Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam arkadaslar gunaydin...
Tedaviye yeni baslayan veya tedavisi devam eden kimler var?
Hamileliğin hayırlı olsun canım,benim tedavim devam ediyor.Dondurulmuşlarla transfer olacak ilk trasnferim olacak.pko olduğum için opu dan sonra hemen transfer yapılmadı.Bu ay adetin 2.günü gidicem doktora kısmetse aralık gibi tranaferim olur.

candanoteeeeeeeeee çok çok çok tebrik ediyorum seni.
biliyodum bize güzel haber vereceğini. Allaha şükürler olsun.
inan kendi pozitif haberim olsa bu kadar sevinirdim
Sagol caniiiimm sevinilmezmi hic :) insallah 1 ay sonra burda sende sevinc cigliklari atacaksin :)

Sagol canim hayirli olsun tedavin sonu pozitifli olsun.. :) peki kac tane koyacaklar ve kacinci gun embriyosu soyledilermi?

Cok tesekkur ederim canim benim insallah darisi en kisa zamanda seninde basina :)

Cok tesekkur ederım canım Rabbim sanada nasıp etsın tez zamanda opunda cok guzel gecer cok kalıteli yumurtalarn olur inşallah hepsıde döllenır inşallah

Caniiimm cok sagol amiiinn...Rabbim bebeklerimizi kucagimiza alip hastaneden eve geldigimiz gunu gormeyide nasip etsin....evet gec duydun cunku sanirim sende sonucu bugun alacagimi okumustun..bizim labaratuar hep bir gun sonra verirdi genelde dun supriz oldu bizede hazirmis gittim aldim... Neyse sonucta gecte olsa duydun tebriklerin icin tesekkurler caniiiimmm... :)

Korkma canim bisey olmamistir kanama olmamis sonucta..ama yinede kendini o kadar yormamaya bak ilk 3 ay riskli biliyorsun...
inşallah tatlım valla.kısmet Rabbim nasip eders olur.dikkat edecem bundan sonra.canım kafamı cok karıştıran bir şey var.14.günüme kadar değerlerim 2 kat artmıştı.14.günden sonra 18.güne kadar olan 2.5 kat artmış ya kafam allak bullak bazıları cok fazla diyor bazıları iyi diyor.hemşire iyi dedi ben cok korkuyorum Allahım bebeğin kalp atışını bi duysam rahatlayacam ya korkudan bugünde gidip kan testi yaptıracam

winny87 @gizemlikiz_86 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ne güzel haberler gelmiş bugün. Darısı bekleyen tüm arkadaslara.
winny87 @gizemlikiz_86 kızlar tebrik ederim hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ne güzel haberler gelmiş bugün. Darısı bekleyen tüm arkadaslara.
Amın canım sagolasın darısı senın başına ve buyun isteyenlere inşallah

Sagol canim hayirli olsun tedavin sonu pozitifli olsun.. :) peki kac tane koyacaklar ve kacinci gun embriyosu soyledilermi?
3.gün dondurdular 6 tane.2 grup şeklinde dondurdular(3erli olarak)
ilk olarak ilk grubu çözeceklermiş sağlıklı olmazlar ise ikinci grubu çözeceklermiş.kaç embriyo koyulacağına bu ay adetimle beraber kontrole gittiğimde konuşacağız sanırım.yasal olarak bir tane hakkım var ama doktorum açıkçası neyi uygun görürse onu kabul edicem

Normal canim 2.5 kat cokda fazla bir artis degil hani 3-4 kati artis olsa neyse kafani karistirsin ama seninki gayet nirmal takma kafana

kızlar listeyi zeynep arkadaşımızın bana yolladığı gibi yayınlıyorum o akşam biraz düzenlemeye çalışmış bilgilerinizi söylerseniz düzenlemeye çalışırım biraz daha.

Eklentiler

Normal canim 2.5 kat cokda fazla bir artis degil hani 3-4 kati artis olsa neyse kafani karistirsin ama seninki gayet nirmal takma kafana
ay canım benim dualarda buluşalım bu heycan endişe doğuncaya kadar bitmeyecek doğduktn sonrada bitmez ama korku olmasın artık .doktor kan testi artık yaptırma demişti 14.gün değerimi söylediğimde onun için sadece hemşireyle paylaştım peki birden 2.5 kata çıkması neden acaba öyle oluyor kuzu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…