Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Yok canim olmuyor.bastan beri olan iki sey siskinlik ve kabizlik.ben de bunlardan cekiyorum.arada migrenim tutuyor.herkes hamileliginde birseyden cekiyor sanirim.
canım sabahları dinlenmiş su iç birden içme yavaş yavaş aç karnına iki bardak ve nutella kaşıklayarak (iki tatlı kaşığı tekrar su)rahatlıyordum:))) kabızlığım gitti bende tek o işe yaradı ne kayısı nede başka bir şey yaramamıştı.bu hafta cağırdı doktor acaba kalp atışı icinmi bilmiyorum ultrasyonda baktığında gecen hafta 4+4 günlük dedi keseyi görünce.gelişimine bakacaz dedi ne demek istedi ?acaba.sen bu hafta kalp atışını duymaya gideceksin..ayy inşallah minikleri duyarız Allahın izniyle

siz böyle anlatıyorsunuz ya bebişleri, acayip heyecanlanıyorum sanki benim içimdeymiş gibi... Benim de dondurulmuş transferim önümüzdeki günlerde olucak sanırım. bir haftadır estrofem kullanıyorum. Allah hepimize mini mini bebişler, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu 3. ve umarım son deneme olacak Pozitifi görenler, keseyi görenleri kalp atışını duyanlar tecrübelerinizden heyecanınızdan mahrum bırakmayın bizi. Bize de moral oluyo

ben de senin durumundayım canım bi sonraki adetimde dondurulmuşlarla devam edecem ama ne yapacam hiç bilmiyorum bugün 13. gün kanamam hala devam ediyo yaa
Canım aenin en azındn dondurulmuşların varmış bende o da yok :) sıfırdan başlıcaz benim kanamamın 3. Fümü bakalım şimdilik herşey bormal gidiyo

Timse bende maslak Acıbadem Hastanesi nde Bülent tıraş la denedim ve dpktorumdan çok memnunum. .. 9 ay sürdü benim tedavim daha yeni transferim oldu.ayın 11 inde artık beklemedeyiz
rabbim hayırlı haberler le getirir bebeğini inşallah :)bende yarın gitcem başlayabiliriz derse başlayacağız inşallah.heyecanlıyım yaa birazda korkuyorum

Canim 35 yasindayim.ne guzel gitsin 5. Gune.benim 4 tane dondurulmusum var.2 tane transfer etmislerdi.ikisi de tuttu.su an ikizlere hamileyim.ben transferden beri hala yatiyorum maalesef.test sonucuna gore doktorum planlayacakti ne kafar daha yatacagimi.ilk uc ayi cok ciddiye aliyordu.ikiz oldugunu ogrenince 12. Haftaya kadar yatmaya devam dedi.arada kalkip dolaniyorum.dun ilk kez yarim saatligine disari ciktim yoruldum hemen.

amin canım inşallah hayırlı olur gelir bebeklerimiz,benimde ilk olcak acıbadem Maslak ta olcak nasipse tedavim.sen nerede yaptırıyosun..nasıl olcak nasıl geçecek bilmiyorum biraz stres yapıyorum

amin canım inş bende izmir eurofertilde yaptıracağım benımde hiçbi fikrim yok açıkcası alacagım ilaçlardan ötürü biraz huzursuzum ama bebiş için katlanacagız rabbım sabrı selameti bir arada versin inş.

Canim deneyecegim cok sagol.ne duysam aklima ne gelse denedim ise yaramadi.aynen kaysi incir dupalak bende ise yaramadi.dinlenmis dedigin kaynamis ilimis su mu? Nutella yerine sarelle olsa farketmez degil mi? Gerci ise yarasin ne yedigim farketmez.bu hafta doktora gideceksen kalp atisi belki duyulmayabilir daha canim.disardan bakiyorsa.ayy kalp atisi diyince icim cosuyor birden.insallah yarabbim saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.benimkiler ikiz diye korkuyorum zaten.surekli dua ediyorum.

ayy bende mi gitsem yaa benim bugun 3000 lere gelmiştir. persembe görünür mü ki .
Of ne sabırsızım yahu . ama napim tescillensin istiyorum sorunsuzca ben hamileyim demek istiyorum ya

amin inşallah bi başlasak hayırla bizde buradan güzel haberlerimizi duyursak ne güzel olacak:)okudukça burdaki hamile haberlerini çok mutlu oluyorum hayıla kucaklarına alırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…