Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadaslar merhaba ilaclar icin asilama raporu cikaran varmi ne yapmak gerekiyor devlet ilaclarin yuzde kacini ödüyor raporla ilac alan varmi maliyeti düşürüyor mu

Canım ben transfer aşamasına gelir mi bilmiyorum opu da kaybedebiliriz dedi.dr. bakalım hayırlısı

Valla canım zeynep Kamilde prosedür böyle galiba yumurtalarim 12-12-10 boyutlarında sürekli beni cagiriyolar bilmiyorum sanırım vucudum kendi deyimimle güzel tepkiler veriyor olmalı :) ki inşallah öyledir ama hersey yolunda çok şükür
Hadi canım inşallah Rabbim seni sevindirir çok ama çok mutlu olursun Rabbim sevinç gözyaşlarını dökmeni nasip etsin inşallaaaaahhh aaammmmiiinnnn :)

Canım ben transfer aşamasına gelir mi bilmiyorum opu da kaybedebiliriz dedi.dr. bakalım hayırlısı
Ya yumurta varsa vardır opudan nasıl kaybolur anlamıyorum birşey olmaz 2 tane görüyorsa toplar 2 tane yi mikro enjeksiyon yapılır kötüye gidiyorsa 2. Gün transfer edilir, benimde görünen 17 yumurtan vardı ama doktor 8 yada 9 toplarız kesin ama belki 1 yada 2 tane fazla olur demişti 11 tane toplandı ama 9 tanesine mikro yapılabildi,
Yani demem oki 2 tane toplayabileceğimiz varsa opudan nasıl kayboluyor onu her şekilde toplar embriyolog da mikro yapar yani

Canım inşallah sanada sevinç gözyaşı dokmeyi nasip etsin Allahim

Arkadaşlar yarın Allah in izniyle transferim gerçekleşecek sağlıklı cozunurlerse ınş. Ama ben de hiicc heyecan yok ya normal mi bu?Ne yapayım tevekkül ediyorum hayırlısı neyse o olsun. Çok dua istiyorum sizlerden,burada kimse birbirini tanımıyor ama birbirimize duaciyiz. Ne güzel değil mi

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider

Slmm kaderdaşlar.. epeycedir sizleri okuyorum.sizlerle sevindim,zaman zaman hüzünlendim.cok şeyler de öğrendim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben de 14 kasımda basladım ilk tüp bebek denememe. Yarın 2. Kontrolüm var.inşallaah hersey y olunda gider.dualarım hepimiz için.

Arkadaşlar paylaşmak istedim. 41 yasin ve 41 meryem süresi.4444 Tefriciye duası. Kehf süresi Kumeyl duasi. Mutlaka bazılarını çevrenizden duymuşsunuzdur. Ben de elimden geldiğince yapmaya calisiyorum. Sonucum ne olursa olsun tevekkül ediyorum.tabii yaratacak olan Allah. Onun için imkansız yok.böyle düşününce çok rahatlıyor insan. tavsiye ederim en azından kendinizi manevi olarak rahat hissediyorsunuz

Yer gök dua ile ayakta dururmuş..allah hepizin gönlünün muradını versin hayırlısıyla

KIZLAR BU AKŞAM 9 ÇATLAM İĞNEMİ YAPIYORUM PERŞEMBE SABAH YUMURTALARIM TOPLANICAK VALLA HEYCANDAN TİTRİYORUM RESMEN İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR
Kızz bende bu akşam 22:30 da vurulcam çatlatma iğnesini perşembe 10:00 da toplama olucak ihşallah.kader arkadaşı oluverdik çok sevindiim.İhşallah sonumuzda güzel olur, seviçli haberler paylaşırız

Bu foliküllerin bazen içi boş olabiliyormuş şimdi baktım internetten ya valla canım sıkıldı iyice .dr.bunu demek istedi belkide

Yumurta büyüklüğü ne kadara ulaştığında opu yapiliyor. Bir de transfer icin rshim kalinligi ve e2 ne civarda olmali ortalama.bilgi verirseniz cok sevinirim kızlar

Arkadaşlar ben şuan 4,5 yıllık evliyim normal yollarla çocuğumuz olmadı istanbulda ikamet ederken koşuyolunda bulunan BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE gittik doktorumuzuz Süleyman Tosundu eşimde sperm azlığı olduğu için çocuğumuzun olmadığını söylediler rahim filmim histereskobi çektiler 2 adette kan tahlili yapıldı bunlar süt hormanları tahlili imiş ve tedaviye başladık ilkli olumsuz oldu 1 yıl sonra tekrar gittik dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdık ikincide olumsuz oldu ama ikinciyi tedavide gene hiç tahlil yapılmadı neden tutunmadığı hakkında kafamızda hep soru işaretleri vardı en sonunda uzun araştırmalar sonucu ve hep olumlu sonuç alış kişilerle görüştük bize Ankarda ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ve Doktor GURUR POLATI tavsiye ettiler internette hep olumsuz yorumlar vardı eşimle bu yorumlara hiç bakmadık ve hiç düşünmeden eylülde ön görüşmeye gittik yaklaşık 17 adet tahlil verdim ama hastanede ücretli olduğu için devlet hastenelerinde verdim bu tahlilleri genetik doktoruda ayrı inceledi ve bana serum kullanmam gerektiğini söylediler ve tedaviye başladık serumlar bi tarafdan iğneler bi taraftan diğer hastane ile alakası olmayan tedavi yöntemi uyguladılar 3 günde bir hemşireler aradı yeri geldi günlük 3 kere aradılar dakka dakka bilgi verdiler doktorundan emriyologlarından hemşiresine kadar herkes işini dört dörtlük yapıyorlar ve ALLAHIMA şükürler olsun HAMİLEYİM VE İKİZ GEBEYİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BU MUTLULUĞU MEVLAM HERKESE VERSİN hafta sonu kalp atışlarını dinlemeye gidecez heyecanla onu bekliyorum benim hikayem bu kadar sağlıcakla kalın bu arada eşimle hep şunu düşündük ya olmassa sonrada dedikki adamlar elinden geleni yaptı bu tedavidede olmassa demekki daha zamanı var bunu unutmayın aklınızda hiç soru işareti kalmıyo hastane ile sonuçta bu hastanede gebe kalmayanlarda var ama emin olun işlerini layıkı ile yapıyolar özelliklede daha önce olumsuz sonuç almış hastaları daha detaylı araştırıyorlar vede buluyolar sorunun nedenini ve ona göre tedavi yapıyolar ve üzüntü sıkıntı kesinlikle yok aman ha aman

KıZLar oturup dururken su gibi akıntım geliyor neden acaba. ..biliyosunuz transfer oldum ve ctesi günü sonucunu alacağız

Yumurta büyüklüğü ne kadara ulaştığında opu yapiliyor. Bir de transfer icin rshim kalinligi ve e2 ne civarda olmali ortalama.bilgi verirseniz cok sevinirim kızlar
Canım sanırım 11_17 arası olması gerekiyor rahim kalınlığın. E2 degerimi söylemediler sadece normal dediler. Yumurta büyüklüğünü de hatırlamıyorum çünkü bir yıl önce dondurmustuk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…