Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[BirniTE="ecomlek, post: 37805396, member: 401068"]4 yumurta toplanmıştı 2 si döllenmiş 3. Gün embriyo 2 tane pazartesi 12.00 de transfer olacak. İnşallah rabbim yüzümü güldürür[/QUOTE]
Birini dondursaydin iyi degil miydi, insallah bu sefer tutar seninki.

Canım ben de şişli memorialda yaptırdım.ben senden iki hafta önce gireceğim nedeni de testlerden bir tanesinde artış beklenenden az oldu diye.tedbir amaçlı yani

Kizlar birsey soracagim. Cuma yumuttalarim toplandi dun aramislardi dollenenler icin ama transfer iicn aramadilar henuz. Sizce 5.gune giden embriyo daha mi iyidir. o yuzdn mi bekletiyolar beni
Evet canım içini ferah tut.genelde transferden üç saat önce arıyorlar zaten.hakkında hayırlısı

Kizlar birsey soracagim. Cuma yumuttalarim toplandi dun aramislardi dollenenler icin ama transfer iicn aramadilar henuz. Sizce 5.gune giden embriyo daha mi iyidir. o yuzdn mi bekletiyolar beni
içini ferah tut arkadaşım. benim bir ay sonra yapılmıştı transferim. durumumu takip edip ondan sonra karar verdiler bende.

Ben 4 kasimda test yaptirmistim 14 kasimda da ultrasonda disardan hemde keselerim gorunmustu canim.10 gun sonra belki gidebilirsin.

seninle aynı tedavi sürecinde yürüyoruz. benmde dün kontrolüm vardı. gonal f in yanına ek cetrotide başladım. pztesi kntrole çağırdı.. hayırlısı olsun her ikimize de..

Canım senin kaç yumurtan toplanmıştı? Benimde cuma 11 tane toplandı cumartesi aradılar 6 tanesinde döllenme olmuş, bugün tekrar aradılar yarin saat 11 de transferim var, diğer tedavimide ben ayni yerde yapmıştım o zaman 5. Gün embriyosu transfer edilmişti, ama merkezin her gün arayıp embriyo karla ilgili bilgi vermişti, eğer fazla yumurtan toplandiysa ve bölünmeleri güzel devam ediyorsa salı arayabilirler seni çarşamba transfer yapılacak diye

Merhaba kızlar 14 kasımda 2. Gun embriyosu 4 hücreli embriyo transferi yapıldı sizce iyi mi ben zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum bu 2. Tüp bebek denemem 1. Yi özelde yaptirmistim kimyasal gebelik ile sonuçlandı çok korkuyorum bu gün 3. Günüm hiçbir belirti yok allahım tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle...

seninle aynı tedavi sürecinde yürüyoruz. benmde dün kontrolüm vardı. gonal f in yanına ek cetrotide başladım. pztesi kntrole çağırdı.. hayırlısı olsun her ikimize de..
kızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acaba

Bir de sürekli yatmak mi gerek napsam sonuçları olumlu olan anne adaylarına soruyorum lütfen yardımcı olun bu dönemi nasıl gecirmek mantıklı yatınca kabızlık oluyor dolassam korkuyorum offff. ...

Canım aynı şey bende de oluyordu doktora danışmistim iğnelerin etkisi gelen akıntı zaten cetrocide önlüyor catlamayi korkma inş. Herşey Güzel olacak

inşallah canım,ne çok stresli bir süreç,Rabbim kimseyi evlat sahibi olmayla imtihan etmesin
Amin canm gerçekten çok zor bende sonuç için bekliyorum 14 ünde transferim oldu 12 gün nasıl geçecek bu 2. Denemem çok korkuyorum. Alah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar dun transferim oldu ve ben 1 cay bardagi nar suyu ictim ama bazi yerlerde icilmemesi gerektiğini okudum tirstim bisi olmaz dimi

Bir de sürekli yatmak mi gerek napsam sonuçları olumlu olan anne adaylarına soruyorum lütfen yardımcı olun bu dönemi nasıl gecirmek mantıklı yatınca kabızlık oluyor dolassam korkuyorum offff. ...
Is yapma ilk bi kaç gun sürekli de yatma. Ve bol dua. En önemli olan da o bence. Bol dua ve namaz ile hayırlısıni dile. Rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…