- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Insallah sevincten aglayacagmiz gunlerde gelirKizlar bugun kontrolum vardı. Hersey yolundaymis cok sukur. Yrn gonal f ek olarak orgalutrana basliyorum.
bugun kontrolden sonra keyfim cok yerindeydi. Hava soguk olmasina ragmen keyifli bir gun gecirdik esimle.
Ama eve gelince icim sıkıldı.
Icimden aglamak geldi oturdum agladim.
Ilaclardan heralde dimi kizlar hormonlari yukleyince vucut şaşırdı tabi.
sonra oturdum namazimi kildim duami ettim rahatladim.
Rabbim icimizdeki sıkıntılı lari gidersin ins.
Evet canım umut selen hn in hastasiyim.inanmiycan ama uzun mü kısa mı sormadım heyecan ve tedirginliktenAllah razı olsun ınş. Sen de umut taydin sanırım uzun protokol mu seninkicycas arkadaş yumurtalar için bir şeyler yazmıştı.istersen onun sayfasına bak. Ben özel br şey Yapmamistim. Zaten Benimkiler Dondurulmuslarla canim
Hayırlı olsunKızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
Eki Görüntüle 1304237
Insallah insallah hayrli ugurlu olsun siz yinede kimseye vermeyin mujdeyi smdilik bence. Allahm hepimize nasp et cok sevndm bu idrar testni gorunce sanki benm testimKızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
Eki Görüntüle 1304237
Kızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
Eki Görüntüle 1304237 [/QUc
canım gozun aydin.muhtemelen kandada cikacaktir.9. Guns gore bayagi bir belirgin.bence ikiz bile olabilirKızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
Eki Görüntüle 1304237
Senin kaçıncı günün ? 2 tane embrıyo konulduysa sana normaldr boyle artması bugun 13. Gunum 10 gun sonra gel bakalım dedıler.senın kacıncı gununKizlar selam ,
Kan testi icin acibademe gittim. Kan degerim 1500 cikinca gorulmesi gerekir dedi . Iste edim ama belki görünür diye kabul ettim. Alttan bakti ve canimi acitti baya. Birsey var gibiymis ama net degilmis gibi seyler soyledi. Sonra dis gebelik falan olabilir dedi. Ama gebelik görünüyor dedi. Boyle sıraladı canim sıkıldı durduk yere. Degerlerim 83-219-632-1500 son iki testi aksam gec saatte yaptirdim ondan biraz yuksek cikti. Dis gebelikte degerler bu kadar duzgun artmiyor değil mi. Ay siz siz olun bilmediginiz doktora gitmeyin ya
çok iyisin teşekkür ederimInsallah insallah hayrli ugurlu olsun siz yinede kimseye vermeyin mujdeyi smdilik bence. Allahm hepimize nasp et cok sevndm bu idrar testni gorunce sanki benm testim
ne çiziği anlamadım yaaaaaBen 10 Eylül'de hem histerekopi hem laparoskopi olmuştum. 16 Eylül adetiyle başladı tedavim. 1-2 gün çok az kanama oluyor hatta pembelik. Çizikten sonra ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.
14. Cu gunum. 5. Gun iyi kalite embriyo transfer edildi.Senin kaçıncı günün ? 2 tane embrıyo konulduysa sana normaldr boyle artması bugun 13. Gunum 10 gun sonra gel bakalım dedıler.senın kacıncı gunun
Ayy ben tek istiyorum ya . Sen bi baska aarkadasa da oyle demistin sanki . Tek iken ikiz olmus diye. Cok zor bir ihtimalmis o ama.K kds2309 biraz daha bekle illaki 1500 olunca gozukecek diye bir durum yok kendi doktorunla gorusmusmuydun kese icin ne zaman geleyim diye benim doktorum haftaya cuma cagirdi hatta oda kesin degil pazartesi testi tekrar edecegim o zaman belli olacak ayrica senin degerlerin epey yuksek ikiye bolunmus olabilir canim hakkinsa hayirlisi olsun :) icin rahat olsun
Cok erken baktrp canını slmışşın boşuna bnm de degerim cok yuksek bnde korktum 3-3.5 kat artıyo ama sordum dr bızde yuksek olsun ıstıyrz dedı bana ıkı tane yuklendı bide 1 hafta 10 gune cagırıcaz dedı herhalde kese gormk için14. Cu gunum. 5. Gun iyi kalite embriyo transfer edildi.
Kendını toparla yıne denersın inşallah senın de guzel haberını duyarz tez zamandaHaber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)
Test yaptirmak için gittim doktor illa bakalim dedi de ondan baktik. Yoksa erken daha durduk yere canimi sıktı isteCok erken baktrp canını slmışşın boşuna bnm de degerim cok yuksek bnde korktum 3-3.5 kat artıyo ama sordum dr bızde yuksek olsun ıstıyrz dedı bana ıkı tane yuklendı bide 1 hafta 10 gune cagırıcaz dedı herhalde kese gormk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?