Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

merhabaa bende 10 kasmda başladım iğnelerime cuma günü doktor iğnelere bide cetroide ekledi senin gibi.benimde salı kontrolüm var.akıntım benimde oluyo bende endişelenmiştim.sorundan bnde yararlandım, içim rahatladı.sendede bi sancı gibi böyle ağırlık taşıyomuş gibi his var mı?

Bol bol hurma derkn gunde kc tane kdr yiyordunuz:) we transferden sonra mi hurma yiyelim

Oluyo aynen cetroide kullanimindan sonra bariz olmaya basladi

Gun icin birsey demediler en gec persembe dediler sadece ama bir gun once arayacagiz dediler. 3.gun olsaydi bugun ararlardi. Peki sen dondurmuyor musun o kadar cok yumurtadan[/QUOTE]
Evet aramadiysalar yarin değil demek ki transferin, sen hangi merkeze gidiyorsun? Canım gecen tedavide görüldü ki 3. Gün daha kaliteliymis benim yumurtalar, 3. Günden sonra kötüleşmeye başlamışlar, o yüzden embriyolog dediki dondurmaya değmez, dondururuz donmus tedavisine başlarsınız çözüldüğünde transfer edilmeyecek durumda olur uzulursunuz o yüzden dondurmadim, bu sefer 6 embriyonun 6 sida güzel gidiyorsa 2 tane transfer edilir diğer 4 u dondurulur derse dondururum, yarin belli olur dediğim gibi yazarım sana

İnşallahE="ecomlek, post: 37816869, member: 401068"]Birini dondursaydin iyi degil miydi, insallah bu sefer tutar seninki.[/QUOTE]
Yaşımdan dolayı 2 side transfer olacak inşallah bu sefer olacak[/QUOTE]
İnşallah bu sefer tutar arkadasim rabbim yardim etsin

Gun icin birsey demediler en gec persembeiyi geliyordediler sadece ama bir gun once arayacagiz dediler. 3.gun olsabindinggun ararlardi. Peki sen dondurmuyor musun o kadar cok yumurtadan
Evet aramadiysalar yarin değil demek ki transferin, sen hangi merkeze gidiyorsun? Canım gecen tedavide görüldü ki 3. Gün daha kaliteliymis benim yumurtalar, 3. Günden sonra kötüleşmeye başlamışlar, o yüzden embriyolog dediki dondurmaya değmez, dondururuz donmus tedavisine başlarsınız çözüldüğünde transfer edilmeyecek durumda olur uzulursunuz o yüzden dondurmadim, bu sefer 6 embriyonun 6 sida güzel gidiyorsa 2 tane transfer edilir diğer 4 u dondurulur derse dondururum, yarin belli olur dediğim gibi yazarım sana[/QUOTE]
Insallah hadi bakalim :) ben yeditepeye gidiyorum canim cem ficicioglu. Bu arada hurma yemek Iyi geliyo diyolar acaba hangi hurma meyvesi mi yoksa su kuru olandan mi bizde yiyelim bari.

selam arkadaslar.
bir kac zamandir konuyu takip ediyordum bugün bende üye olup sizinle dertesip güzel vakit gecirmeye kararr verdim:) araniza benide alirsaniz cok sevinirim:)
ben yurtdisinda yasiyorum 27yasindayim dört senelik evliyim ve iki bucuk senedir bebek istiyoruz ama simdiye kadar olmadi maalesef esimin sperm kalitesi düsük dendi bu sene basindan beri üc tane asilama yaptik ama tutmadi maalesef. bugünde artik tüp bebege basladik. ilk gonal f igne günümdü. hayirlisiyla bu kez tutar. doktorum bu ayin 28ine yumurtalari toplariz dedi hersey iyi giderse insaallah. bidahaki randevum carsamba sabah 7.30da. hormonlari vücutum iyi kaldirir umarim. cok korkuYorum vücutum cok tepki vercek diYe. allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. amin amin amin

Hosgeldin aramiza insallah bebeklerimze kavusuruz. Bende yeniyim burda cok iyi geliyo merak ettklerimizi soruyoruz ve bilgi ediniyoruz. Insallah ugurlu gelir burasi bize herkes bebegine kavusur insallah

Tedavi masrafların ne kadar tuttu acaba bnde orada baslicam da
Canm zeynep kamil de ssk li yaptırdım yum Topl. 400 tl civarında ücret ödedim ilaçların da 400 tl tuttu toplam 800 tl ama ücretli de yapılabiliyor fakat fiyat bilgim yok cnm hayırlısı olsun hakkında inş

Hosgeldin aramiza insallah bebeklerimze kavusuruz. Bende yeniyim burda cok iyi geliyo merak ettklerimizi soruyoruz ve bilgi ediniyoruz. Insallah ugurlu gelir burasi bize herkes bebegine kavusur insallah

hosbulduk:) o zaman sende hosgeldin. amin insaallah. cok güzel benimde cok hosuma gitti. cok sükür böyle bi imkannimiz var:)

Çok teşekkür ederim canm verdiğin bilgiler için yarın ilk isim hurma aldırmak olacak eşime içimi rahatlattın gerçekten bu site ve arkadaşlık ortamı çok güzel

Insallah hadi bakalim :) ben yeditepeye gidiyorum canim cem ficicioglu. Bu arada hurma yemek Iyi geliyo diyolar acaba hangi hurma meyvesi mi yoksa su kuru olandan mi bizde yiyelim bari.[/QUOTE]
Medine hurmasidir canım, ecomlekde orada tedavi oluyor ona cumartesi günü pazartesi saat 12 de transferi olacağını söylemişler, demek senin yumurtaları 5. Güne goturecekler bende Fsm hastanesinde varya yedi tepenin karşısında orada çalışıyorum :)

Çok teşekkür ederim canm verdiğin bilgiler için yarın ilk isim hurma aldırmak olacak eşime içimi rahatlattın gerçekten bu site ve arkadaşlık ortamı çok güzel
Allah bağışlasin evlatlarıni inşallah Ailene ve sana hayırlı evlat olmalarini dilerim çok sevindim canm böyle güzel haberler aldik ca umut oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…