Hadi hayirli olsun Rabbim gonlundekini versin insallah canim...Ben bugün başlayacağım tedâvime nasipse ilaç dozları ayarlanacak
Hamileliğin hayırlı olsun canım,benim tedavim devam ediyor.Dondurulmuşlarla transfer olacak ilk trasnferim olacak.pko olduğum için opu dan sonra hemen transfer yapılmadı.Bu ay adetin 2.günü gidicem doktora kısmetse aralık gibi tranaferim olur.Selam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?
Sagol caniiiimm sevinilmezmi hic :) insallah 1 ay sonra burda sende sevinc cigliklari atacaksin :)candanoteeeeeeeeee çok çok çok tebrik ediyorum seni.
biliyodum bize güzel haber vereceğini. Allaha şükürler olsun.
inan kendi pozitif haberim olsa bu kadar sevinirdim
Sagol canim hayirli olsun tedavin sonu pozitifli olsun.. :) peki kac tane koyacaklar ve kacinci gun embriyosu soyledilermi?Hamileliğin hayırlı olsun canım,benim tedavim devam ediyor.Dondurulmuşlarla transfer olacak ilk trasnferim olacak.pko olduğum için opu dan sonra hemen transfer yapılmadı.Bu ay adetin 2.günü gidicem doktora kısmetse aralık gibi tranaferim olur.
Bu sabah beklenen adet gelmiştir:) yarın Dr selen hn la randevum var.yani kızlar bende tedavime start veriyorum Allah'ın izni ile :)
Amin canım darısı başına ve bütün isteyenlere inşallahtebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amın amın canım evet maşallah topığımz hep hamıle darısı butun ısteyenlrın başınawinny87 @gizemlikiz_86 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ne güzel haberler gelmiş bugün. Darısı bekleyen tüm arkadaslara.
Cok tesekkur ederim canim benim insallah darisi en kisa zamanda seninde basina :)Günaydın kızlar,
Oncelikle C candanote , @gizemlikiz_86 vewinny87 , hamilelikleriniz hayirli ugurlu olsun, Allahım hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucaklariniza almanızı nasip etsin ve her biri sizlere, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Birde negatif haber veren bir arkadaşımız vardı sanırım o arkadasimizada Allah sabir versin tez zamanda kucağına bir evlat alanı nasip etsin
Bugün benim saat 11.00 da opum var umarım güzel gecer , uykularimi kaçırıyor bu is yabenim gibi @gucci85 ve @ecomlek arkadasimizinda opusu var diye biliyorum kizlar insallah sizlerinde opu lari guzel gecer ve saglikli guzel ve bol yumisleriniz toplanir, tabi benimde amin :)
Yerini yapıyor minnoş nolcak :)canım bende panik yaptım acaba bişeymi oluyor diye
Cok tesekkur ederım canım Rabbim sanada nasıp etsın tez zamanda opunda cok guzel gecer cok kalıteli yumurtalarn olur inşallah hepsıde döllenır inşallahGünaydın kızlar,
Oncelikle C candanote , @gizemlikiz_86 vewinny87 , hamilelikleriniz hayirli ugurlu olsun, Allahım hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucaklariniza almanızı nasip etsin ve her biri sizlere, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Birde negatif haber veren bir arkadaşımız vardı sanırım o arkadasimizada Allah sabir versin tez zamanda kucağına bir evlat alanı nasip etsin
Bugün benim saat 11.00 da opum var umarım güzel gecer , uykularimi kaçırıyor bu is yabenim gibi @gucci85 ve @ecomlek arkadasimizinda opusu var diye biliyorum kizlar insallah sizlerinde opu lari guzel gecer ve saglikli guzel ve bol yumisleriniz toplanir, tabi benimde amin :)
Caniiimm cok sagol amiiinn...Rabbim bebeklerimizi kucagimiza alip hastaneden eve geldigimiz gunu gormeyide nasip etsin....evet gec duydun cunku sanirim sende sonucu bugun alacagimi okumustun..bizim labaratuar hep bir gun sonra verirdi genelde dun supriz oldu bizede hazirmis gittim aldim... Neyse sonucta gecte olsa duydun tebriklerin icin tesekkurler caniiiimmm... :)Bugün siteye giremedigim ve bu güzel haberi gec duyduğum için üzüldüm. Ben yarina bekliyordum. Hayırlı ugurlu olsun canım benim çoookkkk sevindim. Allah kucağına almayı da nasip eder, mutlu sağlıklı bi hamilelik gecirirsin inşallah
Amın darısı başına canımHamile kalan arkadaslarimi cani gonulden tebrik ediyrm :) ♡ darisi basimiza insAllah. Kizlar peki icinizde cikolata kistiyle tup bebek sonucu alan warmi?
inşallah tatlım valla.kısmet Rabbim nasip eders olur.dikkat edecem bundan sonra.canım kafamı cok karıştıran bir şey var.14.günüme kadar değerlerim 2 kat artmıştı.14.günden sonra 18.güne kadar olan 2.5 kat artmış ya kafam allak bullak bazıları cok fazla diyor bazıları iyi diyor.hemşire iyi dedi ben cok korkuyorum Allahım bebeğin kalp atışını bi duysam rahatlayacam yaKorkma canim bisey olmamistir kanama olmamis sonucta..ama yinede kendini o kadar yormamaya bak ilk 3 ay riskli biliyorsun...
winny87 @gizemlikiz_86 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ne güzel haberler gelmiş bugün. Darısı bekleyen tüm arkadaslara.
Amın canım sagolasın darısı senın başına ve buyun isteyenlere inşallahwinny87 @gizemlikiz_86 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ne güzel haberler gelmiş bugün. Darısı bekleyen tüm arkadaslara.
3.gün dondurdular 6 tane.2 grup şeklinde dondurdular(3erli olarak)Sagol canim hayirli olsun tedavin sonu pozitifli olsun.. :) peki kac tane koyacaklar ve kacinci gun embriyosu soyledilermi?
Normal canim 2.5 kat cokda fazla bir artis degil hani 3-4 kati artis olsa neyse kafani karistirsin ama seninki gayet nirmal takma kafanainşallah tatlım valla.kısmet Rabbim nasip eders olur.dikkat edecem bundan sonra.canım kafamı cok karıştıran bir şey var.14.günüme kadar değerlerim 2 kat artmıştı.14.günden sonra 18.güne kadar olan 2.5 kat artmış ya kafam allak bullak bazıları cok fazla diyor bazıları iyi diyor.hemşire iyi dedi ben cok korkuyorum Allahım bebeğin kalp atışını bi duysam rahatlayacam ya
ay canım benim dualarda buluşalım bu heycan endişe doğuncaya kadar bitmeyecek doğduktn sonrada bitmez ama korku olmasın artık .doktor kan testi artık yaptırma demişti 14.gün değerimi söylediğimde onun için sadece hemşireyle paylaştım peki birden 2.5 kata çıkması neden acaba öyle oluyor kuzu....Normal canim 2.5 kat cokda fazla bir artis degil hani 3-4 kati artis olsa neyse kafani karistirsin ama seninki gayet nirmal takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?