Selam canim..doktorlar uygun gorup transfer ettiyse iyi tabi :) genelde cogu zaman 3. ve 5. gun embryo transferi yapiliyor 2. gun transferi olan cok az ama sakin umutsyzluga kapilma benimde 2.gun embryosu transferiydi ve gecen persembe aldim guzrl haberi :) insallah sende guzel haberlerle geleceksin...Merhaba kızlar 14 kasımda 2. Gun embriyosu 4 hücreli embriyo transferi yapıldı sizce iyi mi ben zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum bu 2. Tüp bebek denemem 1. Yi özelde yaptirmistim kimyasal gebelik ile sonuçlandı çok korkuyorum bu gün 3. Günüm hiçbir belirti yok allahım tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle...
Canim bunun yatmakla hiiic alakasi yok..bak ben oglumda transferin ertesi gunu fabrikadaki.isime geri donmustum..ne kadar yirucu dusun butun gun ayaktaydim..simdi oglum 5 yasinda...bu tedavimdede ilk gun uzandim diger gunler evdeki islerimi yemegimi yapacak kadar ayakta kalip koltukta oturur vaziyette uzandim..ama tabi surekli benden biseyler isteyen acikan tuvaleti gelen oyun oynamak.isteyen bir iglum var yani dusun artik ne kadar yatilir uzanilir :) ama buna ragmen yine tutundu bebegim cok sukur...sana tavsiyem evet kendini yormaama sureklide yatma.yattikca dusunup kafaya takiyor insan akli hep orda oluyor cunku ..kafani baska seylere ver gunluk islerini yavas yavas yapabilirsin agir kaldirip yukseklere uzanma..ve en onemlisi bol bol dua et kesinlikle..cunku Rabbim ol.demeden olmaz biliyorsun....haaa birde protein agirlikli beslen ve bol bolda hurma ye..oglumda yedim tuttu bunda yedim tuttu ilkinde yememistim tutmamisti faydasi cokmus hurmanindaBir de sürekli yatmak mi gerek napsam sonuçları olumlu olan anne adaylarına soruyorum lütfen yardımcı olun bu dönemi nasıl gecirmek mantıklı yatınca kabızlık oluyor dolassam korkuyorum offff. ...
Canim 3.gun embriyosu bazen idrarda cikamayabiliyor sen kan testini gormeden bosuna uzme kendini bence...Kizlar ben dayanamadim varsa artik cikar diye bugun(9.gun) idrar testi yaptim. Golgesi bile yok!! Ben olur bu sefer demistim ama yine yok yine yok. Kelimelerle anlatamam ne hissettigimi...
Birini dondursaydin iyi degil miydi, insallah bu sefer tutar seninki.[/QUOTE][BirniTE="ecomlek, post: 37805396, member: 401068"]4 yumurta toplanmıştı 2 si döllenmiş 3. Gün embriyo 2 tane pazartesi 12.00 de transfer olacak. İnşallah rabbim yüzümü güldürür
canım bendeseninle aynı şeyi düşündüm hep sanki ordan düşecekler gibi geldi eve geldim günlerce bunu araştıdım ama öyle düşmüyorlarmış canım rahim içinde onları orada tutan bir sistem varmış benimki düşmemiş ki hala içimde bende 40 dk sonra wc ye gitmiştim. için rahat olsun. boşlukta değiller :)Mrb kızlar bugun transferim gerçekleşti.yarım saat yattım sonra çıkardılar ayağa kalkınca düşcekmiş gibi geliyo iki defa idrara çıkmak zorunda kaldım sanki düşecekler sanıyorum. Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
8 ve 9 hücreli iki tane 3. Gün emdriyosu kondu
kızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acaba
Cevap verdiğin için sağol inşallah bizde bebeklerimize kavuşuruz senin gibi . Rabbim sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin .Canim yumurtalarin kalitesi ultrasonda belli olmaz dollenme asamasinda belli olur..yalniz sen sayisi icin uzuldun sanirim ama hic uzulme burda 5-6 yumurtasi gorunupte 12-14 yumurtasi toplanali duydum..cogalir hic uzulme...
Canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederimcanım bendeseninle aynı şeyi düşündüm hep sanki ordan düşecekler gibi geldi eve geldim günlerce bunu araştıdım ama öyle düşmüyorlarmış canım rahim içinde onları orada tutan bir sistem varmış benimki düşmemiş ki hala içimde bende 40 dk sonra wc ye gitmiştim. için rahat olsun. boşlukta değiller :)
8 yumutta toplandi 6 tane dollendi dediler dun bi daha aramadilar. Herhalde 3.gun transferi olmayacak benimki. Bu iyi biseymi bilmiyorum. Senin 5.gun transfers edilen tutmadi mi. Insqllah bu sefer olur. Allah isteyen herkese nasip etsin fazla olursa donduracaksin dimi. Ben en cok onlara seviniyorum. Hayirlisi artik[/QUOTE][QUOTE="gyilmaz1982, post: 37815644, member: 23636daha Canım senin kaç yumurtan toplanmıştı? Benimde cuma 11 tane toplandı cumartesi aradılar 6 tanesinde döllenme olmuş, bugün tekrar aradılar yarin saat 11 de transferim var, diğer tedavimide ben ayni yerde yapmıştım o zaman 5. Gün embriyosu transfer edilmişti, ama merkezin her gün arayıp embriyo karla ilgili bilgi vermişti, eğer fazla yumurtan toplandiysa ve bölünmeleri güzel devam ediyorsa salı arayabilirler seni çarşamba transfer yapılacak diye
Cnım ben menagon kullanıyorum 134 raporsuz .Kızlar neupogen ve progesteren iğnenin fiyatını biliyor musunuz?
Tedavi masrafların ne kadar tuttu acaba bnde orada baslicam daMerhaba kızlar 14 kasımda 2. Gun embriyosu 4 hücreli embriyo transferi yapıldı sizce iyi mi ben zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum bu 2. Tüp bebek denemem 1. Yi özelde yaptirmistim kimyasal gebelik ile sonuçlandı çok korkuyorum bu gün 3. Günüm hiçbir belirti yok allahım tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle...
Sağol canım inşallah hayırlı olur hepimiz için. Senin transferin oldu mu?Sayıya takılma bence, önemli olan kalitesi. Ultrasonda 11-12 taneydi benim. 22 toplandı. Ama 5 tanesi döllendi mesela. İnşallah kaliteli olur yumurtaların. Kalite de maalesef toplanıp döllenmeden önce belli olmuyor.
Benim yarın kontrolüm var. Ayın 20Sağol canım inşallah hayırlı olur hepimiz için. Senin transferin oldu mu?
Neupogeni pahalı die duydum,menogenle aynı işimi görüyo acaba?bi kutuda bi tanemi var yoksa daha çok mu senin ki canımCnım ben menagon kullanıyorum 134 raporsuz .
Hayırlısıyla tutunacak inşallah canım bebeğinBenim yarın kontrolüm var. Ayın 20
-23 u gibi dondurulmuş transfer olacak herşey yolunda giderse.
Yok canım aynı işe yaramıyormuş rahimle ilgiliymiş senin ilaç.Neupogeni pahalı die duydum,menogenle aynı işimi görüyo acaba?bi kutuda bi tanemi var yoksa daha çok mu senin ki canım
Canım benim pozitifti, ama düşük yaptım mslesef, evet 5. Gün embriyosunum tutunma şansı yuksek ama burada 2. Gun olup tutunan arkadaşlar gördüm ben. O yüzden takılma güne fazla, merkezin sana dun ne dedi, mesela gecen denememde benim 5. Gün olacağı en başından belliydi 10 döllenen yumurtam olduğu icin, bundada 11 toplandı büyük ihtimalle 3 gün transfer olur dediler, ona gore seni yönlendirebilirler aslında, bazı merkezlerde transfere 3 saat kala arayıp çağırıyorlar çok uyuz oluyorum, birgün önceden haber verin hazırlık yapalim degilmi[/QUOTE]8 yumutta toplandi 6 tane dollendi dediler dun bi daha aramadilar. Herhalde 3.gun transferi olmayacak benimki. Bu iyi biseymi bilmiyorum. Senin 5.gun transfers edilen tutmadi mi. Insqllah bu sefer olur. Allah isteyen herkese nasip etsin fazla olursa donduracaksin dimi. Ben en cok onlara seviniyorum. Hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?