- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Kızlar kabiz olup transfer sonucu olumlu olan var mı aranızda ben kabiz oldum ve sorunu ne yaptıysam cozemiyorum sanırım ılaclardan kabiz olunca kesin tutmaz mi ya yardım edin lütfen...
Canm bende bu gece catlatma ignemi vuruyorum tedavimiz ayni gidio. Rabbim yardmcmiz olsun. Cok heyecanliyim toplama islemi nasl gececek acabaBende bugece çatlatma iğnemi oluyorum. Çarşamba 15.30 opu.. Haydi allah yardımcımız olsun...
Bana 2 gün rapor verdiDoktor ertesi gunun yatin diyor mu onu merak ediyorum . Ona gore Izin alirim bende.
Ben cumartesi oldum transfer cumaya kadar raporluyum valla firsat bu firsatBana 2 gün rapor verdi
Ay çok teşekkür ederim canm cevabın için allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlı olsun meleklerin. ..Canim bastan beri kabizim ikizlere hamileyim hic belli olmuyor yani korkma.
Tatlım bi kac şey daha sormak istiyorum çok olmazsam hiç belirti yaşadın mi hamileliği dair 10. Gun test yapsam belli olur mu kesin sonuç bnm 2. Denemem ve tek embriyo transfer edildi 2. Gun embriyosu olduğu için biraz düşünceliyim de canm çok soru sordum sanırım.Canim bastan beri kabizim ikizlere hamileyim hic belli olmuyor yani korkma.
Kizlaar bilmedigimden soruyorum kabiz olmamak neden onmli transfer sonrasi tutunmaya mi etkisi oluyomus kabiz olunca yoksa ikinma yuzunden mi kabiz olmayin diyolar ?Ay çok teşekkür ederim canm cevabın için allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah hayırlı olsun meleklerin. ..
16 17 DAHA ÇOK BUNLARIN DAHAMI BÜYÜMESİ GEREKSİZE BİŞE SORUCAM BEN ÇOK TECRÜBESİZİM DAHA İLK DEFA YAPTIRIYORUM BUGÜN 10 GÜNÜM 13 YUMURTA VAR BOYLARI 14 15 16SİZCE NASIL RAHİM KALINLIGIMDA 10 E2 HORMONUM3870 ACABA NE ZAMAN DAHA İLAÇ KULLANICAMKİ
Canm bnce ıkinma yüzünden çünkü arkadaş kabiz olmasına rağmen hamis allaha şükür bn de kabiz oldum ama dikkat ediyorum inş. Sorun olmaz başlarda bende çok korktum ama burda bilgi aldik ca rahatladım kabiz olunca tutmuyor değil yani :))Kizlaar bilmedigimden soruyorum kabiz olmamak neden onmli transfer sonrasi tutunmaya mi etkisi oluyomus kabiz olunca yoksa ikinma yuzunden mi kabiz olmayin diyolar ?
Kizlar kuru inciri de denesenize :)Canm bnce ıkinma yüzünden çünkü arkadaş kabiz olmasına rağmen hamis allaha şükür bn de kabiz oldum ama dikkat ediyorum inş. Sorun olmaz başlarda bende çok korktum ama burda bilgi aldik ca rahatladım kabiz olunca tutmuyor değil yani :))
Aman oyle olsun normalde bn kabizlik cekiyorum ck korktum okuyunca daha transfer olmasa bile tesekkurler aydinlattigin icinCanm bnce ıkinma yüzünden çünkü arkadaş kabiz olmasına rağmen hamis allaha şükür bn de kabiz oldum ama dikkat ediyorum inş. Sorun olmaz başlarda bende çok korktum ama burda bilgi aldik ca rahatladım kabiz olunca tutmuyor değil yani :))
Merhaba canım, bende 10 kasımda başladım gonal f 'e cuma gününden beri de çatlama engelleyici iğneye kullanıyorum.bendede aynı akıntı var.Herkeste olan bi yanetki sanırım.benimde yarın kontrolüm var.umarım herşey iyi geçer senin içinde benim içinde, iyi akşamlar.cnm aynı şey bana da oldu az önce .
bende 11 kasımda başladım gonal f kullanmaya,
pazar ve bugünde çatlamayı önleyici iğne oluyorum.
az önce benden de sanki yumurta çatlamış gibi akıntım geldi .
umarım yumişler kontrolümüz dışında hareket etmezler.
yrn kontrolüm var bakalım ne durumdalar.
Allah yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun.umarım güzel haberler alırsınız, bizimle de tecrübelerinizi paylaşın lütfen mark içindeyim.benimde yarın kontrolüm var.bakalım ilaca devam mı dicek ??Canm bende bu gece catlatma ignemi vuruyorum tedavimiz ayni gidio. Rabbim yardmcmiz olsun. Cok heyecanliyim toplama islemi nasl gececek acaba
Günaydın ben de birazdan yumoşlarımı almaya gidiyorum hepimiz için hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim sıkı sıkı tutunsunlar sana ve hiç birakmasinlar ınş. Benim de çarşamba bir aksilik çıkmazsa ınş.beraber güzel haberler veririz buradan ınş.
Ben 40 tl ye almıştım ovitrelle. Hatta dolabın kapağı açık kalmış riske etmemek için onu imha edip yenisini almıştımçatlatma iğnesinin fiyatını bilen var mı arkadaşlar? yada tahmini olarak
35 - 40 lira gibi bişeyi canımçatlatma iğnesinin fiyatını bilen var mı arkadaşlar? yada tahmini olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?