Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum

Günaydın ben de birazdan yumoşlarımı almaya gidiyorum hepimiz için hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim sıkı sıkı tutunsunlar sana ve hiç birakmasinlar ınş. Benim de çarşamba bir aksilik çıkmazsa ınş.beraber güzel haberler veririz buradan ınş.

Kontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
Burada arkadaşlar nar suyundan bahsetmişti ama ben nar yedim arada onun dışında estrofem vermişti doktor. Başka da bir şey yapmadım canim

Siskinlik ve kabizlik disinda hicbir belirtim yok.su gibi akinti bende de oluyor.ben fitilden kaynakli diye dusunuyorum o akintilari.cunku beyaz su akiyor.
Evet fitilden kaynaklanıyor olabilir .
Canım sen doktorunla görüştün mü transferden sonra ? keseyi görmek için randevu verdi mi?

İki sise %100 dogal nar suyu al ve bunu gunde 2 su bardagi olmak uzere 4 gun ic goruceksin nasil kalinlasmis
ben ictim 8.3 iken 4 gun sonra 10.3 du sanirim 12 civarida trasnferim oldu...

Slm benimda yarin insalah trasferim olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda yardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederim
Canim ben kurusunu yedim ama yasida olur hurma olsun yeterki

Kızlar dün silik çift çizgi çıkan idrar testimden sonra bugün kan testi yaptırdım..3.gün embriyosu 10. gün kan testim 130 çıktı......inşallah devamı gelir
Hayirli olsun canim gozun aydin :) Allah kucagina almayida nasip etsin...kac tane konmistu sana?

Pozitifi gören veya Bebeğini kucağına alan arkadaşlar elinizde tedavinizden kalan gonalf,ceyrotide ve menogon Varsa ücreti mukabilinde almak isterim.ben 3. Tedaviye başlıcam ve raporsuz Olduğum için maddi olarak çok yıprandım.Bu konuda yardımcı olabilecekler özelden Msj atabilirler,şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…