Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnşallah bir dahaki denemem son olur canim

Bence yumurtalarimiz sağlamdir,benim de yarin kontrolüm var,acaba opu ne zaman olur ki

Bence yumurtalarimiz sağlamdir,benim de yarin kontrolüm var,acaba opu ne zaman olur ki

Ins cnm kaliteli yumisleri miz olur ins.doktora sordum cumartesi olabilir dedi.
tabi son iki kontrolde netlesir ama daha önceki denememde de 11.gun olmuştu opu.
Hayirlisi yla bu ilk etabi atlatalim da.

Kızlar progestan iğnr oldum bugun hiç acımadı ve yanmadı duyduklarımın aksine.yağlı bi iğne olduğu için dolaba koymamak gerekiyomuş soğukta akışkanlığı azaldığı için ilacı daha çok hissedermişiz hemşire öyle söyledi

Kızlar transfer sonrası kaçıncı gün banyo yapılmasını öneriyorsunuz yani doğru olur bir de banyo sonrası bel ağrısı oldu bende acaba erken mi yaptım ondan mi bebeğime bişey mi oldu korkuyorum ne olur yardım edin...

kızlar bu test sonucu hakkında bilgi verebilecek kimse varmııı? çok çok merak ediyorum.

FOLLİKÜL STİMÜLAN HORMON
(FSH) 7,2 mIU/ml
FOLLİKÜLER FAZ 3,03 - 8,08
OVULASYON 2,55 - 16,6
LUTEAL FAZ 1,38 - 5,47
POSTMENAPOZ 26,7 - 133,4

LUTEİNİZAN HORMON (LH) 5,56 mIU/L
FOLLİKÜLER FAZ 1,8 - 11,78
OVULASYON 7,59 - 89,08
LUTEAL FAZ 0,56 - 14
POSTMENAPOZ 5,16 - 62
PROLAKTİN (PRL) 11,39 ng/ml 5,18 - 26,53

Kızlar kabiz olup transfer sonucu olumlu olan var mı aranızda ben kabiz oldum ve sorunu ne yaptıysam cozemiyorum sanırım ılaclardan kabiz olunca kesin tutmaz mi ya yardım edin lütfen...

Cnm degerlerin gayet iyi gozukuyor.
hepsi referans araliginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…