Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tahliller birden bire yuksek cikinca iyi anlama gelmiyormu bebegin tutundgu anlamina gelmezmi bu yoksa kotumu

Kizlar bugun kontrolum vardı. Hersey yolundaymis cok sukur. Yrn gonal f ek olarak orgalutrana basliyorum.
bugun kontrolden sonra keyfim cok yerindeydi. Hava soguk olmasina ragmen keyifli bir gun gecirdik esimle.
Ama eve gelince icim sıkıldı.
Icimden aglamak geldi oturdum agladim.
Ilaclardan heralde dimi kizlar hormonlari yukleyince vucut şaşırdı tabi.
sonra oturdum namazimi kildim duami ettim rahatladim.
Rabbim icimizdeki sıkıntılı lari gidersin ins.

Insallah sevincten aglayacagmiz gunlerde gelir

Evet canım umut selen hn in hastasiyim.inanmiycan ama uzun mü kısa mı sormadım heyecan ve tedirginlikten adetin ikinci gunü 5 günlük iğnelerim var ayın 20 şinde kontrol var.çıktık bir yola ARKADASIM allahım kayırsın hepimizi inşallah.

Kızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..

Hayırlı olsun

Insallah insallah hayrli ugurlu olsun siz yinede kimseye vermeyin mujdeyi smdilik bence. Allahm hepimize nasp et cok sevndm bu idrar testni gorunce sanki benm testim

Senin kaçıncı günün ? 2 tane embrıyo konulduysa sana normaldr boyle artması bugun 13. Gunum 10 gun sonra gel bakalım dedıler.senın kacıncı gunun

K kds2309 biraz daha bekle illaki 1500 olunca gozukecek diye bir durum yok kendi doktorunla gorusmusmuydun kese icin ne zaman geleyim diye benim doktorum haftaya cuma cagirdi hatta oda kesin degil pazartesi testi tekrar edecegim o zaman belli olacak ayrica senin degerlerin epey yuksek ikiye bolunmus olabilir canim hakkinsa hayirlisi olsun :) icin rahat olsun

Insallah insallah hayrli ugurlu olsun siz yinede kimseye vermeyin mujdeyi smdilik bence. Allahm hepimize nasp et cok sevndm bu idrar testni gorunce sanki benm testim
çok iyisin teşekkür ederim canım sende görürsün inşallah bizde kendimizin diye seviniriz ..kimseye müjde vermedim kendimide kandaki düzgün artışları görmeden alıştırmak istemiyorum..ama biliyomusun ben idrar testinde silikte olsa ilk defa ikinci çizgi gördüm

Haber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)

Ayy ben tek istiyorum ya . Sen bi baska aarkadasa da oyle demistin sanki . Tek iken ikiz olmus diye. Cok zor bir ihtimalmis o ama.
Sadece sunu söylemişti doktorumla birlikte embriyolog. Beklenilenden daha iyi kalite olan ve digerlerinden ayrilan embriyoyu transfer etmisler. Hatta done done bunu soylemislerdi. Kalitesinden dolayi boyle olabilir, doktorum ikiz olma ihtimalinin cok cok dusuk olacagini belirtti. Tabi allah yazdiysa diyecek sozumuzz yok

Test yaptirmak için gittim doktor illa bakalim dedi de ondan baktik. Yoksa erken daha durduk yere canimi sıktı iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…