- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Insallah hayrli ve agrisiz sizisiz haberler veririz birbirimizeEvet benden önce sen olucan için haber bekliyorum senden
Ya varsa 2 tane etsinler, bende bu mantığı anlamıyorum, ozellerin çoğu ilk deneme bile olsa 2 transfer ediyorlar, inşallah hayirlisiyla transferin olur ve güzel sonuç alirsinbana 1 tane transfer edecekler tabi, 2 tanesi yasak,
yarın daha detaylı soracağım tabi neden 5.gün diye, 3.gün dondurulmuşum olsaydı iyi değilmiydi diye,
bizim amacımız en iyisini bulmak dedi, yani en iyisini transfer etmek önemli olan o dedi ama bakalım hayırlısı, yarından sonra da yazarım detaylı bi şekilde yine,
bende tahminimce son güne kadar beklemem herhalde test için :)
inşallah olur dua edelim
Aminn ihsallah :) yaa dualarım seninleeInsallah hayrli ve agrisiz sizisiz haberler veririz birbirimize
Canım benim amin Allah kimseye yasatmasin, çok agladim o donemInsallah bu kez pozitif olur ve bebeginiz hayrlsyla dogar cok uzucu tam oldu derken onu kaybetmek
Bi kac gündür bende göremiyorumya kızlar kimlerin online olduğunu neden göremiyorum bilgisi olan var mı?
Ben de goremiyorumBi kac gündür bende göremiyorum
yasak değil mi peki, sormadım hiç tane transfer edeceksiniz diye ama sanmıyorum 2 tane yapacaklarını,Ya varsa 2 tane etsinler, bende bu mantığı anlamıyorum, ozellerin çoğu ilk deneme bile olsa 2 transfer ediyorlar, inşallah hayirlisiyla transferin olur ve güzel sonuç alirsin
Canım yasak ama siteden de anlaşıldığı gibi çok kişinin ilk denemesi olmasına ve 35 yasindan kucuk olmasina rağmen hep iki tane transfer edilmiş, benim doktorumda ikiz gebeliklerin risklerini anlattı bana önce ben yinede istedim, bi umut yani bizimkisi, bak ben ikinciyi deniyorum 3 ayda 12 bin lira para verdim, devlet çoğul gebeligin önüne geçmek istiyor ama bence doğru olan risklerin anlatilip kararin anne ve baba adayına bırakılması lazim, ben riski aliyorsam ve 3 ayda bu kadar para harca ya biliyorsan bunun için doğacak 2 cocugumada bakabiliriz diye düşünüyorum, bence 3 ve 3 ten yukarisi na doktor karar vermeli, bazen duyuyorum 2. Yada 3 kalite embriyo oluyor o zaman doktor 3 tane transfer edebiliyor çünkü kaliteleri düşük olduğu için tutunma olasılığını az biliyorsa yapıyor bunu doktoryasak değil mi peki, sormadım hiç tane transfer edeceksiniz diye ama sanmıyorum 2 tane yapacaklarını,
Evet aslında çok haklısın zaten zor ve masraflı bir süreç bizimki. Bende hiç sormadım kaç tane olacak diye bende sorayım yarın kontrolum var ama ben devlet raporumu özel bir hastanede kullanıyorum bu yüzden belki uygulamazlar bana.Canım yasak ama siteden de anlaşıldığı gibi çok kişinin ilk denemesi olmasına ve 35 yasindan kucuk olmasina rağmen hep iki tane transfer edilmiş, benim doktorumda ikiz gebeliklerin risklerini anlattı bana önce ben yinede istedim, bi umut yani bizimkisi, bak ben ikinciyi deniyorum 3 ayda 12 bin lira para verdim, devlet çoğul gebeligin önüne geçmek istiyor ama bence doğru olan risklerin anlatilip kararin anne ve baba adayına bırakılması lazim, ben riski aliyorsam ve 3 ayda bu kadar para harca ya biliyorsan bunun için doğacak 2 cocugumada bakabiliriz diye düşünüyorum, bence 3 ve 3 ten yukarisi na doktor karar vermeli, bazen duyuyorum 2. Yada 3 kalite embriyo oluyor o zaman doktor 3 tane transfer edebiliyor çünkü kaliteleri düşük olduğu için tutunma olasılığını az biliyorsa yapıyor bunu doktor
Bence sor raporla parayla alakası yokki, hem iki transfer olma olasılığını arttırıyor dolayısıyla buda merkezin basari orani arttırıyor, ben devletlerde 35 yasin altindaysan 10 tanede 1. Kalite embriyon olsa dondurmuyorlar diye biliyorum, yani labaratuar ortamında başlatılan bi hayat var ve sen bunu çöpe attiriyorsun, yani simdi haksizmiyim buradaki her birimiz embriyo almaya mi yoksa bebeklerimizi almaya diyemi gidiyoruz diyoruz transfer günü, yada opudan sonra döllenme olursa her birimiz bebeklerimiz ne yapiyo acaba diye endişelenmiyormuyuz? Deminde yazdım yinede yazıyorum bu karar anne baba adayı ve anneye birakilmaliEvet aslında çok haklısın zaten zor ve masraflı bir süreç bizimki. Bende hiç sormadım kaç tane olacak diye bende sorayım yarın kontrolum var ama ben devlet raporumu özel bir hastanede kullanıyorum bu yüzden belki uygulamazlar bana.
