Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

dün temizlik yaptım kapı cam sadece bir odayı başım döndü sandalyeye zor attım kendimi sonrada ağladım bir şey oldumu diye kramp girdi kasığıma midem bulantı çok şükür kanama yoktu kimseye haber vermedim cok korktum amaAllahım bir şey olmasın ....

canım bişey olmamıştır için rahat olsun ama niye riske atıyosun. bi daha yapma bence. bırak pis olsun. bebeğinden önemlimi.

hiç sorma bir anlık bir şey olmaz diyerek surayı surayıda yapayım diyerek baktım başım döndü sonra kendime geldi ödüm koptu...

Canim Merhaba bana kalırsada yapma boşver o mutlu ana kavuşmak için ne çabalar saf ediyoruz işi boşver herzaman yapılır bebeğine dikkat et annesi kendinide onu da yorma

tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

dnzderya canim nasilsin. dondurulmuslarin varmiydi varsa ne zamn yapmayi planliyorsunuz ins
iyiyim diyelim iyi olalım valla açelyam ilkinde çok umutluydum artık çok korkuyorum 3 tane dondurulmuşum var ilk adetimde başlayacağım tedavime onlar orda ben burda bekleyemiyorum ama çözünürken bozulurlarsa ya da tutmazsa ya da tutar yine düşerse bu sefer biterim. sıfırdan başlamak çok zor olur hem maddi hem manevi. ne diyim mübarek cuma günü rabbim görsün hepimizi. sen nasılsın düşüğün zor olmadı inşallah?

candanoteeeeeeeeee çok çok çok tebrik ediyorum seni.
biliyodum bize güzel haber vereceğini. Allaha şükürler olsun.
inan kendi pozitif haberim olsa bu kadar sevinirdim

dr yi aradıktan sonra yaz meraktayız.bende adetin 2. günü başlıycam tedaviye

Selam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?

Korkma canim bisey olmamistir kanama olmamis sonucta..ama yinede kendini o kadar yormamaya bak ilk 3 ay riskli biliyorsun...

C candanote canimm cook sevindim test yaptinmi bakmak icin girmistim cok sevindim hayirli olur insaallah saglikli kucagina alirsin minigin bilmisti zaten kardesinin orda oldugunu tescillenmis oldu.onada kardesi hayirli olsun diyelim
Sagol caniiimmm amin Allah razi olsun darisi en kisa zamanda sen ve topikteki tum arkadaslarima insallah caniimm.inan daha bu sabah dua ettim Allahim sadece kendini dusunen bir insan olmak istemiyorum topikteki diger butun arkadaslarimada ver onlarida sevindir ,kucaklarini doldur,yuvalarini senlendir diye..insallah kabul eder Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…