Ne kdr guzel birsey aglamadnmi gorunce ikinci cizgiyi. Insallah olacak hepimiz anne olcaz insallah sabretmemiz lazm cok sabrettik cogmuz belkide cok agladk anneligi herkws hakedioçok iyisin teşekkür ederimcanım sende görürsün inşallah bizde kendimizin diye seviniriz ..kimseye müjde vermedim kendimide kandaki düzgün artışları görmeden alıştırmak istemiyorum..ama biliyomusun ben idrar testinde silikte olsa ilk defa ikinci çizgi gördüm
Allah Allah zorla gel canini skayim demis ya sen canini skma Veren de Allah alan da.bnde cok tedrginim ama sakin olmaliyiz .Aslnda degerlermz ayni bnmde degerim 15 . Gun senin degerin iki kati oluyo hesaplarsak.bende 2 tane koyuldugu icin ayniyiz yani hakkimzda hayirlisi.Test yaptirmak için gittim doktor illa bakalim dedi de ondan baktik. Yoksa erken daha durduk yere canimi sıktı iste
Bnm de 2 kasmda yuklemm olmustu bana da bugun 1 hafta 10 gune yine gelirsin dediler.blki senin dr un o zmn musait ondanmi oyle dediler acabaarkadaslar 2 kasimda transferim olmustu 12 kasimda test yaptirdim hamileyim dun tekrar yaptirdim hamdolsun artmis.ben izmirde oturuyorum ancak tedavim sisli memorialda oldu.aksam telefonda doktorumla gorustum 3 hafta sonra ultrasona girmemi soyledi.sizleri merak ettim.bana gec gibi geldi.sizler nezaman gidiyorsunuz.heyecandan doktorumada sormadim.3 hafta geç degilmi
Canim benim randevumuda 27 gun sonraya verdiler normal demekkiarkadaslar 2 kasimda transferim olmustu 12 kasimda test yaptirdim hamileyim dun tekrar yaptirdim hamdolsun artmis.ben izmirde oturuyorum ancak tedavim sisli memorialda oldu.aksam telefonda doktorumla gorustum 3 hafta sonra ultrasona girmemi soyledi.sizleri merak ettim.bana gec gibi geldi.sizler nezaman gidiyorsunuz.heyecandan doktorumada sormadim.3 hafta geç degilmi
Yok cnm ben prulon yapicm 3 gunde bir jel vsr bideacrba yanlis mi yapiorum die dusunuyorum ama şu progestan igneninde etkisiyle kalcam agrio yatinca. oturup gezinince daha rahatim. bende 1 saat sonra gittim wc ye canm suan icin cok sukur gayet iyim bakalim hayirlisi. 15 gun daha progestan igneye devam dediler sende yaptiriyormusun onu
Amin caniimmm Allah razi olsun...darisi en kisa zamanda seninde basina insallah...Aaaaa canım benim yaaa giremiyodum nete kaç gündür allahım hayırlısıyla kucagına almayı onu öpüp koklamayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Evet olmadı malesef ama ne yapalım insanoglu aciz işte rabbim nasip ettiyse olacak birgün inşallah.güzel dileklerin için çok ama çok sağol
Transfrrin hayirli olsun canim. Ins siki siki tutunsunlar bebeklerin.Ben de pruluton yaptırıyorum 4 günde bir.cuma yaptırdım salı yaptircam. Senin de salı olacak.Busi sorcam 3 günde 1 pruluton igne olcam ama bugünoldum simdi bidagaki salimi car mi
Canim erken baktirmissin evet herkeste gorunmez hemen kese 1500 olunca benim forumda okudugum kadariyla 7-8.haftalarda bile goren var ilk defa..peki sen bakmadinmi o ultrasonla kontrol ederken tup gibi bisey yokmuydu minnacikta olsa rahimin icinde..???ben 6+2 de gittigimde hem keseyi hem bebegi gorup hemde kalp atisini dinlemistim..herkeste ayni olmuyor tabi dedigim gibi..sen bakmadinmi doktor kontrol ederken..bir doktorun oyle gibi boyle gibi yani gibilerle konusmasida cok tuhaf geldi dogrusu...Kizlar selam ,