canım hayırlısı olsun allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin :)Kizlaaaaaaarrrrr ben geldimneseyle, sevinçle ,guzel haberlerle geldim...
Test sonucumu aldim hamileyiiiiiimmmbhcg 151 darisi tüm isteyen arkadaslarimin can yoldaslarimin ,bana ve diger bütün arkadaslara can-i gönülden dua eden herkesin basina insallah....
Tabiki biz onlara embriyo gözüyle bakmıyoruz onlar bizim evlatlarımız diyoruz.Devlet hastanesinde yaptım ilk denememde bir tane yerleştirildi geri kalan üç tane dondurulmasını tavsiye etmiyoruz denerek atıldı ben hamile kaldım ama düşük yaptım.Donmuşum olsaydı bu gün bu kadar uğraşmayacaktım çalışanan biriyim izinler bile sıkıntı oluyor artık.Bence sor raporla parayla alakası yokki, hem iki transfer olma olasılığını arttırıyor dolayısıyla buda merkezin basari orani arttırıyor, ben devletlerde 35 yasin altindaysan 10 tanede 1. Kalite embriyon olsa dondurmuyorlar diye biliyorum, yani labaratuar ortamında başlatılan bi hayat var ve sen bunu çöpe attiriyorsun, yani simdi haksizmiyim buradaki her birimiz embriyo almaya mi yoksa bebeklerimizi almaya diyemi gidiyoruz diyoruz transfer günü, yada opudan sonra döllenme olursa her birimiz bebeklerimiz ne yapiyo acaba diye endişelenmiyormuyuz? Deminde yazdım yinede yazıyorum bu karar anne baba adayı ve anneye birakilmali
iyi diyelim iyi olalım canım ben doktorun verdiği ilçaları kullanmaya devam ediyorum 2. ayına girdim ilaçların ama çok kötü bu ilaçlar iştah açıyor@_ksk_ canım sen nasılsın göremedim seni uzun zamandır.
evet haklısın, zaten dondurulmuş kalmayabilir dedi, tutmazsa hadi sil baştan maddi manevi ,Canım yasak ama siteden de anlaşıldığı gibi çok kişinin ilk denemesi olmasına ve 35 yasindan kucuk olmasina rağmen hep iki tane transfer edilmiş, benim doktorumda ikiz gebeliklerin risklerini anlattı bana önce ben yinede istedim, bi umut yani bizimkisi, bak ben ikinciyi deniyorum 3 ayda 12 bin lira para verdim, devlet çoğul gebeligin önüne geçmek istiyor ama bence doğru olan risklerin anlatilip kararin anne ve baba adayına bırakılması lazim, ben riski aliyorsam ve 3 ayda bu kadar para harca ya biliyorsan bunun için doğacak 2 cocugumada bakabiliriz diye düşünüyorum, bence 3 ve 3 ten yukarisi na doktor karar vermeli, bazen duyuyorum 2. Yada 3 kalite embriyo oluyor o zaman doktor 3 tane transfer edebiliyor çünkü kaliteleri düşük olduğu için tutunma olasılığını az biliyorsa yapıyor bunu doktor
arkadaşım ne güzel anlatmışsın böyleCanım yasak ama siteden de anlaşıldığı gibi çok kişinin ilk denemesi olmasına ve 35 yasindan kucuk olmasina rağmen hep iki tane transfer edilmiş, benim doktorumda ikiz gebeliklerin risklerini anlattı bana önce ben yinede istedim, bi umut yani bizimkisi, bak ben ikinciyi deniyorum 3 ayda 12 bin lira para verdim, devlet çoğul gebeligin önüne geçmek istiyor ama bence doğru olan risklerin anlatilip kararin anne ve baba adayına bırakılması lazim, ben riski aliyorsam ve 3 ayda bu kadar para harca ya biliyorsan bunun için doğacak 2 cocugumada bakabiliriz diye düşünüyorum, bence 3 ve 3 ten yukarisi na doktor karar vermeli, bazen duyuyorum 2. Yada 3 kalite embriyo oluyor o zaman doktor 3 tane transfer edebiliyor çünkü kaliteleri düşük olduğu için tutunma olasılığını az biliyorsa yapıyor bunu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?