- 21 Haziran 2014
- 160
- 187
- 53
- 33
teşekkür ederim, uygunmuş sevindim :)Ben 40 tl ye almıştım ovitrelle. Hatta dolabın kapağı açık kalmış riske etmemek için onu imha edip yenisini almıştım
teşekkür ederim, uygunmuş sevindim :)35 - 40 lira gibi bişeyi canım
Merhaba canım, bende 10 kasımda başladım gonal f 'e cuma gününden beri de çatlama engelleyici iğneye kullanıyorum.bendede aynı akıntı var.Herkeste olan bi yanetki sanırım.benimde yarın kontrolüm var.umarım herşey iyi geçer senin içinde benim içinde, iyi akşamlar.
16 17 DAHA ÇOK BUNLARIN DAHAMI BÜYÜMESİ GEREK
Canm bende bu gece catlatma ignemi vuruyorum tedavimiz ayni gidio. Rabbim yardmcmiz olsun. Cok heyecanliyim toplama islemi nasl gececek acaba
Evet canm clexane bende yapiorum ama progestan fena kalcam mor ve delik desik dogru duzgun oturup yatamiyorum totomun ustune ama mecbur dayancamBen progestan olmuyorum onun yerine 3 gunde bir pruluton oluyorum ve gobekten clexane
canım panikleme bana ertesi gün banyo yapabilirsin dediler ama korkumdan ancak 5 . günü yapabildim. Bir sorun olacağını düşünseler ertesi gün yapın demezlerdi.Kızlar transfer sonrası kaçıncı gün banyo yapılmasını öneriyorsunuz yani doğru olur bir de banyo sonrası bel ağrısı oldu bende acaba erken mi yaptım ondan mi bebeğime bişey mi oldu korkuyorum ne olur yardım edin...
Ikınıp zorlamamak için kabız olmamaya dikkat edin diyorlar canımKizlaar bilmedigimden soruyorum kabiz olmamak neden onmli transfer sonrasi tutunmaya mi etkisi oluyomus kabiz olunca yoksa ikinma yuzunden mi kabiz olmayin diyolar ?
Dün ben proluton yaptırdığım hemşireye sordum aile hekimi bu iğneyi yazabilir mi diye. HAyir dedi kadın dogum doktoru verebilir sadece dedi. Hemşirede sağlık ocağındaydi yani aile hekimi yanında çalışan orta yasta bi bayandı. Neden oyle söyledi acabaKizlar crinone jel prednol ve proluton kullananlara yada kullanacaklara bunlari aile hekimlerimiz yaziyo dewlet de karsiliyor. Crinone jel i sabah aksam yazdi bnm dr bnde aile hekimime yazdrdm 7gun sinra bida yazabilirz suresi doluck demisti bida gittim alabildim yazdrdim yine. Bosa para wermeyin. Hatta climara forte bantini da iki kutu werdi en azindan 8 tane daha bantim oldu 1 hftalik ihtiyacimi karsiladi szide bilgilendrmek istefim belki azda olsa yukunuz hafifler canlar
ya kızlar bana dün menapur ve puregon başladılar cuma günü kontrole gel dediler bundan sonraki aşama sizce ne olur? anladığım kadarıyla siz benden bir adım öndesiniz yardım lütfen....Bende bugece çatlatma iğnemi oluyorum. Çarşamba 15.30 opu.. Haydi allah yardımcımız olsun...
Tatlım bi kac şey daha sormak istiyorum çok olmazsam hiç belirti yaşadın mi hamileliği dair 10. Gun test yapsam belli olur mu kesin sonuç bnm 2. Denemem ve tek embriyo transfer edildi 2. Gun embriyosu olduğu için biraz düşünceliyim de canm çok soru sordum sanırım.
inşallah yine konuşucaz bilgi paylaşcaz hayırlısı olsun, moralini bozmamana sevindim :)İnşallah bir dahaki denemem son olur canim
günaydın nasıl gidiyor sen benden bir üst evredeydin galiba ne yaptıngünaydın kızlarrr
valla bilmiyom ki hangi evredeyimgünaydın nasıl gidiyor sen benden bir üst evredeydin galiba ne yaptın
Cnm cmt transferim oldu bugub 4. Günüm adet olcakmisim gibi belim ve karnim tatli tatli sizliyo korkuyorumCanim benimki 5. Gun embriyosuydu.9. test yap demisti benim merkez.ama 3.-5. farketmiyor 9. gun yapacaksiniz demislerdi.2. gun olsa farkeder mi bilmiyorum.ama 10. gun yaptirabilirsin bence.bende bir sag bir sol kasigimda batma olurdu adet sancisi gibi sancilanirdim.batmalar hala ara ara oluyor.ama herkeste illa belirti olacak degil.hic belirtisi olmadan kalanlar da var.belirtiye cok takip da canini sikma canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?