- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Canm nzmam baslamistn tedaviye sen erken deilmi kol ignesi icin?Kızlar bu gün iğnelnin 5 . Günüydü 10 ile 6 arasında hala 5 yumurtam var eğer sıkıntı olmaz ise yarın kol iğnlerine başlayacaklar bu iyi bişey mi?
merhabaa bende 10 kasmda başladım iğnelerime cuma günü doktor iğnelere bide cetroide ekledi senin gibi.benimde salı kontrolüm var.akıntım benimde oluyo bende endişelenmiştim.sorundan bnde yararlandım, içim rahatladı.sendede bi sancı gibi böyle ağırlık taşıyomuş gibi his var mı?kızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acaba
Amin canim insallah cok sagol...Cevap verdiğin için sağol inşallah bizde bebeklerimize kavuşuruz senin gibi . Rabbim sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin .
Bol bol hurma derkn gunde kc tane kdr yiyordunuz:) we transferden sonra mi hurma yiyelimCanim bunun yatmakla hiiic alakasi yok..bak ben oglumda transferin ertesi gunu fabrikadaki.isime geri donmustum..ne kadar yirucu dusun butun gun ayaktaydim..simdi oglum 5 yasinda...bu tedavimdede ilk gun uzandim diger gunler evdeki islerimi yemegimi yapacak kadar ayakta kalip koltukta oturur vaziyette uzandim..ama tabi surekli benden biseyler isteyen acikan tuvaleti gelen oyun oynamak.isteyen bir iglum var yani dusun artik ne kadar yatilir uzanilir :) ama buna ragmen yine tutundu bebegim cok sukur...sana tavsiyem evet kendini yormaama sureklide yatma.yattikca dusunup kafaya takiyor insan akli hep orda oluyor cunku ..kafani baska seylere ver gunluk islerini yavas yavas yapabilirsin agir kaldirip yukseklere uzanma..ve en onemlisi bol bol dua et kesinlikle..cunku Rabbim ol.demeden olmaz biliyorsun....haaa birde protein agirlikli beslen ve bol bolda hurma ye..oglumda yedim tuttu bunda yedim tuttu ilkinde yememistim tutmamisti faydasi cokmus hurmaninda
Oluyo aynen cetroide kullanimindan sonra bariz olmaya basladimerhabaa bende 10 kasmda başladım iğnelerime cuma günü doktor iğnelere bide cetroide ekledi senin gibi.benimde salı kontrolüm var.akıntım benimde oluyo bende endişelenmiştim.sorundan bnde yararlandım, içim rahatladı.sendede bi sancı gibi böyle ağırlık taşıyomuş gibi his var mı?
Gun icin birsey demediler en gec persembe dediler sadece ama bir gun once arayacagiz dediler. 3.gun olsaydi bugun ararlardi. Peki sen dondurmuyor musun o kadar cok yumurtadan[/QUOTE]Canım benim pozitifti, ama düşük yaptım mslesef, evet 5. Gün embriyosunum tutunma şansı yuksek ama burada 2. Gun olup tutunan arkadaşlar gördüm ben. O yüzden takılma güne fazla, merkezin sana dun ne dedi, mesela gecen denememde benim 5. Gün olacağı en başından belliydi 10 döllenen yumurtam olduğu icin, bundada 11 toplandı büyük ihtimalle 3 gün transfer olur dediler, ona gore seni yönlendirebilirler aslında, bazı merkezlerde transfere 3 saat kala arayıp çağırıyorlar çok uyuz oluyorum, birgün önceden haber verin hazırlık yapalim degilmi
Canim bunun yatmakla hiiic alakasi yok..bak ben oglumda transferin ertesi gunu fabrikadaki.isime geri donmustum..ne kadar yirucu dusun butun gun ayaktaydim..simdi oglum 5 yasinda...bu tedavimdede ilk gun uzandim diger gunler evdeki islerimi yemegimi yapacak kadar ayakta kalip koltukta oturur vaziyette uzandim..ama tabi surekli benden biseyler isteyen acikan tuvaleti gelen oyun oynamak.isteyen bir iglum var yani dusun artik ne kadar yatilir uzanilir :) ama buna ragmen yine tutundu bebegim cok sukur...sana tavsiyem evet kendini yormaama sureklide yatma.yattikca dusunup kafaya takiyor insan akli hep orda oluyor cunku ..kafani baska seylere ver gunluk islerini yavas yavas yapabilirsin agir kaldirip yukseklere uzanma..ve en onemlisi bol bol dua et kesinlikle..cunku Rabbim ol.demeden olmaz biliyorsun....haaa birde protein agirlikli beslen ve bol bolda hurma ye..oglumda yedim tuttu bunda yedim tuttu ilkinde yememistim tutmamisti faydasi cokmus hurmaninda[/QUOT
Hangi hurmadan domates gibi olandanmi ramazandakindenmi
Evet aramadiysalar yarin değil demek ki transferin, sen hangi merkeze gidiyorsun? Canım gecen tedavide görüldü ki 3. Gün daha kaliteliymis benim yumurtalar, 3. Günden sonra kötüleşmeye başlamışlar, o yüzden embriyolog dediki dondurmaya değmez, dondururuz donmus tedavisine başlarsınız çözüldüğünde transfer edilmeyecek durumda olur uzulursunuzGun icin birsey demediler en gec persembeiyi geliyordediler sadece ama bir gun once arayacagiz dediler. 3.gun olsabindinggun ararlardi. Peki sen dondurmuyor musun o kadar cok yumurtadan
Hosgeldin aramiza insallah bebeklerimze kavusuruz. Bende yeniyim burda cok iyi geliyo merak ettklerimizi soruyoruz ve bilgi ediniyoruz. Insallah ugurlu gelir burasi bize herkes bebegine kavusur insallahselam arkadaslar.
