Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canm ilk denemem de de 2. Gun embriyosu idi ama 2 taneydi bu 1 tane ve devlet hastanesi. Senin de hayırlı olsun canm sag salim Allah kucağına almayi nasip etsin inş.

Slm benimda yarin insalah trasferim olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda yardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederim

[QUOT@"gyilmaz1982, post: 37819437, member: 236364"]Insallah hadi bakalim :) ben yeditepeye gidiyorum canim cem ficicioglu. Bu arada hurma yemek Iyi geliyo diyolar acaba hangi hurma meyvesi mi yoksa su kuru olandan mi bizde yiyelim bari.[/QUOTE]
Medine hurmasidir canım, ecomlekde orada tedavi oluyor ona cumartesi günü pazartesi saat 12 de transferi olacağını söylemişler, demek senin yumurtaları 5. Güne goturecekler bende Fsm hastanesinde varya yedi tepenin karşısında orada çalışıyorum :)[/QUOTE]
Evet E ecomlek orda sanirim. Benimkiler ne asamada merak ediyorum yarin ararlar sanirim. Insallah hepimizin tutar. Sen tedavini o hastanede mi yapiyorsun eger oyleyse sanslisin :)

Reactions: oty
İyi aksamlar arkadaslar bende araniza geldim tabi kabul ederseniz benimde bugun 5 gunum transferim olali ama.morelim biraz bozuk hicmi hic belirti yok acaba tutunmadimi miniklerim meraktayim bu 3 cuncu denemem
Canım benim 5 6 gün hiç belirtir olmadı sonra adet sancısı gibi sancıları oldu..kişiden kişiye değişiyor..şükür hamileyim inşallah güzel devam eder.bence endişelenme.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Slm benimda yarin insalah trasferim olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda yardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederim
Bende nar ve ananas yiyorum en azından psikolojik olarak rahatlatıyo insanı..

Kızlar yemek ve ya içmekle alakası var mı sizce bi de ben kabiz oldum 3. Günüm bugün transferimin ne yapmam gerekir kabiz olunca tutunma olmuyor diyorlar doğru mu ama az da olsa çıkıyorum kendimi Sıkma dan zorlanmadan ne yapmamı onerirsiniz.

Sabahları kayısı kurusu iyi oluyo.salatalık da çok iyi geliyo canım.bir dene bence

İnsallah canim ya 22 haftalik kaybim var onda nasildim hic hatirlamiyorum umarim tutunmustur yavrularim rabbim hepimizin yardimcisi olsun seninkinide tamamina erdirsin

Sabahları kayısı kurusu iyi oluyo.salatalık da çok iyi geliyo canım.bir dene bence
Kayısı yiyorum canm ama pek ise yaramadı bi de salatalık deneyim duphalac surup icdim en sonunda ins zarari olmaz otle az da olsa cikabildim yani.verdiğin bilgiler için teşekkürler tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…