Ben 10 Eylül'de hem histerekopi hem laparoskopi olmuştum. 16 Eylül adetiyle başladı tedavim. 1-2 gün çok az kanama oluyor hatta pembelik. Çizikten sonra ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.Çok sağol canım,inşallah bu sefer pozitifi görürüzhistereskopi sonrası çabuk toparlanabildin mi? ağrın çok oldumu peki? ne kadara yaptırdın öğrenebilirmiyim..Miyomum aslında çok küçük ve zararsız yerde ama doktor rahime bakmışken onuda almak taraftarında. Rahime çizikte atılacak, merak ettiğim herşey normal geçerse Aralık adetiyle başlarmıyız acaba.
Senin donmuşların var anladığım kadarıyla, şimdi onlar transfer olacak, aslı zaman transfer sonrasında geçmiyor valla. Ben kendimi temizliğe verdim, her gün bir yeri temizliyorum, zaman geçiyor
Anladım canım, çok teşekkürlerinşallah benimde ağrım olmaz. Histereskopinin faydası olduğunu söyleniyor, inşallah bu sefer tutunur pozitifi görürsün canım.
cok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun hepimze Rabbim sağlıklı en hayırlırlıların hayırlısını versin..inşallah dediğin gibi hamileyim demeyi nasip eder Yüce AllahımMaşallah subanallah canım çok sevindim en zor kısımlarından birini atlattın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadasım güzel hamiş :)
Ben 10 Eylül'de hem histerekopi hem laparoskopi olmuştum. 16 Eylül adetiyle başladı tedavim. 1-2 gün çok az kanama oluyor hatta pembelik. Çizikten sonra ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.
İnşallah canım hayırlısı olur buradan yazarsın hamileyim diye..4 yumurta toplanmıştı 2 si döllenmiş 3. Gün embriyo 2 tane pazartesi 12.00 de transfer olacak. İnşallah rabbim yüzümü güldürür
Ben 10 Eylül'de hem histerekopi hem laparoskopi olmuştum. 16 Eylül adetiyle başladı tedavim. 1-2 gün çok az kanama oluyor hatta pembelik. Çizikten sonra ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.
Enteresanmış. bana çizik atıp atmadıklarını söylemediler. bir ay da beklettiler rahim dinlensin diye.
insallah insallah herkes anneligi tadar gercekten cok acı cik zor anliyoruz hepimiz birbirimiziHadi hayırlısıbakalım,,, heyecan başladı desene, asıl heyecan yumurta toplama ve sonrasındaki zaman diliminde oluyor. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. Bizde de aslında bir sebep bulunamadı,elle tutulur bir neden yok, şimdi ise yapılacak bütün testleri, işlemleri yapıyoruz öncesinde. İnşallah bu sefer bende pozitifi görürüm..
Benim de transfer daha gerçekleşemedi. Bu ayın 20-23 arası herşey yolunda giderse.Enteresanmış. bana çizik atıp atmadıklarını söylemediler. bir ay da beklettiler rahim dinlensin diye.
I
insallah insallah herkes anneligi tadar gercekten cok acı cik zor anliyoruz hepimiz birbirimizitabiki heyecan var bende ama olmasa cok sasrmam galiba cunku her tedavi iyi gdiodu drlar bu ay olur bu ay tutar diolardi ama sonuc ne yazikki negatifti o yuzden alistm artk
Hayırlısı olsun canım benim, benimde pazartesi ama saati yarin arayıp Söyleyecekler, inşallah güzel sonuçlar alırız Allahın izni ile4 yumurta toplanmıştı 2 si döllenmiş 3. Gün embriyo 2 tane pazartesi 12.00 de transfer olacak. İnşallah rabbim yüzümü güldürür
İnşallah :)Hayırlısı olsun canım benim, benimde pazartesi ama saati yarin arayıp Söyleyecekler, inşallah güzel sonuçlar alırız Allahın izni ile
ben devlet hastanesinin acilime gidiyorsum hergun. Ucretsiz orda. Hemsireleein cogu biliyor. Bilmeyene de siki siki tembih ediyordum:)kızlar bisey sorucam,
reglimin ikinci günündeyim bugün doktora gittim, yarın menogona başlıyorum
memorial hastanesine yakın oturuyorum enjeksiyon ücretini sordum 25 TL dedi, 14 gün kullansam her gün 25 verilmez yani
iğnesini yapmak cok zor mu? herhangi bir poliklınik hemşiresi yapabilir mi sizce?
Bence saliBusi sorcam 3 günde 1 pruluton igne olcam ama bugünoldum simdi bidagaki salimi car mi
salı günü canım bende 5 güne bir yaptırıyorum.Busi sorcam 3 günde 1 pruluton igne olcam ama bugünoldum simdi bidagaki salimi car mi
Kizlar bende bugun transferimi oldum 5. Gun blast 1 tane embriyo transfer edildi embrylog guzel dedi. test icin 29 kasim dediler ama baa uzun geldi. 25 inde yaptirmayi dusunuyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder
Canim hersey cok guzel olsun insallah rabbim yardimcin olsun stres yapma.benim 4 olacak senin kacinci
Kizlar bende bugun transferimi oldum 5. Gun blast 1 tane embriyo transfer edildi embrylog guzel dedi. test icin 29 kasim dediler ama baa uzun geldi. 25 inde yaptirmayi dusunuyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?