bir kac zamandir konuyu takip ediyordum bugün bende üye olup sizinle dertesip güzel vakit gecirmeye kararr verdim:) araniza benide alirsaniz cok sevinirim:)
ben yurtdisinda yasiyorum 27yasindayim dört senelik evliyim ve iki bucuk senedir bebek istiyoruz ama simdiye kadar olmadi maalesefesimin sperm kalitesi düsük dendi bu sene basindan beri üc tane asilama yaptik ama tutmadi maalesef. bugünde artik tüp bebege basladik. ilk gonal f igne günümdü. hayirlisiyla bu kez tutar. doktorum bu ayin 28ine yumurtalari toplariz dedi hersey iyi giderse insaallah. bidahaki randevum carsamba sabah 7.30da. hormonlari vücutum iyi kaldirir umarim. cok korkuYorum vücutum cok tepki vercek diYe. allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin amin amin
Canm zeynep kamil de ssk li yaptırdım yum Topl. 400 tl civarında ücret ödedim ilaçların da 400 tl tuttu toplam 800 tl ama ücretli de yapılabiliyor fakat fiyat bilgim yok cnm hayırlısı olsun hakkında inşTedavi masrafların ne kadar tuttu acaba bnde orada baslicam da
Hosgeldin aramiza insallah bebeklerimze kavusuruz. Bende yeniyim burda cok iyi geliyo merak ettklerimizi soruyoruz ve bilgi ediniyoruz. Insallah ugurlu gelir burasi bize herkes bebegine kavusur insallah
Hayırlı olsun canm allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı bize aminñKızlar dün silik çift çizgi çıkan idrar testimden sonra bugün kan testi yaptırdım..3.gün embriyosu 10. gün kan testim 130 çıktı......inşallah devamı gelir
Çok teşekkür ederim canm verdiğin bilgiler için yarın ilk isim hurma aldırmak olacak eşime içimi rahatlattın gerçekten bu site ve arkadaşlık ortamı çok güzelCanim bunun yatmakla hiiic alakasi yok..bak ben oglumda transferin ertesi gunu fabrikadaki.isime geri donmustum..ne kadar yirucu dusun butun gun ayaktaydim..simdi oglum 5 yasinda...bu tedavimdede ilk gun uzandim diger gunler evdeki islerimi yemegimi yapacak kadar ayakta kalip koltukta oturur vaziyette uzandim..ama tabi surekli benden biseyler isteyen acikan tuvaleti gelen oyun oynamak.isteyen bir iglum var yani dusun artik ne kadar yatilir uzanilir :) ama buna ragmen yine tutundu bebegim cok sukur...sana tavsiyem evet kendini yormaama sureklide yatma.yattikca dusunup kafaya takiyor insan akli hep orda oluyor cunku ..kafani baska seylere ver gunluk islerini yavas yavas yapabilirsin agir kaldirip yukseklere uzanma..ve en onemlisi bol bol dua et kesinlikle..cunku Rabbim ol.demeden olmaz biliyorsun....haaa birde protein agirlikli beslen ve bol bolda hurma ye..oglumda yedim tuttu bunda yedim tuttu ilkinde yememistim tutmamisti faydasi cokmus hurmaninda
Insallah hadi bakalim :) ben yeditepeye gidiyorum canim cem ficicioglu. Bu arada hurma yemek Iyi geliyo diyolar acaba hangi hurma meyvesi mi yoksa su kuru olandan mi bizde yiyelim bari.[/QUOTE]Evet aramadiysalar yarin değil demek ki transferin, sen hangi merkeze gidiyorsun? Canım gecen tedavide görüldü ki 3. Gün daha kaliteliymis benim yumurtalar, 3. Günden sonra kötüleşmeye başlamışlar, o yüzden embriyolog dediki dondurmaya değmez, dondururuz donmus tedavisine başlarsınız çözüldüğünde transfer edilmeyecek durumda olur uzulursunuzo yüzden dondurmadim, bu sefer 6 embriyonun 6 sida güzel gidiyorsa 2 tane transfer edilir diğer 4 u dondurulur derse dondururum, yarin belli olur dediğim gibi yazarım sana
Allah bağışlasin evlatlarıni inşallah Ailene ve sana hayırlı evlat olmalarini dilerim çok sevindim canm böyle güzel haberler aldik ca umut oluyor banaÇok teşekkür ederim canm verdiğin bilgiler için yarın ilk isim hurma aldırmak olacak eşime içimi rahatlattın gerçekten bu site ve arkadaşlık ortamı çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?