Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bende 10 kasımda başladım. sizinki gibi bişi olmadı ama bugünkü kontrolümde yumurtalar istedikleri büyüklüğe gelmiş ve çatlatma iğnesini bu gece vurulacağım..hepimiz için hayırlısı olsun...

Kizlar crinone jel prednol ve proluton kullananlara yada kullanacaklara bunlari aile hekimlerimiz yaziyo dewlet de karsiliyor. Crinone jel i sabah aksam yazdi bnm dr bnde aile hekimime yazdrdm 7gun sinra bida yazabilirz suresi doluck demisti bida gittim alabildim yazdrdim yine. Bosa para wermeyin. Hatta climara forte bantini da iki kutu werdi en azindan 8 tane daha bantim oldu 1 hftalik ihtiyacimi karsiladi szide bilgilendrmek istefim belki azda olsa yukunuz hafifler canlar

canım panikleme bana ertesi gün banyo yapabilirsin dediler ama korkumdan ancak 5 . günü yapabildim. Bir sorun olacağını düşünseler ertesi gün yapın demezlerdi.

Dün ben proluton yaptırdığım hemşireye sordum aile hekimi bu iğneyi yazabilir mi diye. HAyir dedi kadın dogum doktoru verebilir sadece dedi. Hemşirede sağlık ocağındaydi yani aile hekimi yanında çalışan orta yasta bi bayandı. Neden oyle söyledi acaba

Günaydın kızlar,saatlerin su gibi akıp geçtiği güzel bi gün olması dileğiyle..

Transferin 2.günü yattığım yerdr grip oldum ben hapşuruğumu hep tutuyorum bebek tutsun derken beynime zarar verecem die korkuyorum

Bende bugece çatlatma iğnemi oluyorum. Çarşamba 15.30 opu.. Haydi allah yardımcımız olsun...
ya kızlar bana dün menapur ve puregon başladılar cuma günü kontrole gel dediler bundan sonraki aşama sizce ne olur? anladığım kadarıyla siz benden bir adım öndesiniz yardım lütfen....

Canim benimki 5. Gun embriyosuydu.9. test yap demisti benim merkez.ama 3.-5. farketmiyor 9. gun yapacaksiniz demislerdi.2. gun olsa farkeder mi bilmiyorum.ama 10. gun yaptirabilirsin bence.bende bir sag bir sol kasigimda batma olurdu adet sancisi gibi sancilanirdim.batmalar hala ara ara oluyor.ama herkeste illa belirti olacak degil.hic belirtisi olmadan kalanlar da var.belirtiye cok takip da canini sikma canim.

Günaydın kızlar
Bugün iğnelerimin 4. Gunü Perşembe kontrolum var ilk gittiğimde rahim icinin COK iyi olduğu yumurta rezervlerinin güzel olduğunu söyledi Dr um COK mutlu oldum inşallah ignelerle beraber hersey yolunda devam eder.ilk iğnemi hemşire yapmıştı merkezde karnımın morlugunu tarif edemem kızlar resim yukliyim dedim vallahi utandım ne el varmış kızda digerlerini ben ve esim yapıyoruz yahu bir kizariklik bile olmuyor sanırım bir dahaki gidişimde çenemi tutamiycam yada en azından sen tarif et biz yapalım diycem ergen tepkiler veriyorum ilaçlardan sanırım dün gecede oturdum ağladım bir güzel kızım da allahım bu evdeki tek ergen bendim sen nerden çıktın diye dalga geçiyor :) ve ben ne yaptım ben ergen değilim diye daha COK ağladım :):):)

Cnm cmt transferim oldu bugub 4. Günüm adet olcakmisim gibi belim ve karnim tatli tatli sizliyo korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…