Kan testi icin acibademe gittim. Kan degerim 1500 cikinca gorulmesi gerekir dedi . Iste edim ama belki görünür diye kabul ettim. Alttan bakti ve canimi acitti baya. Birsey var gibiymis ama net degilmis gibi seyler soyledi. Sonra dis gebelik falan olabilir dedi. Ama gebelik görünüyor dedi. Boyle sıraladı canim sıkıldı durduk yere. Degerlerim 83-219-632-1500 son iki testi aksam gec saatte yaptirdim ondan biraz yuksek cikti. Dis gebelikte degerler bu kadar duzgun artmiyor değil mi. Ay siz siz olun bilmediginiz doktora gitmeyin ya
Güzel sonuçlar alman dileğiyle transferin hayırlı olsun canım. 14.gune vermişler galiba testi. 10 ys da 12. Gun yapsan çıkar sonucKizlar bende bugun transferimi oldum 5. Gun blast 1 tane embriyo transfer edildi embrylog guzel dedi. test icin 29 kasim dediler ama baa uzun geldi. 25 inde yaptirmayi dusunuyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder
Tebrikler hayırlı olsun arkadaşım. Kan testi yle tescillenmesi kalmış geriye sadeceKızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
Eki Görüntüle 1304237
Rahim içine tutunmayı arttırmak için bilinçli olarak hasar veriyorlar. Ona rahme çizik atma deniyor.ne çiziği anlamadım yaaaaa
Canim gittiğinde hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsin. Belki karından bile görünür. Çok erken cagirdiklarinda alttan bakıyorlar. Bazı doktorlar bunu istemiyor. O yüzden demiştir belki doktorunarkadaslar 2 kasimda transferim olmustu 12 kasimda test yaptirdim hamileyim dun tekrar yaptirdim hamdolsun artmis.ben izmirde oturuyorum ancak tedavim sisli memorialda oldu.aksam telefonda doktorumla gorustum 3 hafta sonra ultrasona girmemi soyledi.sizleri merak ettim.bana gec gibi geldi.sizler nezaman gidiyorsunuz.heyecandan doktorumada sormadim.3 hafta geç degilmi
Hayırlı olsun yuppiiiiiiKızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
Eki Görüntüle 1304237
İns En yakın zamanda sağlıcakla kucağına alırsın canım bebeginiHaber verememistim, sonuc bekleyen herkese bol sans diliyorum. Pozitif haberle daha da guzellessin gunleriniz. Biz yeniden deneyecegiz biraz zaman gectikten sonra, cok sevgiler bol sanslar :)
Doktor tuhafti ya. Ama aklimdan sildim dediklerini hatırlamak istemiyorum. Ben bi golge gibi birsey gordum ama doktor bir oyle bir boyle diyince elim ayagim bosaldi resmen. Diyorum erken ama daha da gitmem bilmedigim doktora. Bir de acibademe gittim yaniCanim erken baktirmissin evet herkeste gorunmez hemen kese 1500 olunca benim forumda okudugum kadariyla 7-8.haftalarda bile goren var ilk defa..peki sen bakmadinmi o ultrasonla kontrol ederken tup gibi bisey yokmuydu minnacikta olsa rahimin icinde..???ben 6+2 de gittigimde hem keseyi hem bebegi gorup hemde kalp atisini dinlemistim..herkeste ayni olmuyor tabi dedigim gibi..sen bakmadinmi doktor kontrol ederken..bir doktorun oyle gibi boyle gibi yani gibilerle konusmasida cok tuhaf geldi dogrusu...
Kizlar ben dayanamadim varsa artik cikar diye bugun(9.gun) idrar testi yaptim. Golgesi bile yok!! Ben olur bu sefer demistim ama yine yok yine yok. Kelimelerle anlatamam ne hissettigimi...[OTE]
tatlim herkezin ki belli olmuyormuş. doktor bana idrar testi yniltici ola biliyor demisti. benim elimde fazladan test var die yaptim ama kan testine kadar sevinmek icin bekleyecegim. Allah bütün isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağıni bos birakmasin. insallah seninde bebisin tutunmustur. idrar testine.kafani takma canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?