Sen ara sor..ulaşabileceğin bi telefon numarası vermediler mikızlar benim cuma yumurtalarım toplanmıştı ama hala ses yok hastaneden
Sağol tatlım cevabın için içim rahatladı sayende ben sormayı unuttum devlet hastanesi olduğu için sormadan bişey söylemiyor da :)canım panikleme bana ertesi gün banyo yapabilirsin dediler ama korkumdan ancak 5 . günü yapabildim. Bir sorun olacağını düşünseler ertesi gün yapın demezlerdi.
kas içi verilmiştir onun için,rFSH ve rLH cilt altı yapılıyor.(yani yumurtaları uyarıcı iğneler cilt altı)Bisi sormak istiyorum neden ya bacaktan yada kalcadan vuruyrsn ne ignesi bunlar? Herkesin tedavisi bir olmuuo sanirim demi ben hep gobekten vurdum ignelerimi
Merhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.bende 10 kasımda başladım. sizinki gibi bişi olmadı ama bugünkü kontrolümde yumurtalar istedikleri büyüklüğe gelmiş ve çatlatma iğnesini bu gece vurulacağım..hepimiz için hayırlısı olsun...
Neden sürekli gidiyorsun ki? Ben valla ne yapacagimi bilemedim bir iyi bir kotuyum, rapor aldım evdeyim test gününe kadar yani 29 kazıma kadar, ama dun doktor transferden sonra yanıma geldi dedim 10. Gün bakarım ben 12 demeyin hic tamam dedi :) 27 kasimda bakacagim evlilik yildonumum ogun insallah hayirlisi olurCanim benim Merhaba dun gittim bugün tekrar gittim Yarinda tekrar gideceğim :)
kalçadan bugunde vurulucam sabah bacaktan vuruldum yarın sabah yine kontrole gideceğim şimdilik hersey yolunda
Sende lütfen hem yorma hemde üzme kendini Rabbim nasip edecek insallah yeterki vakti gelmiş olsun
Hep hayalimdi ya dogum gununse yada yil donumumzde bebek mujdesi vermek. Okuyunca umutlandm sizin adiniza allahm insallah o gun en mutlu gununuz olur bebegnizn gelisinde kutlarsniz insallahNeden sürekli gidiyorsun ki? Ben valla ne yapacagimi bilemedim bir iyi bir kotuyum, rapor aldım evdeyim test gününe kadar yani 29 kazıma kadar, ama dun doktor transferden sonra yanıma geldi dedim 10. Gün bakarım ben 12 demeyin hic tamam dedi :) 27 kasimda bakacagim evlilik yildonumum ogun insallah hayirlisi olur
Sen arasana cevap verirlerkızlar benim cuma yumurtalarım toplanmıştı ama hala ses yok hastaneden
Teşekkür ederim canm bilgiler için hayırlı olsun bebegin sanırım hamilesin allah kucağına almayi nasip etsin inş.Canim benimki 5. Gun embriyosuydu.9. test yap demisti benim merkez.ama 3.-5. farketmiyor 9. gun yapacaksiniz demislerdi.2. gun olsa farkeder mi bilmiyorum.ama 10. gun yaptirabilirsin bence.bende bir sag bir sol kasigimda batma olurdu adet sancisi gibi sancilanirdim.batmalar hala ara ara oluyor.ama herkeste illa belirti olacak degil.hic belirtisi olmadan kalanlar da var.belirtiye cok takip da canini sikma canim.
Kızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)Hep hayalimdi ya dogum gununse yada yil donumumzde bebek mujdesi vermek. Okuyunca umutlandm sizin adiniza allahm insallah o gun en mutlu gununuz olur bebegnizn gelisinde kutlarsniz insallah
MerhabaaMerhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
Bu hayatta rabbimin sana verdgi en guzel hediyeyi sense kendine verirsin insallah dogm gnunde en mutlu gunun olur insallahKızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)
Amin canm güzel dileklerin Için çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin dualarım hepimiz için :)Bu hayatta rabbimin sana verdgi en guzel hediyeyi sense kendine verirsin insallah dogm gnunde en mutlu gunun olur insallah
Canım insallah güzel haber verebilirim negatif olursa en kotu günlerinden biri olarak da kalabilir, Rabbim hayirlisini nasip etsin, seninde yumurta toplanan olacak sanırım inşallah kaliteli yumoslarin olur ve hayirlisiyla en kısa zamanda seni sevenlere müjdeli haberini verirsinHep hayalimdi ya dogum gununse yada yil donumumzde bebek mujdesi vermek. Okuyunca umutlandm sizin adiniza allahm insallah o gun en mutlu gununuz olur bebegnizn gelisinde kutlarsniz insallah
Galiba benimkide cuma yada cumartesi olacak herşey yolunda giderse inşallah.Merhabaakaderyurdanur siz ve ben ard arda yumurtalarmiz toplanacak bizim carsmba sennkide persmbe hadi hayrlsi haberdar edelim birbirimiz kizlar olurmu
Hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah.buraya yazdıktan sonra aradılar, yarın transferim gerçekleşiyor, ama embriyolar hakkında henüz bilgi vermediler,
embriyolog arasın dediler bilgi için, bekliyorum bakalım ne alemdeler.
peki kızlar transfer olurken aşılamadaki gibi rahimi sularla temizliyorlar mı, yani çok kurcalıyorlarmı,
benim aşılamada ertesi gün ağrım olmuştu çok,
çok kurcaladıkları için gaz yapıyo işteHadi gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah.
Evet transfer öncesi bir temizlik yapıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?