Tşk ederim canım içmek yerine narın kendisini yesem olmazmıİki sise %100 dogal nar suyu al ve bunu gunde 2 su bardagi olmak uzere 4 gun ic goruceksin nasil kalinlasmis
ben ictim 8.3 iken 4 gun sonra 10.3 du sanirim 12 civarida trasnferim oldu...
Yok canım şuan sadece iğne ve folik asit kullanıyorumArkadasim taze sikilmis nar suyunu duydum gunde bardak. Bn de climara forte diye bant kullaniyrm dr un wermedimi ole bi bant sana?
Tşk ederim canım içmek yerine narın kendisini yesem olmazmı
kıslar az once ıdrar testtı yaptım evde negatıf10 kasımda oldu transferım 5. gun , moralım bozulduu Rabbim yardım et ...
Canım bence cok erken henüz çıkmamış olması normal olabilir. Test Gününü bekle insallah gönlüne göre olurkıslar az once ıdrar testtı yaptım evde negatıf10 kasımda oldu transferım 5. gun , moralım bozulduu Rabbim yardım et ...
Canım cok tesekkur ederim, inşallah kontrolun güzel geçer, ben transferimi oldum daha yeni ciktim 2 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi, Allahım hayirlisini nasip etsinGünaydın herkese bugun 2. Yumoş kontrolümüz vargyilmaz1982 canım benim dualarım seninle bebişlerinin seninle buluşma günü kuzum :)
Canım endometrium için nar suyu diyorlar, yumoslar için de incir, gerçi ben de bi ise yaramadı incir ama dene istersenKontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
Canım simdi çıktım, Allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah hepimizegyilmaz1982 canım nezaman transferin
Bende adetin 2. Günündeyim ve doktordayım kan tahlili sonuçlarına göre ilaç başlayacaklar bekliyorum şu an inşallah hayırlısı olurarkadaşlar bende bugün adet oldum doktorumdan randevu beklıyorum kısmetse 2. yada 3. günü başayacagım tedaviye izmir eurofertilde hayırlısı olsun hakkımızda cok umutluyum inş boşa çıkmaz rabbim kucagımızı doldurur..
Evet fitilden kaynaklanıyor olabilir .
Canım sen doktorunla görüştün mü transferden sonra ? keseyi görmek için randevu verdi mi?
Amin canm benm de 4. Günü bende senin gibi hissediyorum sanırım psikolojik ve yatmaya alışık olmadığımız için ama ben yavaş yavaş günlük yaşamıma dönmeye başladım yani sürekli yatımiyorum artık.boyle kendimi daha iyi hissediyorum.Transferin 1. günü ama sanki günlerdir yatıyorum gibi hissediyorum,vakit geçmiyo sanki. Allah hepimize bol sabır ve güzel sonuçlar ihsan eylesin
Canım simdi çıktım, Allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah hepimize
Hadi hayırlısı olsun canım benim dualarım seninle canım benim haftaya benimde transferim olacak galiba Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin dikkat et kendineCanım cok tesekkur ederim, inşallah kontrolun güzel geçer, ben transferimi oldum daha yeni ciktim 2 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi, Allahım hayirlisini nasip etsin
merhaba canım seini midende yanma oluomuBen cuma gunu gordum keseleri bu persembe de kalp atisi icin gidecegim yine.sende yakinda gorursun keseyi herhalde.
slm canım benim midemde yanma oluyor özellikle kahvaltıdan sonra bu saatlere kadar devam ediyor..başka bir belirti yok canımGünaydınlar,
Hamile kalan arkadaslar durumunuz nasıl? nasıl gidiyor? belirti falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?