Yatacağım canım yıllık iznim vardı onu da aldım keşke şunu da yapsaydım demek istemiyorumhee iyi o zaman,
yarın da yatacak mısın peki.
Canım adetin ikinci günü başladım iğnelere toplamda 6 gün vuruldum bu gün yine estrodiolüm düşük çıktı bi doz daha menagon verdi kol îğnesini yarın getir bi bakalım dediler:-(Canm nzmam baslamistn tedaviye sen erken deilmi kol ignesi icin?
Hayırlı olsun inşallah tutunur annesine yumoslarTransferin 1. günü ama sanki günlerdir yatıyorum gibi hissediyorum,vakit geçmiyo sanki. Allah hepimize bol sabır ve güzel sonuçlar ihsan eylesin
İnşallah bir dahaki denemem son olur canimKizlar simdi aldim sonucumu. Ne yazik ki kismette yokmus bu sefer. Hep hayirlisini istemistim boyleymis demek ki. Saglik olsun, doktorla gorusup yeniden yolumuzu cizicez. O zamana dek sizlerden gelecek guzel haberlerle sevinmeye devam. Simdi biz kocamla sinemaya gidip eglenip kafa dagitmaya cikiyoruz.E hazir ilaclarda son bulmusken gece uzun, perhiz perhiz nereye kadar yahuuu sevgiler hepinize...
Hayırlı olsun canm allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı bize aminñ
teşekkür ederim canım amin inşallah. benim üçüncü gün transferim olmuştu. iki tane konulmuştu. Allah herkeze nasip etsin inşallahHayirli olsun canim gozun aydin :) Allah kucagina almayida nasip etsin...kac tane konmistu sana?
Bende hic bi belirti yok ya kafamdan birsuru sey geciyo bi olacak gibi bi olmayacak gibi sadece progestan ignenin acisini hissediyorumYok cnm ya 3. Gunum ama sadece arada kasiklarima kramp giriyo gibi senin
Bence yumurtalarimiz sağlamdir,benim de yarin kontrolüm var,acaba opu ne zaman olur kicnm aynı şey bana da oldu az önce .
bende 11 kasımda başladım gonal f kullanmaya,
pazar ve bugünde çatlamayı önleyici iğne oluyorum.
az önce benden de sanki yumurta çatlamış gibi akıntım geldi .
umarım yumişler kontrolümüz dışında hareket etmezler.
yrn kontrolüm var bakalım ne durumdalar.
Bence yumurtalarimiz sağlamdir,benim de yarin kontrolüm var,acaba opu ne zaman olur ki
Aminnn cnm ins opunda cok guzel gecer kaliteli yumislerin olur haberdar et beni.Bende bugece çatlatma iğnemi oluyorum. Çarşamba 15.30 opu.. Haydi allah yardımcımız olsun...
Aminnn cnm ins opunda cok guzel gecer kaliteli yumislerin olur haberdar et beni.
benden bir adim öndesin:)
Ben progestan olmuyorum onun yerine 3 gunde bir pruluton oluyorum ve gobekten clexaneBende hic bi belirti yok ya kafamdan birsuru sey geciyo bi olacak gibi bi olmayacak gibi sadece progestan ignenin acisini hissediyorum
Doktor ertesi gunun yatin diyor mu onu merak ediyorum . Ona gore Izin alirim bende.Yatacağım canım yıllık iznim vardı onu da aldım keşke şunu da yapsaydım demek istemiyorum
Cnm degerlerin gayet iyi gozukuyor.kızlar bu test sonucu hakkında bilgi verebilecek kimse varmııı? çok çok merak ediyorum.
FOLLİKÜL STİMÜLAN HORMON
(FSH) 7,2 mIU/ml
FOLLİKÜLER FAZ 3,03 - 8,08
OVULASYON 2,55 - 16,6
LUTEAL FAZ 1,38 - 5,47
POSTMENAPOZ 26,7 - 133,4
LUTEİNİZAN HORMON (LH) 5,56 mIU/L
FOLLİKÜLER FAZ 1,8 - 11,78
OVULASYON 7,59 - 89,08
LUTEAL FAZ 0,56 - 14
POSTMENAPOZ 5,16 - 62
PROLAKTİN (PRL) 11,39 ng/ml 5,18 - 26,53
Cnm degerlerin gayet iyi gozukuyor.
hepsi referans araliginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?