Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İki sise %100 dogal nar suyu al ve bunu gunde 2 su bardagi olmak uzere 4 gun ic goruceksin nasil kalinlasmis
ben ictim 8.3 iken 4 gun sonra 10.3 du sanirim 12 civarida trasnferim oldu...
Tşk ederim canım içmek yerine narın kendisini yesem olmazmı

merhaba arkadaşlar ben kahvaltıdan ikindi saatlerine kadar midemde yanma sanki asit varmış ve bulantı var rahatsız ediyor .ne sabah uyandığımda nede gece olmuyor..garip bi durum

Selam kızlar ben hiç ara vermeden ikinci tedavime başlıcam bir ay dinlenicem sadece doktorum diğer adetimle çağırdı şimdi sizce bu bir ay neler yapmalıyım ambriyoların 5. Güne ulaşması için ilkinde 3. Gün teansfer edilmişti tek bide şimdi iki tane bide blast olsun istiyorum sizce tavsiye edebileceğiniz takviyeler var mı

kıslar az once ıdrar testtı yaptım evde negatıf 10 kasımda oldu transferım 5. gun , moralım bozulduu Rabbim yardım et ...

Günaydın herkese bugun 2. Yumoş kontrolümüz var gyilmaz1982 canım benim dualarım seninle bebişlerinin seninle buluşma günü kuzum :)
Canım cok tesekkur ederim, inşallah kontrolun güzel geçer, ben transferimi oldum daha yeni ciktim 2 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi, Allahım hayirlisini nasip etsin

Bende adetin 2. Günündeyim ve doktordayım kan tahlili sonuçlarına göre ilaç başlayacaklar bekliyorum şu an inşallah hayırlısı olur

Transferin 1. günü ama sanki günlerdir yatıyorum gibi hissediyorum,vakit geçmiyo sanki. Allah hepimize bol sabır ve güzel sonuçlar ihsan eylesin
Amin canm benm de 4. Günü bende senin gibi hissediyorum sanırım psikolojik ve yatmaya alışık olmadığımız için ama ben yavaş yavaş günlük yaşamıma dönmeye başladım yani sürekli yatımiyorum artık.boyle kendimi daha iyi hissediyorum.

Canım simdi çıktım, Allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah hepimize

Canim benim çok sevindim Rabbim mutlu haberinide nasip etsin inşallah bende şimdi kontrole gidiyorum sabah kan usg ye girdim iyi gidiyor çok şükür şimdi kan testine göre ilacın dozunu söyleyecek öptüm şekerim :)

Canım cok tesekkur ederim, inşallah kontrolun güzel geçer, ben transferimi oldum daha yeni ciktim 2 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi, Allahım hayirlisini nasip etsin
Hadi hayırlısı olsun canım benim dualarım seninle canım benim haftaya benimde transferim olacak galiba Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…