- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
canım bişey olmamıştır için rahat olsun ama niye riske atıyosun. bi daha yapma bence. bırak pis olsun. bebeğinden önemlimi.dün temizlik yaptım kapı cam sadece bir odayı başım döndü sandalyeye zor attım kendimi sonrada ağladım bir şey oldumu diye kramp girdi kasığıma midem bulantı çok şükür kanama yoktu kimseye haber vermedim cok korktum amaAllahım bir şey olmasın ....
Memorial baslaycagim henuz tarih belli değil, senin asama ne durumdaFulya bahcecide
Sen nerde yaptiriyorsun.
hiç sorma bir anlık bir şey olmaz diyerek surayı surayıda yapayım diyerek baktım başım döndü sonra kendime geldi ödüm koptu...canım bişey olmamıştır için rahat olsun ama niye riske atıyosun. bi daha yapma bence. bırak pis olsun. bebeğinden önemlimi.
hiç sorma bir anlık bir şey olmaz diyerek surayı surayıda yapayım diyerek baktım başım döndü sonra kendime geldi ödüm koptu...
Kızlar bı guzel haber de benden pozıtıfı gordum Rabbım butun isteyen kardeşlerime nasıp etsın cok umutsuzdum göğüslerm şişmiş kasıklarmda adet belirtileri 1 gun erkn yaptrdım cok sukur Rabbime hamdu-senalar olsun hamileyim inşallah sagsalim kucagıma alırım yavrularımı
iyiyim diyelim iyi olalım valla açelyam ilkinde çok umutluydum artık çok korkuyorum 3 tane dondurulmuşum var ilk adetimde başlayacağım tedavime onlar orda ben burda bekleyemiyorum ama çözünürken bozulurlarsa ya da tutmazsa ya da tutar yine düşerse bu sefer biterim. sıfırdan başlamak çok zor olur hem maddi hem manevi. ne diyim mübarek cuma günü rabbim görsün hepimizi. sen nasılsın düşüğün zor olmadı inşallah?dnzderya canim nasilsin. dondurulmuslarin varmiydi varsa ne zamn yapmayi planliyorsunuz ins
Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Evet canım oluyor. Ara ara batmalarla birlikte.hamile olan arkadaşlar ara ara kasık ağrılarınız oluyormu
canım bende panik yaptım acaba bişeymi oluyor diyeEvet canım oluyor. Ara ara batmalarla birlikte.
dr yi aradıktan sonra yaz meraktayız.bende adetin 2. günü başlıycam tedaviye@gyilmaz1982 günaydın canım bugun opun mu var senin tamda dediğin gibi oldu inşallah bol bol sağlıklı kaliteli yumoşlarıb toplanır canım benim şimdideb geçmiş olsun canım bende dün 21:00 de regl oldum sanırım bugün başlayamayacağım bakalım arayacağım birazdan doktorumu
Evet canim iki gundur dahada artti..hamile olan arkadaşlar ara ara kasık ağrılarınız oluyormu
Saat 11:00 de gel dedi doktorum ilaç dozları ayarlanacak bugun başlıyorum tedâvime çok heyecanlıyım ben ama :)dr yi aradıktan sonra yaz meraktayız.bende adetin 2. günü başlıycam tedaviye
Korkma canim bisey olmamistir kanama olmamis sonucta..ama yinede kendini o kadar yormamaya bak ilk 3 ay riskli biliyorsun...dün temizlik yaptım kapı cam sadece bir odayı başım döndü sandalyeye zor attım kendimi sonrada ağladım bir şey oldumu diye kramp girdi kasığıma midem bulantı çok şükür kanama yoktu kimseye haber vermedim cok korktum amaAllahım bir şey olmasın ....
Ben bugün başlayacağım tedâvime nasipse ilaç dozları ayarlanacakSelam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?
Sagol caniiimmm amin Allah razi olsun darisi en kisa zamanda sen ve topikteki tum arkadaslarima insallah caniimm.inan daha bu sabah dua ettim Allahim sadece kendini dusunen bir insan olmak istemiyorum topikteki diger butun arkadaslarimada ver onlarida sevindir ,kucaklarini doldur,yuvalarini senlendir diye..insallah kabul eder Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?