Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Z zeynep086 canım benim seninde ikizininde tedavisi COK güzel olacak inşallah gönlünü ve DUALARINI ferah tut ARKADASIM.bende bugün ilk iğnemi oldum hemen karnım mosmor oldu 5 gün sonra ne halde olucam bilmiyorum güzel yumurtalar icin ne yemek icmek lazım bana yardımcı olurmusunuz.

Canım benim ..inşallah hepinizin tedavisi hayırlı geçer..sağlıcakla bebeklerimizi kucağınıza alırsınız.dua ile inşallah

Bugün transfer oldum bende minik yildizlarim icimde Rabbim hepimizin kuzusunu bagislasim insallah ama uatmaktan cok sıkılıyor insan yatamiyorum kalkiyorum oturuyorum valla napim
maşallah sana..inşallah hayırlı şekilde pozitifi görürsün..devamlı yatma zaten kendini yormadan hareket et daha iyi. Dualarım seninle

hayırlı günler arkadaşlar ben bugun keseyi gördüm...kalp atışınıda duyup artık hamileyim demek istiyorummmm Allahın izniyle...
Ayy darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah.benim ikinci testim fazla artması ya o nedenle tedirgin im. Sonraki iki kat arttı ama çok evhamlıyım galiba..inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini canım

Ben sağlık ocağında iğneyi yaptiriyorum ücretsiz. haftasonu da özel hastaneye gidiyorum 10tl polikliniklerde daha uygundur yakın olsa bende Polikliniğe giderdim ama dediginiz yerde çok söylemiş

Günaydın kızlar, 3 embriyom devam ediyormuş yarın 11 de transfer edelim dedi,çok heyecanlandım allahım inşallah herşey yolunda gider
Herşey yolunda gider ve transferin de transfer sonrası da güzellikler getirir inşallah.bunlar tatlı heyecanlar..dua edelim hepimiz birbirimize inşallah

Benimde bugün oldu cnm transferim 25 test günüm benim kismetse nasıl gecti
Cok agrili oldu benimki ya agladim acidan ama suan gayet iyim cok sukur senin nasil gecti ben baya hareket falan ediyorum duramiyorum devamli kalkiorm biseyler yapiorum bugun yatayim dedim ama duramiyorum

Cok agrili oldu benimki ya agladim acidan ama suan gayet iyim cok sukur senin nasil gecti ben baya hareket falan ediyorum duramiyorum devamli kalkiorm biseyler yapiorum bugun yatayim dedim ama duramiyorum

Cnm bende kalkiyorum valla hic yatamadimki oturuyorum ben heyecandan hic aci hissetmedim cok sukurde sondayla doldurdular mesaneyi cok sikisamadigim icin şimdi idrara cikarken sondanin sancisi var sadece bol bol su icincede sik sik wc ziyareti

Hadi bakalim ama sonuctan haberdar et beklerim ben haberni insallah iyi haberlerni nerede oturuyorsn bursadami

Uzuldum canim ama seninde dedigin gibi hicbisey kismetten oteye gitmiyor insallah ikincide bebisine kavusur saglikla kucagina alirsin canim...

Aaaaa canım benim yaaa giremiyodum nete kaç gündür allahım hayırlısıyla kucagına almayı onu öpüp koklamayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Evet olmadı malesef ama ne yapalım insanoglu aciz işte rabbim nasip ettiyse olacak birgün inşallah.güzel dileklerin için çok ama çok sağol

tesekkür ederim canım.Allah razı olsun aminnn.cümlemize inşallah.canım bende cok evham yaptım fazlasıyla niye arttı diye bebek tutuntuktan sonra herseye Allah a kalmış Rabbim yeterki ol desin..dua edecez

Allah razı olsun ınş. Sen de umut taydin sanırım uzun protokol mu seninki cycas arkadaş yumurtalar için bir şeyler yazmıştı.istersen onun sayfasına bak. Ben özel br şey Yapmamistim. Zaten Benimkiler Dondurulmuslarla canim

Kizlar selam ,
Kan testi icin acibademe gittim. Kan degerim 1500 cikinca gorulmesi gerekir dedi . Iste edim ama belki görünür diye kabul ettim. Alttan bakti ve canimi acitti baya. Birsey var gibiymis ama net degilmis gibi seyler soyledi. Sonra dis gebelik falan olabilir dedi. Ama gebelik görünüyor dedi. Boyle sıraladı canim sıkıldı durduk yere. Degerlerim 83-219-632-1500 son iki testi aksam gec saatte yaptirdim ondan biraz yuksek cikti. Dis gebelikte degerler bu kadar duzgun artmiyor değil mi. Ay siz siz olun bilmediginiz doktora gitmeyin ya

Cnm bende kalkiyorum valla hic yatamadimki oturuyorum ben heyecandan hic aci hissetmedim cok sukurde sondayla doldurdular mesaneyi cok sikisamadigim icin şimdi idrara cikarken sondanin sancisi var sadece bol bol su icincede sik sik wc ziyareti
acrba yanlis mi yapiorum die dusunuyorum ama şu progestan igneninde etkisiyle kalcam agrio yatinca. oturup gezinince daha rahatim. bende 1 saat sonra gittim wc ye canm suan icin cok sukur gayet iyim bakalim hayirlisi. 15 gun daha progestan igneye devam dediler sende yaptiriyormusun onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…