Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım panikleme bana ertesi gün banyo yapabilirsin dediler ama korkumdan ancak 5 . günü yapabildim. Bir sorun olacağını düşünseler ertesi gün yapın demezlerdi.
Sağol tatlım cevabın için içim rahatladı sayende ben sormayı unuttum devlet hastanesi olduğu için sormadan bişey söylemiyor da :)

arkadaşlar bir şey soracağım, işyerinden izin almam zor oluyorda senelik izin almayı düşünüyorum iğnelere başlandı cuma 5. günüm ve kontrol var ondan sonra ne kadar sıklıkta ve kaç kez gideceğimi bilmiyorum ev hastane arası 2.5- 3 saat otelde kalacağım muhtemelen usg takiplerinden sonra

Merhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.

Neden sürekli gidiyorsun ki? Ben valla ne yapacagimi bilemedim bir iyi bir kotuyum, rapor aldım evdeyim test gününe kadar yani 29 kazıma kadar, ama dun doktor transferden sonra yanıma geldi dedim 10. Gün bakarım ben 12 demeyin hic tamam dedi :) 27 kasimda bakacagim evlilik yildonumum ogun insallah hayirlisi olur

Hep hayalimdi ya dogum gununse yada yil donumumzde bebek mujdesi vermek. Okuyunca umutlandm sizin adiniza allahm insallah o gun en mutlu gununuz olur bebegnizn gelisinde kutlarsniz insallah

Teşekkür ederim canm bilgiler için hayırlı olsun bebegin sanırım hamilesin allah kucağına almayi nasip etsin inş.

Hep hayalimdi ya dogum gununse yada yil donumumzde bebek mujdesi vermek. Okuyunca umutlandm sizin adiniza allahm insallah o gun en mutlu gununuz olur bebegnizn gelisinde kutlarsniz insallah
Kızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)

Merhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
Merhabaa kaderyurdanur siz ve ben ard arda yumurtalarmiz toplanacak bizim carsmba sennkide persmbe hadi hayrlsi haberdar edelim birbirimiz kizlar olurmu

Kızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)
Bu hayatta rabbimin sana verdgi en guzel hediyeyi sense kendine verirsin insallah dogm gnunde en mutlu gunun olur insallah

Canım insallah güzel haber verebilirim negatif olursa en kotu günlerinden biri olarak da kalabilir, Rabbim hayirlisini nasip etsin, seninde yumurta toplanan olacak sanırım inşallah kaliteli yumoslarin olur ve hayirlisiyla en kısa zamanda seni sevenlere müjdeli haberini verirsin

buraya yazdıktan sonra aradılar, yarın transferim gerçekleşiyor, ama embriyolar hakkında henüz bilgi vermediler,
embriyolog arasın dediler bilgi için, bekliyorum bakalım ne alemdeler.
peki kızlar transfer olurken aşılamadaki gibi rahimi sularla temizliyorlar mı, yani çok kurcalıyorlarmı,
benim aşılamada ertesi gün ağrım olmuştu çok,

Hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah.
Evet transfer öncesi bir temizlik yapıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…