- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Bebisleri diyince ck heycan yaptim cnm :) 5. Gun embriyosu olck ins tabi cozununce yasarlarsa ins yasar kurban oldujlarimi buyuk bi ask ile bekliyrm :) yrn belli olck transfer gunum de3. gün olarak mı transfer edecekler yoksa 5 e ilerletecekler mi canım senin bebişleri?
merhaba
benimde bugün test günümdü
342 çıktı :)
Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
Yok cnm ya 3. Gunum ama sadece arada kasiklarima kramp giriyo gibi senincanim sen biseyler hissediyomusun ya bi agri falan bende hiçbir belirti yok.
Hayirlisi cnm ama iyi olmana cok sevindimKizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
Hayirli olsun tamamina ersin insallahmerhaba
Canim deneyecegim cok sagol.ne duysam aklima ne gelse denedim ise yaramadi.aynen kaysi incir dupalak bende ise yaramadi.dinlenmis dedigin kaynamis ilimis su mu? Nutella yerine sarelle olsa farketmez degil mi? Gerci ise yarasin ne yedigim farketmez.bu hafta doktora gideceksen kalp atisi belki duyulmayabilir daha canim.disardan bakiyorsa.ayy kalp atisi diyince icim cosuyor birden.insallah yarabbim saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.benimkiler ikiz diye korkuyorum zaten.surekli dua ediyorum.[/QUOTE
bana dupalak ve kayısı gaz sancısı yapmıştı opudan sonra hap içmiştim artık dayanamıyordum meğer ohss sendromu yaşadığımdan ayrıca onun ağrısı transfer yapılamamıştı onun için dondurulmuştu.aynı sıkıntıyı yaşamamk için aksam once çorba içiyorum sabahta ılık su içiyorum evet birde fındık ezmesi yada nutella farketmez sarellede olur iyiyiyorum akışı kolaylaştırıyor umarım sanada faydası olur.amin ya inşallah herkes güzel haberler verir Allahın izniyle minik kalplerini duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.yer gök duaCanim deneyecegim cok sagol.ne duysam aklima ne gelse denedim ise yaramadi.aynen kaysi incir dupalak bende ise yaramadi.dinlenmis dedigin kaynamis ilimis su mu? Nutella yerine sarelle olsa farketmez degil mi? Gerci ise yarasin ne yedigim farketmez.bu hafta doktora gideceksen kalp atisi belki duyulmayabilir daha canim.disardan bakiyorsa.ayy kalp atisi diyince icim cosuyor birden.insallah yarabbim saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.benimkiler ikiz diye korkuyorum zaten.surekli dua ediyorum.
bana dupalak ve kayısı gaz sancısı yapmıştı opudan sonra hap içmiştim artık dayanamıyordum meğer ohss sendromu yaşadığımdan ayrıca onun ağrısı transfer yapılamamıştı onun için dondurulmuştu.aynı sıkıntıyı yaşamamk için aksam once çorba içiyorum sabahta ılık su içiyorum evet birde fındık ezmesi yada nutella farketmez sarellede olur iyiyiyorum akışı kolaylaştırıyor umarım sanada faydası olur.amin ya inşallah herkes güzel haberler verir Allahın izniyle minik kalplerini duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.yer gök dua[/QUOTE]Canim deneyecegim cok sagol.ne duysam aklima ne gelse denedim ise yaramadi.aynen kaysi incir dupalak bende ise yaramadi.dinlenmis dedigin kaynamis ilimis su mu? Nutella yerine sarelle olsa farketmez degil mi? Gerci ise yarasin ne yedigim farketmez.bu hafta doktora gideceksen kalp atisi belki duyulmayabilir daha canim.disardan bakiyorsa.ayy kalp atisi diyince icim cosuyor birden.insallah yarabbim saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi.benimkiler ikiz diye korkuyorum zaten.surekli dua ediyorum.
Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
hayırlı uğurlu olsun...maşallahmerhaba
hakkında en hayırlısı ve iyisi olsun.Rabbim gönlünüze göre versin.Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
kızlar ben de gonal f iğnelerine 11 kasım da başladım dünden beri de cetroide eklendi,salı kontrolüm var,dün akıntım oldu böyle yumurta çatlamasına benzer acaba yumurtam mı çatladı yoksa iğnenin etkisi mi acaba
hee iyi o zaman,Evet 1 e düşmüş çok iyi dediler geldim evdeyim dibleniyorum
cnm aynı şey bana da oldu az önce .
bende 11 kasımda başladım gonal f kullanmaya,
pazar ve bugünde çatlamayı önleyici iğne oluyorum.
az önce benden de sanki yumurta çatlamış gibi akıntım geldi .
umarım yumişler kontrolümüz dışında hareket etmezler.
yrn kontrolüm var bakalım ne durumdalar.
Hayirlisiyla pozitif sonuclanir insallahTest tarihim 29 kasım kızlar
Rabbim gönlüne göre versin heyecanını hiç söndürmesin inşallah sağlıkla çözünür sımdıkı tutunurlar annişlerine:)Bebisleri diyince ck heycan yaptim cnm :) 5. Gun embriyosu olck ins tabi cozununce yasarlarsa ins yasar kurban oldujlarimi buyuk bi ask ile bekliyrm :) yrn belli olck transfer gunum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?