Evet canım çok şükür başladım yarın kontrolum var toplama günü cuma yada cumartesi olur dedi doktorum bakalım kısmet hayırlısı olsun diyorum.iyi diyelim iyi olalım canım ben doktorun verdiği ilçaları kullanmaya devam ediyorum 2. ayına girdim ilaçların ama çok kötü bu ilaçlar iştah açıyorbir yandan dikkat etmeye çalışıyorum bir yandan yürüyüşle dengelemeye çalışıyorum ama istediğim kadar dikkat edeyim kilo aldırıyor sen nasılsın senin nasıl gidiyor başladımı tedavin.
çok sevindim canım hadii bakalım inşallah bizlere hayırlı haberler vericeksinEvet canım çok şükür başladım yarın kontrolum var toplama günü cuma yada cumartesi olur dedi doktorum bakalım kısmet hayırlısı olsun diyorum.
Kilo almamak mümkün değil şimdiden şiştim bile ben yani gördüğüm herşeye saldırıyorum
İnşallah canım Allah ın izniyle hepimiz için herşey bir gün çooookkkk güzel olacak ben çok inanıyorum buna :)çok sevindim canım hadii bakalım inşallah bizlere hayırlı haberler vericeksin
amin canım inşallah :)İnşallah canım Allah ın izniyle hepimiz için herşey bir gün çooookkkk güzel olacak ben çok inanıyorum buna :)
Merhabaaa kontrolümü oldum yeterli büyüklüğe ulaşmış yumurtalar bende bu akşam çatlatma iğnesini olcam Perşembe günü kısmetse toplancak.allah yardımcımız olsun.
Merhabaakaderyurdanur siz ve ben ard arda yumurtalarmiz toplanacak bizim carsmba sennkide persmbe hadi hayrlsi haberdar edelim birbirimiz kizlar olurmu
Galiba benimkide cuma yada cumartesi olacak herşey yolunda giderse inşallah.
Çok heyecanlıyım :)
Amin inşallah :) isteyen herkese nasip etsin allahım.Ne guzel ozel gune gelmis en biyuk hediye olur insallah pozitif sonuclanir
Amin inşallah camm hamile lerin duası kabul olurmuş dua et olur mu allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah tatlım hayırlı olsun darısı bize :)Canım inşaallah doğum gününde yaşarsın o mutluluğu . Benimde doğum günümdeydi test günüm . Çok şükür minnoş en güzel hediyesini verdi. Darısı başına:)
bende merak etmışımdı 1. kalıte dedıklerı bolunme ıyıı sanırsam 2. kalıte bolunme yavas amaa ıste rahımde daha olur umudu ıle transfer edılıor galıbaaa . benımde kı cok ıyı degıldı sanırsaam bolunme ıcın cok da ıyı konusmadı embrıologum beklıorum oyleearkadaşlar benim baştan beri merak ettiğim bir şey var hemde cok .embriyoların 2.kalite olması neyi değiştiriyor birinci kaliteyle farkı nedir.cok sukur Rabbime benim 2.kaliteydi dondurulmuş hamdolsun sukurler olsun Allahıma..
kacıncı gun embrıosuydu cnmm bıde gunlerı sayarken transferden sonrakı gün 1. gün oluor demı ?arkadaşlar benim baştan beri merak ettiğim bir şey var hemde cok .embriyoların 2.kalite olması neyi değiştiriyor birinci kaliteyle farkı nedir.cok sukur Rabbime benim 2.kaliteydi dondurulmuş hamdolsun sukurler olsun Allahıma..
Canim brnimde 2.gun bugun gittim usg yapti adet söktürücü igne verdi cetrodite diye bi igne ve omega 3 ve coenzim q10 yazdi bunlari kullanicam pazarresi kontrol var sonrada estrofem kullanicam menopur banada yazdi ama bi kac gun sonra baslayacakbende 29 ekimde hsg çekilmiştim, dün adetimin 2. günüydü kan tahlili usg ondan sonrada ilaç başladılar cuma günü tekrar kontrole gidicem. şimdilik aşamalar bu kadar
Evet kesinlikle yazariz neler olcak yarin heyecanliyim ve korkuyorummmmmmbenm yumurta toplama çarşamba.. yani yarın.. yazzarız buraya
Canm igne vurdun o kdr kismet belkide olusur. Ama birde snu dusun ya disarda dollenmezse opudaki agrilarda bosa gdcek karar sna kaos hayrlisi olsn insallahKızlar bu günde yumurta sayım 8 tane ama sadece 2 si için iyi dedilerdiğerleri kötüymüş. Bunlarıda opu da kaybedebiliriz deyince yediğim iğneleri yaşımı düsündüm istiyorum dedim.sizce hata mı yaptım az da olsa umut var benim için ...
Canım benim üzülme ben gecen tedavimde sonuç beklerken bi kadınla tanıştım ben çok umutsuzdum bana kendisininde tüp bebek yaptığını yumurta rezerv azligi olduğunu 2 yumurtası olduğunu ve doktorun kendisine embriyoların çok kotu ama yinede ben transfer edecegim yüzde 20 şansın olur demiş, yapılmış transferi hamile kalmis simdi 6 yasında çok güzel bir oğlu var, hatta sonra spontan gebe kalmis bi oğlu daha olmuş anlatırken yaka silkiyordu valla :) sonuçta bizde transfer edilen bir yada 2 embriyo, dua et sadeceKızlar bu günde yumurta sayım 8 tane ama sadece 2 si için iyi dedilerdiğerleri kötüymüş. Bunlarıda opu da kaybedebiliriz deyince yediğim iğneleri yaşımı düsündüm istiyorum dedim.sizce hata mı yaptım az da olsa umut var benim için ...
Canım allah yardımcınız olsun. Zor iste bu durumlar. Karar senin tabi dua et Tevekkül etKızlar bu günde yumurta sayım 8 tane ama sadece 2 si için iyi dedilerdiğerleri kötüymüş. Bunlarıda opu da kaybedebiliriz deyince yediğim iğneleri yaşımı düsündüm istiyorum dedim.sizce hata mı yaptım az da olsa umut var benim için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?