Benimde bugün oldu cnm transferim 25 test günüm benim kismetse nasıl gecti
Canım benim ..inşallah hepinizin tedavisi hayırlı geçer..sağlıcakla bebeklerimizi kucağınıza alırsınız.dua ile inşallahArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı ve kan sonucum iyi çıktı şükürler olsun. Çarşamba transfer olacağım ınş. Tabi sağlıklı cozunurlerse uğrayacaklarmış beni. Artık o telefonu nasıl beklerim bilemiyorum.Çok dua istiyorum sizlerden. Ikizim hamile diye yazmıştım.onu da hastaneye yatirmislar düşük ihtimali varmış. Normal yolla hamile kaldı ama gerçekten zor bu süreçler.ben hepinize çok dua ediyorum.bu arada abimin eşi de transferi olmuştu. 23 kasım gibi test günü. İns. Onun da tutmuştur ona da dua istiyorum. Yani bol bol dua.....
maşallah sana..inşallah hayırlı şekilde pozitifi görürsün..devamlı yatma zaten kendini yormadan hareket et daha iyi. Dualarım seninleBugün transfer oldum bende minik yildizlarim icimde Rabbim hepimizin kuzusunu bagislasim insallah ama uatmaktan cok sıkılıyor insan yatamiyorum kalkiyorum oturuyorum valla napim
Ayy darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah.benim ikinci testim fazla artması ya o nedenle tedirgin im. Sonraki iki kat arttı ama çok evhamlıyım galiba..inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini canımhayırlı günler arkadaşlar ben bugun keseyi gördüm...kalp atışınıda duyup artık hamileyim demek istiyorummmm Allahın izniyle...
kızlar bisey sorucam,
reglimin ikinci günündeyim bugün doktora gittim, yarın menogona başlıyorum
memorial hastanesine yakın oturuyorum enjeksiyon ücretini sordum 25 TL dedi, 14 gün kullansam her gün 25 verilmez yani
iğnesini yapmak cok zor mu? herhangi bir poliklınik hemşiresi yapabilir mi sizce?
Herşey yolunda gider ve transferin de transfer sonrası da güzellikler getirir inşallah.bunlar tatlı heyecanlar..dua edelim hepimiz birbirimize inşallahGünaydın kızlar, 3 embriyom devam ediyormuş yarın 11 de transfer edelim dedi,çok heyecanlandım allahım inşallah herşey yolunda gider
Tebrik ederim canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)Kizlar bugun yine kan verdim deqerim cok sukur katlamis kendini 755 olmus.insallah hersey bu sekilde guzel gider.sizlere hep dua ediyorum,allahim hepinize yasatsin bu guzel duyguyu.
Cok agrili oldu benimki ya agladim acidan ama suan gayet iyim cok sukur senin nasil gecti ben baya hareket falan ediyorum duramiyorum devamli kalkiorm biseyler yapiorum bugun yatayim dedim ama duramiyorumBenimde bugün oldu cnm transferim 25 test günüm benim kismetse nasıl gecti
Geçmiş olsun canım.Allah hayırlı ve tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin..geçmiş olsundun ve bugun kanamam devam ediyo
İnsallah canmbenim üçüncü olacak...
hayırlı olsun canım....
sonuda güzel olsun inşallah.yüzün gülsün tanımasamda...
Cok agrili oldu benimki ya agladim acidan ama suan gayet iyim cok sukur senin nasil gecti ben baya hareket falan ediyorum duramiyorum devamli kalkiorm biseyler yapiorum bugun yatayim dedim ama duramiyorum
Hadi bakalim ama sonuctan haberdar et beklerim ben haberni insallah iyi haberlerni nerede oturuyorsn bursadami
İnsan çoğu zaman çok umutsuz oluyor, ben her iki tedavimdede çok umutsuzdum, ilk denememde o günkü transferi olanlar içerisinde en iyisi benim embriyoydu , doktor öyle söyledi ama tutmadı. Birde buradaki yorumlardan çok etkileniyorum, her okuduğumda bendemi böyleyim, bu bendede var gibi olumsuz etkileniyorum. Şahsen bu sefer tedaviye başladığımda buraya fazla girmeyeceğim, bakalım başaracakmıyım
Uzuldum canim ama seninde dedigin gibi hicbisey kismetten oteye gitmiyor insallah ikincide bebisine kavusur saglikla kucagina alirsin canim...
tesekkür ederim canım.Allah razı olsun aminnn.cümlemize inşallah.canım bende cok evham yaptım fazlasıyla niye arttı diye bebek tutuntuktan sonra herseye Allah a kalmış Rabbim yeterki ol desin..dua edecezAyy darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah.benim ikinci testim fazla artması ya o nedenle tedirgin im. Sonraki iki kat arttı ama çok evhamlıyım galiba..inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini canım
Allah razı olsun ınş. Sen de umut taydin sanırım uzun protokol mu seninki
acrba yanlis mi yapiorum die dusunuyorum ama şu progestan igneninde etkisiyle kalcam agrio yatinca. oturup gezinince daha rahatim. bende 1 saat sonra gittim wc ye canm suan icin cok sukur gayet iyim bakalim hayirlisi. 15 gun daha progestan igneye devam dediler sende yaptiriyormusun onuCnm bende kalkiyorum valla hic yatamadimki oturuyorum ben heyecandan hic aci hissetmedim cok sukurde sondayla doldurdular mesaneyi cok sikisamadigim icin şimdi idrara cikarken sondanin sancisi var sadece bol bol su icincede sik sik wc ziyareti
Saol canım teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsunHerşey yolunda gider ve transferin de transfer sonrası da güzellikler getirir inşallah.bunlar tatlı heyecanlar..dua edelim hepimiz birbirimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?