Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım benim güzel haberler almissindir inşallah doktor undan, sende çok uzun zamandır ugrasanlardansin Gülşen, inşallah bu yolda emek harcayanlarin emeğinin karşılığını hayirlisiyla verir Rabbim

Kizlar yarin yumurtalarm toplanacak kac tane saglam yumurta varsami aliyolar yoksa belli bir sayisi varmi bilgilendirebilirmsniz ve aciyormu yanmda yedek ic camasiri yada baska bisi goturmem gerekiyormu pes filan
canım toplanabilen tüp folükülleri topluyorlar ve embriyologlar inceliyor incede olgun yumurta hücresi olanlar işleme alınıyor sana bir gün sonra kaç tane döllendiği hakkında bilgi veriyorlar.
işlem sırasında anestezi altında olduğun için bir acı hissetmiyorsun belki kendine geldiğinde biraz ağrın olabilir oda toplanan yumurta sayısı ilşe orantılıymış sanırım benim 11 tane toplanmıştı hiç ağrım olmamıştı. yanında ped götürürsen iyi olur çünkü işlem sonra bazen biraz kanama oluyor. çamaşıra falan gerek yok zaten işlem sırasında hastanede önlüğü giyoyorsun ve kendine geldiğinde giyiniyorsun eşyaların kirlenmiyor. inşallah sağlıklı bir çok yumurtan olur.

Bende size hikayelerimi anlatayım ilk tedavime 2009 da bahçecide burçak hanımla başladım 16 yumurtam toplandı 12 si döllendi ve yumurta topladıktan sonra embriyolar 5. Güne götürülecekti . O beş hün ilaç kullandım ve benim aspirine alerkim var kullanamıyorum dedim doktoruma ben sana coraspin vericem dedi doktorum ve tam transfer günüm hazırlanmış beklerken kan kustum öide kanaması geçirdim ve apar topar başka bi hastaneye kaldırıldım. 2 defa donmuşlarla denedim orda tutmadı malesef. Sonra ist tüp bebek aret kamara başladım orasıda tam ticarethane ilgi sıfır kimyasal gebelik oluştu orda memnun kalmadığımdan orayıda bıraktım ve şu an maslak Acıbadem de tedavi oldum ve çok memnun kaldım...ctesi günü sonucu öğrenicez nasipse transferim oldu ve beklemedeyim

Canim bebislerimiz icin katlanacagiz.haslanmis patates rahatlatmiyor mu?gecmis olsun yaa...
sağol tatlım patates haşlaması kabız yapar diye yemiyorum kraker yiyorum habire ağlıyorum artık halsizlik cabası .evet Allah onlara sağlık versin sağsalim olmasını nasip etsin güç verir cekeiz Rabbim....

Canim insallah guzel haberler alirsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Cnm cmt transferim oldu bugub 4. Günüm adet olcakmisim gibi belim ve karnim tatli tatli sizliyo korkuyorum
Adet olacakmis gibi agri olabiliyor benimde olmustu surekli tuvalete gidiyodum ha oldum ha olucam diye ama olmadim cok sukur hamileydim ve kizim oldu insallah seninde bebegin yerlesmesinden dolayi oluyodur insallah pozitiftir simdi kendini cok dinliyosun beklemek belkide en zoru Rabbim emeklerinin karsiligini versin seninde ugrasan dileyen herkesinde insallah

Icten ice iyiyim desekte patlamaya hazir bi halde psikolojimiz ugras veriyoruz sonucu belirsiz insallah hepimizinki pozitif sonuclansin ama bende gecen aglama krizine girdim ve cok rahatladim sanki icimin zehiri akti

Canım benim güzel haberler almissindir inşallah doktor undan, sende çok uzun zamandır ugrasanlardansin Gülşen, inşallah bu yolda emek harcayanlarin emeğinin karşılığını hayirlisiyla verir Rabbim

Canim benim Merhaba dun gittim bugün tekrar gittim Yarinda tekrar gideceğim :)
kalçadan bugunde vurulucam sabah bacaktan vuruldum yarın sabah yine kontrole gideceğim şimdilik hersey yolunda
Sende lütfen hem yorma hemde üzme kendini Rabbim nasip edecek insallah yeterki vakti gelmiş olsun

Aminnn cnm amin aynen hep kendimi dinliyorum ayy kasigimmi agridi ayy hastalancam galiba valla Allahim benimle bekleyen bu yolda emek veren herkesin önce gobisine sonrada kucagina almayi nasip etsin kiymetli bebeler bizimkiler

Hayirli olsun insallah pozitif sonuclanir

Çok saol allah razı olsun bilgilendirdigin icin. Sunu merak ediorum her yumurtaya bi spermmi enjekte ediolar yoksa hepsni bi yere spermide birakip kac tane dollenmesinimi bekliolar. Hicbsi bilmiyorum ben

Bisi sormak istiyorum neden ya bacaktan yada kalcadan vuruyrsn ne ignesi bunlar? Herkesin tedavisi bir olmuuo sanirim demi ben hep gobekten vurdum ignelerimi

Bana doktorum elonva önerdi tedavide...1 tane iğne vurunuyorsun 1 hafta hiç birşey yok...çok rahat

Çok saol allah razı olsun bilgilendirdigin icin. Sunu merak ediorum her yumurtaya bi spermmi enjekte ediolar yoksa hepsni bi yere spermide birakip kac tane dollenmesinimi bekliolar. Hicbsi bilmiyorum ben
o biraz merkeze bağlı bizim merkez tüm hastalarına micro yapıyordu yani her yumurtaya sağlıklı seçtikleri tek spermi enjekte ediyordu. ama bazı merkezler her yer yumurtanın yanına yanılmıyorsam yaklaşık 100bin sperm bırakıp döllenmesini bekliyormuş bunu yarın merkezine sorarsın nasıl yaptıkalrını.

Bisi sormak istiyorum neden ya bacaktan yada kalcadan vuruyrsn ne ignesi bunlar? Herkesin tedavisi bir olmuuo sanirim demi ben hep gobekten vurdum ignelerimi
canım senin şuan olduğun iğneler yumurta geliştiriciler ve onlar subkutan yapılıyor yani deri altına ondan karından yapılıyor. arkadaşın yaptırdığı iğne progesteron içeren iğne sanırım ve kas içine yapılması gerekiyor ondan kalçadan yapılıyor.

Allah razi olsun sorularima cevap veriyorsnuz bende vurulacakmiyim dha igne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…