Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

K kds2309 canım merhaba biliyorsun transferlerimiz aynı gün oldu ben bugn testimi tekrar ettirdim doktorumun isteği üzerine 1591 çıktı benimkiler 3.gün embriyosuydu doktorumla kmonuştum az önce 3-4 gün sonra gözükür dedi kese ben cumartesi gideceğim

Benim transferim 5. Gun blast 26 ekimde oldu canim.5. Haftanin sonuna dogru keselerim gorundu.
yaşın kaç acaba, benimkilerde herhalde 5.güne gidiyolar aramadılar çünkü bugün 3.gün oldu,
dondurulmuşlarımda çıksın istiyorum senin var mı dondurulmuşların peki.
birde transferden sonra ne kadar yattın,

aa cok iyi nerdeyse aynı degerlerimiz benim de iki gün önce 1500 idi.
Benim doktorum kese ile birlikte kalp atısını da duymak için iki hafta dedi. Ama önümüzdeki hafta randevum var doğum yapmayı düşündüğüm hastanede o zaman görülebilir belki .
Rabbim hayırlısını nasip etsin korktuklarımızdan uzak.

Benim transferimde 11 kasımda oldu kasıklarıma ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor. Neden acaba böyle olan oldumu aranızda

Merhaba canım
Bende aynı tedaviyi görüyorum ilaçlar aynı.Bu gün kontrolum vardı akıntıdan bahsettim normal olduğunu söyledi doktorum.
Sende merak etme tatlım.

Bende adetin 2. Günündeyim ve doktordayım kan tahlili sonuçlarına göre ilaç başlayacaklar bekliyorum şu an inşallah hayırlısı olur

rabbim hayırlısıyla olumlu sonuc almayı nasip etsin nerde tedavi oluyosun sorununuz nedir benim eşimde varikosel var sayısı düşük ve morfoloji %1 umarım çok sorun teşkil etmez tedavide sonucta sağlıklı olanları seçip yapıyorlar hemen hemen tedavi sürecimiz aynı gidecek o zaman bende yarın ultrason muayenesi olucam..

merhabalar arkadaşlar hep okuyorum yazılarınızı bugüne yazmak nasip oldu benimde yarın başlayacak tedavim inşallah
.2,5 yıllık evliyim eşimde varikösel var bende de yumurta çatlama sorunu.geçen ay başlayacaktık yumurta rezervim azaldığı ve çatlamayan yumurtalar nedeniyle başlayamadık.bakalım yarın ne diyecek doktorum inşallah herşey güzel olur güzel sonuçlar alırız hepimiz..sizinle yazışmak çok iyi gelecek bana bu süreçte:))

Kuzum bu bizim bildiğimiz medine hurmalarından diyosun dimi?
Ne zaman yemeye beşladın peki şekerim bende yerim yani dimi

evet canım bencede burda yazışmak ve kafana takılan sorular hakkında tecrubeli kişilerden bilgi almak çok rahatlatıyor insanı seninlede tedavımız aynı anda başlayacak umarım hayırlı haberler alırız bu süreçte benimde eşimde varikosel var bizde 3,5 yıllık evliyiz 1,5 yıldır istıyoruz ama nasip olmadı ilk tüp bebek deneyımım olacak senin tedavin nerde yapılıyo..

amin canım inşallah hayırlı olur gelir bebeklerimiz,benimde ilk olcak acıbadem Maslak ta olcak nasipse tedavim.sen nerede yaptırıyosun..nasıl olcak nasıl geçecek bilmiyorum biraz stres yapıyorum

ben de senin durumundayım canım bi sonraki adetimde dondurulmuşlarla devam edecem ama ne yapacam hiç bilmiyorum bugün 13. gün kanamam hala devam ediyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…