Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben 10 Eylül'de hem histerekopi hem laparoskopi olmuştum. 16 Eylül adetiyle başladı tedavim. 1-2 gün çok az kanama oluyor hatta pembelik. Çizikten sonra ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.

Maşallah subanallah canım çok sevindim en zor kısımlarından birini atlattın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadasım güzel hamiş :)
cok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun hepimze Rabbim sağlıklı en hayırlırlıların hayırlısını versin..inşallah dediğin gibi hamileyim demeyi nasip eder Yüce Allahım

Ben 10 Eylül'de hem histerekopi hem laparoskopi olmuştum. 16 Eylül adetiyle başladı tedavim. 1-2 gün çok az kanama oluyor hatta pembelik. Çizikten sonra ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.

Enteresanmış. bana çizik atıp atmadıklarını söylemediler. bir ay da beklettiler rahim dinlensin diye.

Enteresanmış. bana çizik atıp atmadıklarını söylemediler. bir ay da beklettiler rahim dinlensin diye.

Bende buradaki arkadaşlardan,bir sonraki adette başlanıldığını duydum . Tabi doktora karar verecektir sonuçta. Kanama olması biraz normal anlaşılan, ona göre hazırlıklı gideyim.
Çizik konusuna gelince her doktor yapmıyor yada gereksiz görebilir. Sen takılma bunlara, beklettiklerine göre var bir bildiği bence..

I
insallah insallah herkes anneligi tadar gercekten cok acı cik zor anliyoruz hepimiz birbirimizi tabiki heyecan var bende ama olmasa cok sasrmam galiba cunku her tedavi iyi gdiodu drlar bu ay olur bu ay tutar diolardi ama sonuc ne yazikki negatifti o yuzden alistm artk

İnsan çoğu zaman çok umutsuz oluyor, ben her iki tedavimdede çok umutsuzdum, ilk denememde o günkü transferi olanlar içerisinde en iyisi benim embriyoydu , doktor öyle söyledi ama tutmadı. Birde buradaki yorumlardan çok etkileniyorum, her okuduğumda bendemi böyleyim, bu bendede var gibi olumsuz etkileniyorum. Şahsen bu sefer tedaviye başladığımda buraya fazla girmeyeceğim, bakalım başaracakmıyım

kızlar bisey sorucam,
reglimin ikinci günündeyim bugün doktora gittim, yarın menogona başlıyorum
memorial hastanesine yakın oturuyorum enjeksiyon ücretini sordum 25 TL dedi, 14 gün kullansam her gün 25 verilmez yani
iğnesini yapmak cok zor mu? herhangi bir poliklınik hemşiresi yapabilir mi sizce?

Be
ben devlet hastanesinin acilime gidiyorsum hergun. Ucretsiz orda. Hemsireleein cogu biliyor. Bilmeyene de siki siki tembih ediyordum:)

Kizlar bende bugun transferimi oldum 5. Gun blast 1 tane embriyo transfer edildi embrylog guzel dedi. test icin 29 kasim dediler ama baa uzun geldi. 25 inde yaptirmayi dusunuyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder

Benimde bugün oldu cnm transferim 25 test günüm benim kismetse nasıl gecti

Canim hersey cok guzel olsun insallah rabbim yardimcin olsun stres yapma.benim 4 olacak senin kacinci

benim üçüncü olacak...
Kizlar bende bugun transferimi oldum 5. Gun blast 1 tane embriyo transfer edildi embrylog guzel dedi. test icin 29 kasim dediler ama baa uzun geldi. 25 inde yaptirmayi dusunuyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder

hayırlı olsun canım....
sonuda güzel olsun inşallah.yüzün gülsün tanımasamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…