- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
canım sabahları dinlenmiş su iç birden içme yavaş yavaş aç karnına iki bardak ve nutella kaşıklayarak (iki tatlı kaşığı tekrar su)rahatlıyordumYok canim olmuyor.bastan beri olan iki sey siskinlik ve kabizlik.ben de bunlardan cekiyorum.arada migrenim tutuyor.herkes hamileliginde birseyden cekiyor sanirim.
Canım aenin en azındn dondurulmuşların varmış bende o da yok :) sıfırdan başlıcaz benim kanamamın 3. Fümü bakalım şimdilik herşey bormal gidiyoben de senin durumundayım canım bi sonraki adetimde dondurulmuşlarla devam edecem ama ne yapacam hiç bilmiyorum bugün 13. gün kanamam hala devam ediyo yaa
rabbim hayırlı haberler le getirir bebeğini inşallah :)bende yarın gitcem başlayabiliriz derse başlayacağız inşallah.heyecanlıyım yaa birazda korkuyorumTimse bende maslak Acıbadem Hastanesi nde Bülent tıraş la denedim ve dpktorumdan çok memnunum. .. 9 ay sürdü benim tedavim daha yeni transferim oldu.ayın 11 inde artık beklemedeyiz
kızlar 14.gün değerim 1201 cıktı bugun cuma kese görülür inşallah..ilk fotosunu yada fotolarını alıp gelicem..
yaşın kaç acaba, benimkilerde herhalde 5.güne gidiyolar aramadılar çünkü bugün 3.gün oldu,
dondurulmuşlarımda çıksın istiyorum senin var mı dondurulmuşların peki.
birde transferden sonra ne kadar yattın,
amin canım inşallah hayırlı olur gelir bebeklerimiz,benimde ilk olcak acıbadem Maslak ta olcak nasipse tedavim.sen nerede yaptırıyosun..nasıl olcak nasıl geçecek bilmiyorum biraz stres yapıyorum
canım sabahları dinlenmiş su iç birden içme yavaş yavaş aç karnına iki bardak ve nutella kaşıklayarak (iki tatlı kaşığı tekrar su)rahatlıyordum:))) kabızlığım gitti bende tek o işe yaradı ne kayısı nede başka bir şey yaramamıştı.bu hafta cağırdı doktor acaba kalp atışı icinmi bilmiyorum ultrasyonda baktığında gecen hafta 4+4 günlük dedi keseyi görünce.gelişimine bakacaz dedi ne demek istedi ?acaba.sen bu hafta kalp atışını duymaya gideceksin..ayy inşallah minikleri duyarız Allahın izniyle
Benimde bugün oldu cnm transferim 25 test günüm benim kismetse nasıl gecti
ayy bende mi gitsem yaa benim bugun 3000 lere gelmiştir. persembe görünür mü ki .
canım hayırlı olsun kacıncı günündü ? kaç embriyo transfer edildi sana?merhaba
benimde bugün test günümdü
342 çıktı :)
Gozun aydin canim hayirli olsun bebisin :)kızlar 14.gün değerim 1201 cıktı bugun cuma kese görülür inşallah..ilk fotosunu yada fotolarını alıp gelicem..
Evet canim onlardan :) transferin birinci gunu baslayip 4-5 gun yedim...Kuzum bu bizim bildiğimiz medine hurmalarından diyosun dimi?
Ne zaman yemeye beşladın peki şekerim bende yerim yani dimi
Evet 1 e düşmüş çok iyi dediler geldim evdeyim dibleniyorum2 tane diyordun 1 e mi düşmüş, kalitesi nasıl acaba birşey dediler mi,
inşallah tutunur bu sefer,
amin inşallah bi başlasak hayırla bizde buradan güzel haberlerimizi duyursak ne güzel olacak:)okudukça burdaki hamile haberlerini çok mutlu oluyorum hayıla kucaklarına alırlar inşallahamin canım inş bende izmir eurofertilde yaptıracağım benımde hiçbi fikrim yok açıkcası alacagım ilaçlardan ötürü biraz huzursuzum ama bebiş için katlanacagız rabbım sabrı selameti bir arada versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?