Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadasim bilmedgindendr bn yazdrdm aldim yukaruda adi gecen ilaclarimi eczaneden

valla bilmiyom ki hangi evredeyim hsg çekildim. sonucunu alıp vericem. ona göre heyet karar verecek
bende 29 ekimde hsg çekilmiştim, dün adetimin 2. günüydü kan tahlili usg ondan sonrada ilaç başladılar cuma günü tekrar kontrole gidicem. şimdilik aşamalar bu kadar

Climara forte kullanan bayanlar bugun 15. Gunum bantin kullanmaya basladigim adet olckmisim gbi sinirli we sis hissediyrm catlivm sanki sizede olmusmuydu bu?

seninle aynı gidiyoruz galiba dün ilk iğnemi merkezde yaptılar, bugün 2. dozu yaptık cuma kontrol var ondan sonraki aşamayı bilmiyorum bindim bi alamete..... inşallah hayırlısı olur. kontolden gelince yaz olur mu neler yapıldığını meraktayım M Musmutluyum75

Son düzenleme:
Ben de yazdırdım geçen hafta bahsi geçen bütün ilaçları ve bantı. Esas pahalı olan Jel diğerleri 4-5 tl zaten dışardan alınsa da.

Yazarım tabiki hiç merak etme :) iğneleri ilksin 14:00 15:00 arası yapmak lazım diye defalarca tekrar ettiler sende öyle bir durum oldumu?

T
ya kızlar bana dün menapur ve puregon başladılar cuma günü kontrole gel dediler bundan sonraki aşama sizce ne olur? anladığım kadarıyla siz benden bir adım öndesiniz yardım lütfen....
Tedavin hayırlı olsun cnm. 2. Kontrolde muhtemelen aynı iğnelere devam eder son 3 gün cetrotide diye bi iğne daha veriliyor. Ve en son kontrolde de çatlama iğnesi veriliyor. Son gün herhangi bir iğne olmuyo. Çatlatma iğnesinin zamanı çok çnemli. 36 saat sonra da gelsin yumuşlar Merak ettiğin bişi olursa yardıma hazırım. Bnm bu üçüncü oluyor inşallah da sonuncu. Ama bu sefer dondurulmuş olduğundan diğer ikisi kadar meşakkatli diil. Bol şans

Yazarım tabiki hiç merak etme :) iğneleri ilksin 14:00 15:00 arası yapmak lazım diye defalarca tekrar ettiler sende öyle bir durum oldumu?
pregon sabah 11'e kadar menapur 14'e kadar dediler biz her ikisinide sabah yapıp bitiriyoruz özellikle akşam olmayacak öğlene kadar yapın dediler

Ilaclarin tipik etkileri komedi gibi, ben yumurta toplanacagi zamanlarda adami bosar gibi oluyorum yani ruh halimii anla diken ustunde el bombasi

Hadi hayırlısı olsun canım benim dualarım seninle canım benim haftaya benimde transferim olacak galiba Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin dikkat et kendine
Canım bende hepimiz için dua ediyorum sonrada kendim için, çok korkuyorum test gününün gelmesinden sonucun 1.20 çıkmasından öyle korkuyorum ki, hep dua ediyorum, donmus embriyoda yok, olmazsa uzun bi sure deneyemeyecegim, Allahım hayirlisini versin insallah

Kizlar yarin yumurtalarm toplanacak kac tane saglam yumurta varsami aliyolar yoksa belli bir sayisi varmi bilgilendirebilirmsniz ve aciyormu yanmda yedek ic camasiri yada baska bisi goturmem gerekiyormu pes filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…