tranferin ne zaman olmuştu?Ben cuma gunu gordum keseleri bu persembe de kalp atisi icin gidecegim yine.sende yakinda gorursun keseyi herhalde.
nar suyu iç canım gerçekten çok etkili oluyorKontrolden şimdi çıktım endometrium çok kalınlaşmamış ne yiyebilirim takviye olarak acil yardım bekliyorum
merhaba canım seini midende yanma oluomu
Amin canım inşaallah . mesajların arasında görmemişim. Sen neler yaptın süreç nasıl ilerliyor?
tranferin ne zaman olmuştu?
doktor 15 gün sonra geldiğinde gorebiliriz ancak dedi şimdilik çok küçük belli olmazmış
2 tane diyordun 1 e mi düşmüş, kalitesi nasıl acaba birşey dediler mi,Kızlar bana tek yumoş transfer edilecek dua edin ne olur bekliyorum
yaşın kaç acaba, benimkilerde herhalde 5.güne gidiyolar aramadılar çünkü bugün 3.gün oldu,Benim transferim 5. Gun blast 26 ekimde oldu canim.5. Haftanin sonuna dogru keselerim gorundu.
aa cok iyi nerdeyse aynı degerlerimiz benim de iki gün önce 1500 idi.
Merhaba canımkızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acaba
Bende adetin 2. Günündeyim ve doktordayım kan tahlili sonuçlarına göre ilaç başlayacaklar bekliyorum şu an inşallah hayırlısı olur
Kuzum bu bizim bildiğimiz medine hurmalarından diyosun dimi?Canim bunun yatmakla hiiic alakasi yok..bak ben oglumda transferin ertesi gunu fabrikadaki.isime geri donmustum..ne kadar yirucu dusun butun gun ayaktaydim..simdi oglum 5 yasinda...bu tedavimdede ilk gun uzandim diger gunler evdeki islerimi yemegimi yapacak kadar ayakta kalip koltukta oturur vaziyette uzandim..ama tabi surekli benden biseyler isteyen acikan tuvaleti gelen oyun oynamak.isteyen bir iglum var yani dusun artik ne kadar yatilir uzanilir :) ama buna ragmen yine tutundu bebegim cok sukur...sana tavsiyem evet kendini yormaama sureklide yatma.yattikca dusunup kafaya takiyor insan akli hep orda oluyor cunku ..kafani baska seylere ver gunluk islerini yavas yavas yapabilirsin agir kaldirip yukseklere uzanma..ve en onemlisi bol bol dua et kesinlikle..cunku Rabbim ol.demeden olmaz biliyorsun....haaa birde protein agirlikli beslen ve bol bolda hurma ye..oglumda yedim tuttu bunda yedim tuttu ilkinde yememistim tutmamisti faydasi cokmus hurmaninda
merhabalar arkadaşlar hep okuyorum yazılarınızı bugüne yazmak nasip oldu benimde yarın başlayacak tedavim inşallah
.2,5 yıllık evliyim eşimde varikösel var bende de yumurta çatlama sorunu.geçen ay başlayacaktık yumurta rezervim azaldığı ve çatlamayan yumurtalar nedeniyle başlayamadık.bakalım yarın ne diyecek doktorum inşallah herşey güzel olur güzel sonuçlar alırız hepimiz..sizinle yazışmak çok iyi gelecek bana bu süreçte:))
hadi hayırlısı :) inşallah hepimiz için güzel olur,Canım cok tesekkur ederim, inşallah kontrolun güzel geçer, ben transferimi oldum daha yeni ciktim 2 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi, Allahım hayirlisini nasip etsin
amin canım inşallah hayırlı olur gelir bebeklerimiz,benimde ilk olcak acıbadem Maslak ta olcak nasipse tedavim.sen nerede yaptırıyosun..nasıl olcak nasıl geçecek bilmiyorum biraz stres yapıyorumevet canım bencede burda yazışmak ve kafana takılan sorular hakkında tecrubeli kişilerden bilgi almak çok rahatlatıyor insanı seninlede tedavımız aynı anda başlayacak umarım hayırlı haberler alırız bu süreçte benimde eşimde varikosel var bizde 3,5 yıllık evliyiz 1,5 yıldır istıyoruz ama nasip olmadı ilk tüp bebek deneyımım olacak senin tedavin nerde yapılıyo..
3. gün olarak mı transfer edecekler yoksa 5 e ilerletecekler mi canım senin bebişleri?SimsikI tutunurlar ins. Bnm de yrn transfer gunum belli olck. Persembe cuma gunu dondurulmus 3. Gun embriyolarim cozulck.
ben de senin durumundayım canım bi sonraki adetimde dondurulmuşlarla devam edecem ama ne yapacam hiç bilmiyorum bugün 13. gün kanamam hala devam ediyo yaaSelam kızlar ben hiç ara vermeden ikinci tedavime başlıcam bir ay dinlenicem sadece doktorum diğer adetimle çağırdı şimdi sizce bu bir ay neler yapmalıyım ambriyoların 5. Güne ulaşması için ilkinde 3. Gün teansfer edilmişti tek bide şimdi iki tane bide blast olsun istiyorum sizce tavsiye edebileceğiniz takviyeler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?