Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Cok guzel bir gune denk gelmis insallah en guzel hediyende bebegin olur hayirlisiyla

Merhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
cuma günü kontrole gideceğim, inşallah benimde seninkisi gibi olur Allah hepimizin yardımcısı olsun

6 tane döllenmiş vardı, 3 tanesi iyi gidiyor şimdilik dediler, yarın 5.gün transferi olacak,
3 taneden azalma olur dediler, dondurulmuş kalır mı dedim, kalmayabilir dediler,
anlamadığım şey niye hepsini 5.güne götürmeye çalışıyorsunuz o kadar embriyodan 1-2 tane 3.günde dondursaydınız,
dondurulmuşlarım kalırdı en azından,
gerçi hayırlısı belki gerek kalmayacak ama olsun, olsaydı iyi olurdu

Amiinn olsnda gnu fatketmez o mujdeyi alalimda hepimiz insallahhh

Canım rabbim ol desin olsun ınş.hayırlısıyla kucağına al insallah

Benim de yarin

Kızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)
Canım inşaallah doğum gününde yaşarsın o mutluluğu . Benimde doğum günümdeydi test günüm . Çok şükür minnoş en güzel hediyesini verdi. Darısı başına:)

Valla yıkıyorlar canım ben hic aşılama yaptirmadim ama spekulumu takıyor temizliyor ay anlattikca bile içim kotu oluyor, güzel birşey ama ben idrara sıkışıklık tan ve utançtan kolunu yüzüme kapadım, çok utandım ya

gyilmaz1982 senle aynıydık ama sen önce geçtin :)
ama yinede test günümüz senle peşpeşe olacak ,
inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
Evet canım, seni ve bikackisiyi ayrıca takip ediyorum :) senin 5 gün embriyosu olacağı için sanada 29 kasım demeliler ama tabi doktor ne derse o ben evlilik yıldönümüm olmasından dolayı 27 sinde yapacağım, inşallah peşpeşe güzel haberler verebiliriz, bu arada umarım doldurulacak embriyon olur, benim kalmamış geçen de kalmamıştı

Merhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
ayy çok sevindim hadi hayırlısıyla inşallah :) yeterli büyüklüğe ulaşırlarsa benimde kontrolüm cuma günü

Sen yazmissin bile sorunun cevabını, benim kalmadı yazdım mi hatırlamıyorum ama inşallah senin kalır, 6 döllenmeden 2 tane transfer ettiler, 1 tanesi 2. Kalite dondurulabilir ama 1 tanesi dondurmaya gerek yok dedi embriyolog diger 3 u de cop oldu

bana 1 tane transfer edecekler tabi, 2 tanesi yasak,
yarın daha detaylı soracağım tabi neden 5.gün diye, 3.gün dondurulmuşum olsaydı iyi değilmiydi diye,
bizim amacımız en iyisini bulmak dedi, yani en iyisini transfer etmek önemli olan o dedi ama bakalım hayırlısı, yarından sonra da yazarım detaylı bi şekilde yine,
bende tahminimce son güne kadar beklemem herhalde test için :)
inşallah olur dua edelim

Evet gün çok önemli değil, hayırlısı olsun ama, ben 3 ay önce hamile kaldım düşük yaptım, simdi diyorum ki sonuç negatif olsun ama tekrar ayni şeyi yasamak istemiyorum zor
Insallah bu kez pozitif olur ve bebeginiz hayrlsyla dogar cok uzucu tam oldu derken onu kaybetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…