Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bende bugece çatlatma iğnemi oluyorum. Çarşamba 15.30 opu.. Haydi allah yardımcımız olsun...
Canm bende bu gece catlatma ignemi vuruyorum tedavimiz ayni gidio. Rabbim yardmcmiz olsun. Cok heyecanliyim toplama islemi nasl gececek acaba

Bugün transferimin 3. Günü ve ayni zamanda 2 sene oncekiilk gebeligimi öğrendiğim gunbebeğim emrken dogdu malesef kaybettim karisik duygular icindeyim

Canim bastan beri kabizim ikizlere hamileyim hic belli olmuyor yani korkma.
Tatlım bi kac şey daha sormak istiyorum çok olmazsam hiç belirti yaşadın mi hamileliği dair 10. Gun test yapsam belli olur mu kesin sonuç bnm 2. Denemem ve tek embriyo transfer edildi 2. Gun embriyosu olduğu için biraz düşünceliyim de canm çok soru sordum sanırım.

SİZE BİŞE SORUCAM BEN ÇOK TECRÜBESİZİM DAHA İLK DEFA YAPTIRIYORUM BUGÜN 10 GÜNÜM 13 YUMURTA VAR BOYLARI 14 15 16SİZCE NASIL RAHİM KALINLIGIMDA 10 E2 HORMONUM3870 ACABA NE ZAMAN DAHA İLAÇ KULLANICAMKİ

Kizlaar bilmedigimden soruyorum kabiz olmamak neden onmli transfer sonrasi tutunmaya mi etkisi oluyomus kabiz olunca yoksa ikinma yuzunden mi kabiz olmayin diyolar ?
Canm bnce ıkinma yüzünden çünkü arkadaş kabiz olmasına rağmen hamis allaha şükür bn de kabiz oldum ama dikkat ediyorum inş. Sorun olmaz başlarda bende çok korktum ama burda bilgi aldik ca rahatladım kabiz olunca tutmuyor değil yani :))

Aman oyle olsun normalde bn kabizlik cekiyorum ck korktum okuyunca daha transfer olmasa bile tesekkurler aydinlattigin icin :)

Merhaba canım, bende 10 kasımda başladım gonal f 'e cuma gününden beri de çatlama engelleyici iğneye kullanıyorum.bendede aynı akıntı var.Herkeste olan bi yanetki sanırım.benimde yarın kontrolüm var.umarım herşey iyi geçer senin içinde benim içinde, iyi akşamlar.

Canm bende bu gece catlatma ignemi vuruyorum tedavimiz ayni gidio. Rabbim yardmcmiz olsun. Cok heyecanliyim toplama islemi nasl gececek acaba
Allah yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun.umarım güzel haberler alırsınız, bizimle de tecrübelerinizi paylaşın lütfen mark içindeyim.benimde yarın kontrolüm var.bakalım ilaca devam mı dicek ??

Günaydın ben de birazdan yumoşlarımı almaya gidiyorum hepimiz için hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin

Canım benim sıkı sıkı tutunsunlar sana ve hiç birakmasinlar ınş. Benim de çarşamba bir aksilik çıkmazsa ınş.beraber güzel haberler veririz buradan ınş.

Benim de cuma, sırayla güzel sonuçlar alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…