Canım ben de şişli memorialda yaptırdım.ben senden iki hafta önce gireceğim nedeni de testlerden bir tanesinde artış beklenenden az oldu diye.tedbir amaçlı yaniarkadaslar 2 kasimda transferim olmustu 12 kasimda test yaptirdim hamileyim dun tekrar yaptirdim hamdolsun artmis.ben izmirde oturuyorum ancak tedavim sisli memorialda oldu.aksam telefonda doktorumla gorustum 3 hafta sonra ultrasona girmemi soyledi.sizleri merak ettim.bana gec gibi geldi.sizler nezaman gidiyorsunuz.heyecandan doktorumada sormadim.3 hafta geç degilmi
Evet canım içini ferah tut.genelde transferden üç saat önce arıyorlar zaten.hakkında hayırlısıKizlar birsey soracagim. Cuma yumuttalarim toplandi dun aramislardi dollenenler icin ama transfer iicn aramadilar henuz. Sizce 5.gune giden embriyo daha mi iyidir. o yuzdn mi bekletiyolar beni
içini ferah tut arkadaşım. benim bir ay sonra yapılmıştı transferim. durumumu takip edip ondan sonra karar verdiler bende.Kizlar birsey soracagim. Cuma yumuttalarim toplandi dun aramislardi dollenenler icin ama transfer iicn aramadilar henuz. Sizce 5.gune giden embriyo daha mi iyidir. o yuzdn mi bekletiyolar beni
arkadaslar 2 kasimda transferim olmustu 12 kasimda test yaptirdim hamileyim dun tekrar yaptirdim hamdolsun artmis.ben izmirde oturuyorum ancak tedavim sisli memorialda oldu.aksam telefonda doktorumla gorustum 3 hafta sonra ultrasona girmemi soyledi.sizleri merak ettim.bana gec gibi geldi.sizler nezaman gidiyorsunuz.heyecandan doktorumada sormadim.3 hafta geç degilmi
Evet canım Bursa da (Kestel)oturuyorum, sende Bursada mısın? gelişmelerden haber ederim, sende yaz emi..Hadi bakalim ama sonuctan haberdar et beklerim ben haberni insallah iyi haberlerni nerede oturuyorsn bursadami
Kizlar bugun kontrolum vardı. Hersey yolundaymis cok sukur. Yrn gonal f ek olarak orgalutrana basliyorum.
bugun kontrolden sonra keyfim cok yerindeydi. Hava soguk olmasina ragmen keyifli bir gun gecirdik esimle.
Ama eve gelince icim sıkıldı.
Icimden aglamak geldi oturdum agladim.
Ilaclardan heralde dimi kizlar hormonlari yukleyince vucut şaşırdı tabi.
sonra oturdum namazimi kildim duami ettim rahatladim.
Rabbim icimizdeki sıkıntılı lari gidersin ins.
Kızlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş..3 yıldır bebiş istiyoruz ama nasip değilmiş. sebepsiz infertilite dediler aşılama istemedim direk tüp bebek yaptırdık..3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi bu akşam 9.gün ve ben dayanamadım idrar testi yaptım.12.gün yani salı günü kan testim var..Rabbim inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
hayırlı olsun.
Canım senin kaç yumurtan toplanmıştı? Benimde cuma 11 tane toplandı cumartesi aradılar 6 tanesinde döllenme olmuş, bugün tekrar aradılar yarin saat 11 de transferim var, diğer tedavimide ben ayni yerde yapmıştım o zaman 5. Gün embriyosu transfer edilmişti, ama merkezin her gün arayıp embriyo karla ilgili bilgi vermişti, eğer fazla yumurtan toplandiysa ve bölünmeleri güzel devam ediyorsa salı arayabilirler seni çarşamba transfer yapılacak diyeKizlar birsey soracagim. Cuma yumuttalarim toplandi dun aramislardi dollenenler icin ama transfer iicn aramadilar henuz. Sizce 5.gune giden embriyo daha mi iyidir. o yuzdn mi bekletiyolar beni
kızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acabaseninle aynı tedavi sürecinde yürüyoruz. benmde dün kontrolüm vardı. gonal f in yanına ek cetrotide başladım. pztesi kntrole çağırdı.. hayırlısı olsun her ikimize de..
Canım aynı şey bende de oluyordu doktora danışmistim iğnelerin etkisi gelen akıntı zaten cetrocide önlüyor catlamayi korkma inş. Herşey Güzel olacakkızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acaba
inşallah canım,ne çok stresli bir süreç,Rabbim kimseyi evlat sahibi olmayla imtihan etmesinCanım aynı şey bende de oluyordu doktora danışmistim iğnelerin etkisi gelen akıntı zaten cetrocide önlüyor catlamayi korkma inş. Herşey Güzel olacak
Amin canm gerçekten çok zor bende sonuç için bekliyorum 14 ünde transferim oldu 12 gün nasıl geçecek bu 2. Denemem çok korkuyorum. Alah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahinşallah canım,ne çok stresli bir süreç,Rabbim kimseyi evlat sahibi olmayla imtihan etmesin
Tabiki yazarm canm bursadayim nilufer akcalarda yarina randevum var yumrtalara bakcazEvet canım Bursa da (Kestel)oturuyorum, sende Bursada mısın? gelişmelerden haber ederim, sende yaz emi..
Is yapma ilk bi kaç gun sürekli de yatma. Ve bol dua. En önemli olan da o bence. Bol dua ve namaz ile hayırlısıni dile. Rabbim gönlüne göre versin.Bir de sürekli yatmak mi gerek napsam sonuçları olumlu olan anne adaylarına soruyorum lütfen yardımcı olun bu dönemi nasıl gecirmek mantıklı yatınca kabızlık oluyor dolassam korkuyorum offff. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?