- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Canm ilk denemem de de 2. Gun embriyosu idi ama 2 taneydi bu 1 tane ve devlet hastanesi. Senin de hayırlı olsun canm sag salim Allah kucağına almayi nasip etsin inş.Selam canim..doktorlar uygun gorup transfer ettiyse iyi tabi :) genelde cogu zaman 3. ve 5. gun embryo transferi yapiliyor 2. gun transferi olan cok az ama sakin umutsyzluga kapilma benimde 2.gun embryosu transferiydi ve gecen persembe aldim guzrl haberi :) insallah sende guzel haberlerle geleceksin...
Peki ilk denemende kacinci gun embriyosu konmustu ve kac taneydi?
Amin canm allah tüm isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş. Dualarım tüm anne adayları için hepimiz için.Is yapma ilk bi kaç gun sürekli de yatma. Ve bol dua. En önemli olan da o bence. Bol dua ve namaz ile hayırlısıni dile. Rabbim gönlüne göre versin.
Slm benimda yarin insalah trasferim olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda yardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederimCanim bunun yatmakla hiiic alakasi yok..bak ben oglumda transferin ertesi gunu fabrikadaki.isime geri donmustum..ne kadar yirucu dusun butun gun ayaktaydim..simdi oglum 5 yasinda...bu tedavimdede ilk gun uzandim diger gunler evdeki islerimi yemegimi yapacak kadar ayakta kalip koltukta oturur vaziyette uzandim..ama tabi surekli benden biseyler isteyen acikan tuvaleti gelen oyun oynamak.isteyen bir iglum var yani dusun artik ne kadar yatilir uzanilir :) ama buna ragmen yine tutundu bebegim cok sukur...sana tavsiyem evet kendini yormaama sureklide yatma.yattikca dusunup kafaya takiyor insan akli hep orda oluyor cunku ..kafani baska seylere ver gunluk islerini yavas yavas yapabilirsin agir kaldirip yukseklere uzanma..ve en onemlisi bol bol dua et kesinlikle..cunku Rabbim ol.demeden olmaz biliyorsun....haaa birde protein agirlikli beslen ve bol bolda hurma ye..oglumda yedim tuttu bunda yedim tuttu ilkinde yememistim tutmamisti faydasi cokmus hurmaninda
Slm benimda yarin insalah trasferimm olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda layardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederim[/QUOTE
Benimde yarin 11 de transferim, insallah güzel sonuçlar yazmayı nasip eder mevlam bizlerede
R
Canım benim 5 6 gün hiç belirtir olmadı sonra adet sancısı gibi sancıları oldu..kişiden kişiye değişiyor..şükür hamileyim inşallah güzel devam eder.bence endişelenme.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahİyi aksamlar arkadaslar bende araniza geldim tabi kabul ederseniz benimde bugun 5 gunum transferim olali ama.morelim biraz bozuk hicmi hic belirti yok acaba tutunmadimi miniklerim meraktayim bu 3 cuncu denemem
Bende nar ve ananas yiyorum en azından psikolojik olarak rahatlatıyo insanı..Slm benimda yarin insalah trasferim olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda yardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederim
Sabahları kayısı kurusu iyi oluyo.salatalık da çok iyi geliyo canım.bir dene benceKızlar yemek ve ya içmekle alakası var mı sizce bi de ben kabiz oldum 3. Günüm bugün transferimin ne yapmam gerekir kabiz olunca tutunma olmuyor diyorlar doğru mu ama az da olsa çıkıyorum kendimi Sıkma dan zorlanmadan ne yapmamı onerirsiniz.
İnsallah canim ya 22 haftalik kaybim var onda nasildim hic hatirlamiyorum umarim tutunmustur yavrularim rabbim hepimizin yardimcisi olsun seninkinide tamamina erdirsinCanım benim 5 6 gün hiç belirtir olmadı sonra adet sancısı gibi sancıları oldu..kişiden kişiye değişiyor..şükür hamileyim inşallah güzel devam eder.bence endişelenme.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Kayısı yiyorum canm ama pek ise yaramadı bi de salatalık deneyim duphalac surup icdim en sonunda ins zarari olmaz otle az da olsa cikabildim yani.verdiğin bilgiler için teşekkürler tatlım.Sabahları kayısı kurusu iyi oluyo.salatalık da çok iyi geliyo canım.bir dene bence
Haklisin da benimki dondurulmus 5.gundu. O yuzden bu kadar uzuldum. Kismet bakalim test nolcakCanim 3.gun embriyosu bazen idrarda cikamayabiliyor sen kan testini gormeden bosuna uzme kendini bence...
Canım bi önceki tedavimde transferden sonra benim su gibi akintim olmuştu, hamile kalmistim, inşallah soncun pozitif olurkıslar sonrası su gıbı akıntılarınız oldu mu ?gebe klan arkadaşlar yardımcı olur musun ???
tesekkur ederim niş cnmCanım bi önceki tedavimde transferden sonra benim su gibi akintim olmuştu, hamile kalmistim, inşallah soncun pozitif olur
Benda basladam yemeye bugunda hurmada alimm baslimm Hepimuz insalah guzel sonuclar alirizBende nar ve ananas yiyorum en azından psikolojik olarak rahatlatıyo insanı..
oluyor canım .bende ara arakıslar sonrası su gıbı akıntılarınız oldu mu ?gebe klan arkadaşlar yardımcı olur musun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?