Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz. E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...

hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah bir sonraki sefere diner özlemin.

Hayirlisi cnm ama iyi olmana cok sevindim

bana dupalak ve kayısı gaz sancısı yapmıştı opudan sonra hap içmiştim artık dayanamıyordum meğer ohss sendromu yaşadığımdan ayrıca onun ağrısı transfer yapılamamıştı onun için dondurulmuştu.aynı sıkıntıyı yaşamamk için aksam once çorba içiyorum sabahta ılık su içiyorum evet birde fındık ezmesi yada nutella farketmez sarellede olur iyiyiyorum akışı kolaylaştırıyor umarım sanada faydası olur.amin ya inşallah herkes güzel haberler verir Allahın izniyle minik kalplerini duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.yer gök dua[/QUOTE]

Hayırlısı olsun moralinin yüksek olması çok güzel Rabbim muradını tez zamanda verir inşallah Rabbim herkesin kucağını göbeğini bebişlerle doldursun

hakkında en hayırlısı ve iyisi olsun.Rabbim gönlünüze göre versin.

cnm aynı şey bana da oldu az önce .
bende 11 kasımda başladım gonal f kullanmaya,
pazar ve bugünde çatlamayı önleyici iğne oluyorum.
az önce benden de sanki yumurta çatlamış gibi akıntım geldi .
umarım yumişler kontrolümüz dışında hareket etmezler.
yrn kontrolüm var bakalım ne durumdalar.

Bende bugece çatlatma iğnemi oluyorum. Çarşamba 15.30 opu.. Haydi allah yardımcımız olsun...

Bebisleri diyince ck heycan yaptim cnm :) 5. Gun embriyosu olck ins tabi cozununce yasarlarsa ins yasar kurban oldujlarimi buyuk bi ask ile bekliyrm :) yrn belli olck transfer gunum de
Rabbim gönlüne göre versin heyecanını hiç söndürmesin inşallah sağlıkla çözünür sımdıkı tutunurlar annişlerine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…