Günaydınlar,
Hamile kalan arkadaslar durumunuz nasıl? nasıl gidiyor? belirti falan var mı?
Canım benim sıkı sıkı tutunsunlar sana ve hiç birakmasinlar ınş. Benim de çarşamba bir aksilik çıkmazsa ınş.beraber güzel haberler veririz buradan ınş.Günaydın ben de birazdan yumoşlarımı almaya gidiyorum hepimiz için hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Burada arkadaşlar nar suyundan bahsetmişti ama ben nar yedim arada onun dışında estrofem vermişti doktor. Başka da bir şey yapmadım canimKontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
Evet fitilden kaynaklanıyor olabilir .Siskinlik ve kabizlik disinda hicbir belirtim yok.su gibi akinti bende de oluyor.ben fitilden kaynakli diye dusunuyorum o akintilari.cunku beyaz su akiyor.
ben nar sıkıpta içmiştim 3-4 gün, endometrium bende 14 mm oldu, narın etkisi oluyor bence, sende deneKontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
inşallah tutar dualarımız seninle, transferden sonra yazarsın nasıl geçtiğini,Günaydın ben de birazdan yumoşlarımı almaya gidiyorum hepimiz için hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin
İki sise %100 dogal nar suyu al ve bunu gunde 2 su bardagi olmak uzere 4 gun ic goruceksin nasil kalinlasmisKontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
Canim ben kurusunu yedim ama yasida olur hurma olsun yeterkiSlm benimda yarin insalah trasferim olucak ananas nar suye icmasini okudum transferdan sonra bunlarda yardamci oliomus tutunmasinaa bide yarin hurma alim kuru hurmami hangi hurmadan yemeliyz maalum taze hurmalarda varr :) cavab icin tşk ederim
Arkadasim taze sikilmis nar suyunu duydum gunde bardak. Bn de climara forte diye bant kullaniyrm dr un wermedimi ole bi bant sana?Kontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
Tsk ederim benda kurusuni alim olmasa insalah saglikli alirsin bebeini kucagina...simda bebeklarimi almaya gitiorum bendaa...Canim ben kurusunu yedim ama yasida olur hurma olsun yeterki
SimsikI tutunurlar ins. Bnm de yrn transfer gunum belli olck. Persembe cuma gunu dondurulmus 3. Gun embriyolarim cozulck.Tsk ederim benda kurusuni alim olmasa insalah saglikli alirsin bebeini kucagina...simda bebeklarimi almaya gitiorum bendaa...
Hayirli olsun canim gozun aydin :) Allah kucagina almayida nasip etsin...kac tane konmistu sana?Kızlar dün silik çift çizgi çıkan idrar testimden sonra bugün kan testi yaptırdım..3.gün embriyosu 10. gün kan testim 130 çıktı......inşallah devamı gelir
Ramazanda yenen canim ..Hangi hurma cnm domates gibi olanmi yoksa ramazanda yenend3nmi
Amin caniiimmm cok sagol darisi hepinizin basina insallah :)Tsk ederim benda kurusuni alim olmasa insalah saglikli alirsin bebeini kucagina...simda bebeklarimi almaya gitiorum bendaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?