa yardımcı olsun

Bugün siteye giremedigim ve bu güzel haberi gec duyduğum için üzüldüm. Ben yarina bekliyordum. Hayırlı ugurlu olsun canım benim çoookkkk sevindim. Allah kucağına almayı da nasip eder, mutlu sağlıklı bi hamilelik gecirirsin inşallah

C candanote canimm cook sevindim test yaptinmi bakmak icin girmistim cok sevindim hayirli olur insaallah saglikli kucagina alirsin minigin bilmisti zaten kardesinin orda oldugunu tescillenmis oldu.onada kardesi hayirli olsun diyelim

Tum pozitifi goren arkadaslrimiz hayirli olsun bebisleriniz dua edin bizlere hamileleein duasi geri cevrilmezmis darisi bizlere olsun insaallah..

Insaallah hakkinda hayirlisi olur sende bendensin yasadiklarini cok ii anliyorum butun tedavi sureclwrim boyunca hep badireler badireler bitmek bilmedi kendimi tek zannediyorum ozel hissediyorum bazen hakkinda hayirlisi olsun arkadasim bukez son olur insaallah

Günaydın kızlar,
Oncelikle C candanote , gizemlikiz_86 ve winny87 , hamilelikleriniz hayirli ugurlu olsun, Allahım hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucaklariniza almanızı nasip etsin ve her biri sizlere, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Birde negatif haber veren bir arkadaşımız vardı sanırım o arkadasimizada Allah sabir versin tez zamanda kucağına bir evlat alanı nasip etsin
Bugün benim saat 11.00 da opum var umarım güzel gecer , uykularimi kaçırıyor bu is ya benim gibi gucci85 ve E ecomlek arkadasimizinda opusu var diye biliyorum kizlar insallah sizlerinde opu lari guzel gecer ve saglikli guzel ve bol yumisleriniz toplanir, tabi benimde amin :)

Günaydınnnnn ben de uyuyamadım çok heyecanlıyım hepimiz için dua ediyorum çok güzel olacak kızlar benim de 11 de opum

Canim Rabbim inşallah seni sevindirir bol bol kaliteli yumuşlarin olsun inşallah :)

gyilmaz1982 günaydın canım bugun opun mu var senin tamda dediğin gibi oldu inşallah bol bol sağlıklı kaliteli yumoşlarıb toplanır canım benim şimdideb geçmiş olsun canım bende dün 21:00 de regl oldum sanırım bugün başlayamayacağım bakalım arayacağım birazdan doktorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…