Cok guzel bir gune denk gelmis insallah en guzel hediyende bebegin olur hayirlisiylaNeden sürekli gidiyorsun ki? Ben valla ne yapacagimi bilemedim bir iyi bir kotuyum, rapor aldım evdeyim test gününe kadar yani 29 kazıma kadar, ama dun doktor transferden sonra yanıma geldi dedim 10. Gün bakarım ben 12 demeyin hic tamam dedi :) 27 kasimda bakacagim evlilik yildonumum ogun insallah hayirlisi olur
Aynen canım inan bıktım kurcalanmaktan da yapacak bişey yok işteçok kurcaladıkları için gaz yapıyo işte
Ne guzel ozel gune gelmis en biyuk hediye olur insallah pozitif sonuclanirKızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)
cuma günü kontrole gideceğim, inşallah benimde seninkisi gibi olur Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
Amiinn olsnda gnu fatketmez o mujdeyi alalimda hepimiz insallahhhCanım insallah güzel haber verebilirim negatif olursa en kotu günlerinden biri olarak da kalabilir, Rabbim hayirlisini nasip etsin, seninde yumurta toplanan olacak sanırım inşallah kaliteli yumoslarin olur ve hayirlisiyla en kısa zamanda seni sevenlere müjdeli haberini verirsin
Canım rabbim ol desin olsun ınş.hayırlısıyla kucağına al insallahCanım bende hepimiz için dua ediyorum sonrada kendim için, çok korkuyorum test gününün gelmesindensonucun 1.20 çıkmasından öyle korkuyorum ki, hep dua ediyorum, donmus embriyoda yok, olmazsa uzun bi sure deneyemeyecegim, Allahım hayirlisini versin insallah
Benim de yarinburaya yazdıktan sonra aradılar, yarın transferim gerçekleşiyor, ama embriyolar hakkında henüz bilgi vermediler,
embriyolog arasın dediler bilgi için, bekliyorum bakalım ne alemdeler.
peki kızlar transfer olurken aşılamadaki gibi rahimi sularla temizliyorlar mı, yani çok kurcalıyorlarmı,
benim aşılamada ertesi gün ağrım olmuştu çok,
Canım inşaallah doğum gününde yaşarsın o mutluluğu . Benimde doğum günümdeydi test günüm . Çok şükür minnoş en güzel hediyesini verdi. Darısı başına:)Kızlar benm de 26 Kasım test günüm bugün transferimin 4. Günü ve doğum günume denk geliyor düşünün heyecanımi allahım tüm isteyen herkese anne olmayı nasip et aminnn :)
Valla yıkıyorlar canımburaya yazdıktan sonra aradılar, yarın transferim gerçekleşiyor, ama embriyolar hakkında henüz bilgi vermediler,
embriyolog arasın dediler bilgi için, bekliyorum bakalım ne alemdeler.
peki kızlar transfer olurken aşılamadaki gibi rahimi sularla temizliyorlar mı, yani çok kurcalıyorlarmı,
benim aşılamada ertesi gün ağrım olmuştu çok,
Amin canım inşallahCok guzel bir gune denk gelmis insallah en guzel hediyende bebegin olur hayirlisiyla
Evet gün çok önemli değil, hayırlısı olsun ama, ben 3 ay önce hamile kaldım düşük yaptım, simdi diyorum ki sonuç negatif olsun ama tekrar ayni şeyi yasamak istemiyorum zorAmiinn olsnda gnu fatketmez o mujdeyi alalimda hepimiz insallahhh
Amin canım insallah . Allahım hayirlisiyla isteyen herkese de babada tekrar yasatsin o duyguyuCanım rabbim ol desin olsun ınş.hayırlısıyla kucağına al insallah
Evet canım, seni ve bikackisiyi ayrıca takip ediyorum :) senin 5 gün embriyosu olacağı için sanada 29 kasım demelilergyilmaz1982 senle aynıydık ama sen önce geçtin :)
ama yinede test günümüz senle peşpeşe olacak ,
inşallah güzel haberler alırız hepimiz.
ayy çok sevindim hadi hayırlısıyla inşallah :) yeterli büyüklüğe ulaşırlarsa benimde kontrolüm cuma günüMerhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
Sen yazmissin bile sorunun cevabını, benim kalmadı yazdım mi hatırlamıyorum ama inşallah senin kalır, 6 döllenmeden 2 tane transfer ettiler, 1 tanesi 2. Kalite dondurulabilir ama 1 tanesi dondurmaya gerek yok dedi embriyolog6 tane döllenmiş vardı, 3 tanesi iyi gidiyor şimdilik dediler, yarın 5.gün transferi olacak,
3 taneden azalma olur dediler, dondurulmuş kalır mı dedim, kalmayabilir dediler,
anlamadığım şey niye hepsini 5.güne götürmeye çalışıyorsunuz o kadar embriyodan 1-2 tane 3.günde dondursaydınız,
dondurulmuşlarım kalırdı en azından,
gerçi hayırlısı belki gerek kalmayacak ama olsun, olsaydı iyi olurdu
Umarım senin içinde herşey yolunda gider, teşekkür ederimayy çok sevindim hadi hayırlısıyla inşallah :) yeterli büyüklüğe ulaşırlarsa benimde kontrolüm cuma günü
Evet benden önce sen olucan için haber bekliyorum sendenMerhabaa @kaderyurdanur siz ve ben ard arda yumurtalarmiz toplanacak bizim carsmba sennkide persmbe hadi hayrlsi haberdar edelim birbirimiz kizlar olurmu
bana 1 tane transfer edecekler tabi, 2 tanesi yasak,Sen yazmissin bile sorunun cevabını, benim kalmadı yazdım mi hatırlamıyorum ama inşallah senin kalır, 6 döllenmeden 2 tane transfer ettiler, 1 tanesi 2. Kalite dondurulabilir ama 1 tanesi dondurmaya gerek yok dedi embriyologdiger 3 u de cop oldu
Insallah bu kez pozitif olur ve bebeginiz hayrlsyla dogar cok uzucu tam oldu derken onu kaybetmekEvet gün çok önemli değil, hayırlısı olsun ama, ben 3 ay önce hamile kaldım düşük yaptım, simdi diyorum ki sonuç negatif olsun ama tekrar ayni şeyi yasamak istemiyorum zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?