Hadi hayirlisi canim10 gün sonra transfer yapılacak inşallah....
bir sorun çıkmassa...
dondorulmusum yok maalesef ilerlemediler dinlenip yeniden insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun saol canımCanım yogunsa kanaman düşük maalesef ama ümidini kaybetme sakin dinlenip tekrardan başlarsınız artık. Dondurulmusun var miydi
İnşallah canım, öncesinde fakülte de raporlu yaptırdım,2 tane, hiç hamile kalamadım . Şimdi 3. tüp için Acıbademe gidiyorum. tedaviye başlayalı 1 ayı geçti, şöyle hemen başlamayacağız tedaviye, öncesinde vucudu hazırlama ve neden hamile kalmadığım detaylı araştırılacak. Bir aydır çeşitli vitaminler kullanıyorum beraberinde b12 iğne vuruluyorum.Genetik testlerimi yaptırdım, sonuçları çıkmadı henüz. 15 gün sonrada histereskopi olacağım. Rahim içini kontrol edilecek var olan miyom alınacak, rahime çizik atılacak. Kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız.
Sen ne aşamadasın peki, ilk deneme mi?
3. Gun donduruldu cnm sonra per cozuldu bugun 5. Gune gelenler transfer edildisevcanf transferın hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah.. kaçıncı gün embrıyosu kac transfer ettırdın..
Canım peki nasıl kullanılıyor ne şekilde almalıyım bana açıklayıcı bilgi verebilir misin?Olmaz olurmuuuu ben sana hemen sooyleyeyim ari sutu erkekte sperm katilesi ve sayisi kadinlardada yumurta kalitesini cooo arttiriyor..bende kullandim ise yarad...ari sutu bal polen yaz forumda cikan yorumlari oku anlayacaksin
Maşallah subanallah canım çok sevindim en zor kısımlarından birini atlattın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadasım güzel hamiş :)hayırlı günler arkadaşlar ben bugun keseyi gördüm...kalp atışınıda duyup artık hamileyim demek istiyorummmm Allahın izniyle...
Dualarım seninle canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsunArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı ve kan sonucum iyi çıktı şükürler olsun. Çarşamba transfer olacağım ınş. Tabi sağlıklı cozunurlerse uğrayacaklarmış beni. Artık o telefonu nasıl beklerim bilemiyorum.Çok dua istiyorum sizlerden. Ikizim hamile diye yazmıştım.onu da hastaneye yatirmislar düşük ihtimali varmış. Normal yolla hamile kaldı ama gerçekten zor bu süreçler.ben hepinize çok dua ediyorum.bu arada abimin eşi de transferi olmuştu. 23 kasım gibi test günü. İns. Onun da tutmuştur ona da dua istiyorum. Yani bol bol dua.....
ge
Geçmiş olsun canım hikayemiz epey benziyor. Ben de 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra geçen ay histeroskopi oldum. İki üç tane miyom alınmış. Bu ay dondurulmuşlarla 3. kez başladım. Sanırım 10 gün içinde transfer olacak ama zaman geçmek bilmiyor. Umarım bu son olur hepimiz için..
Anladm canm rabbim hayrlsni nasip etsin. Ben cok dr gezdim ne bende ne esimde hcbir problem gorulmedi. Bi kerede asilama yaptm tutmadi. Dra tum tahlillerimi getrdm bakti direk basladk tedaviye ignelerimi vuruyorum pazartesi randevum var onumuzdeki hafta ici aliriz yumurtalari dedi dr bakalm hayrlsi artkİnşallah canım, öncesinde fakülte de raporlu yaptırdım,2 tane, hiç hamile kalamadım . Şimdi 3. tüp için Acıbademe gidiyorum. tedaviye başlayalı 1 ayı geçti, şöyle hemen başlamayacağız tedaviye, öncesinde vucudu hazırlama ve neden hamile kalmadığım detaylı araştırılacak. Bir aydır çeşitli vitaminler kullanıyorum beraberinde b12 iğne vuruluyorum.Genetik testlerimi yaptırdım, sonuçları çıkmadı henüz. 15 gün sonrada histereskopi olacağım. Rahim içini kontrol edilecek var olan miyom alınacak, rahime çizik atılacak. Kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız.
Sen ne aşamadasın peki, ilk deneme mi?
Anladm canm rabbim hayrlsni nasip etsin. Ben cok dr gezdim ne bende ne esimde hcbir problem gorulmedi. Bi kerede asilama yaptm tutmadi. Dra tum tahlillerimi getrdm bakti direk basladk tedaviye ignelerimi vuruyorum pazartesi randevum var onumuzdeki hafta ici aliriz yumurtalari dedi dr bakalm hayrlsi artk
Çok sağol canım,inşallah bu sefer pozitifi görürüzhistereskopi sonrası çabuk toparlanabildin mi? ağrın çok oldumu peki? ne kadara yaptırdın öğrenebilirmiyim..Miyomum aslında çok küçük ve zararsız yerde ama doktor rahime bakmışken onuda almak taraftarında. Rahime çizikte atılacak, merak ettiğim herşey normal geçerse Aralık adetiyle başlarmıyız acaba.
Senin donmuşların var anladığım kadarıyla, şimdi onlar transfer olacak, aslı zaman transfer sonrasında geçmiyor valla. Ben kendimi temizliğe verdim, her gün bir yeri temizliyorum, zaman geçiyor
canım histeroskopi sonrası ağrım falan olmadı benim hiç. zaten tamamen anestezi altında bişi anlamadım. sonrasında biraz kanaman oluyo. ondan sonraki adeti geçtim, bir sonraki adetle dondurulmuş tedavisine başladım. İstanbul Tüp Bebek Merkezinde kendi doktorum yaptı. 1500 tl. Aslında tanı amaçlıydı. embriyo neden tutunamadı diye. Ama başlamışken iki adet de ufak çaplı miyom almışlar.
sen de histeroskopi sonrası adetinle değil de bir sonraki adetinle başlarsın. vücut biraz dinlenmiş olur. zaten antibiyotik falan da veriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?