Canım ben transfer aşamasına gelir mi bilmiyorum opu da kaybedebiliriz dedi.dr. bakalım hayırlısıCanım benim üzülme ben gecen tedavimde sonuç beklerken bi kadınla tanıştım ben çok umutsuzdum bana kendisininde tüp bebek yaptığını yumurta rezerv azligi olduğunu 2 yumurtası olduğunu ve doktorun kendisine embriyoların çok kotu ama yinede ben transfer edecegim yüzde 20 şansın olur demiş, yapılmış transferi hamile kalmis simdi 6 yasında çok güzel bir oğlu var, hatta sonra spontan gebe kalmis bi oğlu daha olmuş anlatırken yaka silkiyordu valla :) sonuçta bizde transfer edilen bir yada 2 embriyo, dua et sadece
İnşallah iyi geçer canım .Evet kesinlikle yazariz neler olcak yarin heyecanliyim ve korkuyorummmmmm
Neden sürekli gidiyorsun ki? Ben valla ne yapacagimi bilemedim bir iyi bir kotuyum, rapor aldım evdeyim test gününe kadar yani 29 kazıma kadar, ama dun doktor transferden sonra yanıma geldi dedim 10. Gün bakarım ben 12 demeyin hic tamam dedi :) 27 kasimda bakacagim evlilik yildonumum ogun insallah hayirlisi olur
Ya yumurta varsa vardır opudan nasıl kaybolur anlamıyorumCanım ben transfer aşamasına gelir mi bilmiyorum opu da kaybedebiliriz dedi.dr. bakalım hayırlısı
Canım inşallah sanada sevinç gözyaşı dokmeyi nasip etsin AllahimValla canım zeynep Kamilde prosedür böyle galiba yumurtalarim 12-12-10 boyutlarında sürekli beni cagiriyolar bilmiyorum sanırım vucudum kendi deyimimle güzel tepkiler veriyor olmalı :) ki inşallah öyledir ama hersey yolunda çok şükür
Hadi canım inşallah Rabbim seni sevindirir çok ama çok mutlu olursun Rabbim sevinç gözyaşlarını dökmeni nasip etsin inşallaaaaahhh aaammmmiiinnnn :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda giderArkadaşlar yarın Allah in izniyle transferim gerçekleşecek sağlıklı cozunurlerse ınş. Ama ben de hiicc heyecan yok ya normal mi bu?Ne yapayım tevekkül ediyorum hayırlısı neyse o olsun. Çok dua istiyorum sizlerden,burada kimse birbirini tanımıyor ama birbirimize duaciyiz. Ne güzel değil mi
Yer gök dua ile ayakta dururmuş..allah hepizin gönlünün muradını versin hayırlısıylaArkadaşlar paylaşmak istedim. 41 yasin ve 41 meryem süresi.4444 Tefriciye duası. Kehf süresi Kumeyl duasi. Mutlaka bazılarını çevrenizden duymuşsunuzdur. Ben de elimden geldiğince yapmaya calisiyorum. Sonucum ne olursa olsun tevekkül ediyorum.tabii yaratacak olan Allah. Onun için imkansız yok.böyle düşününce çok rahatlıyor insan. tavsiye ederim en azından kendinizi manevi olarak rahat hissediyorsunuz
Kızz bende bu akşam 22:30 da vurulcam çatlatma iğnesini perşembe 10:00 da toplama olucak ihşallah.kader arkadaşı oluverdik çok sevindiim.İhşallah sonumuzda güzel olur, seviçli haberler paylaşırızKIZLAR BU AKŞAM 9 ÇATLAM İĞNEMİ YAPIYORUM PERŞEMBE SABAH YUMURTALARIM TOPLANICAK VALLA HEYCANDAN TİTRİYORUM RESMEN İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR
Bu foliküllerin bazen içi boş olabiliyormuş şimdi baktım internetten ya valla canım sıkıldı iyice .dr.bunu demek istedi belkideYa yumurta varsa vardır opudan nasıl kaybolur anlamıyorumbirşey olmaz 2 tane görüyorsa toplar 2 tane yi mikro enjeksiyon yapılır kötüye gidiyorsa 2. Gün transfer edilir, benimde görünen 17 yumurtan vardı ama doktor 8 yada 9 toplarız kesin ama belki 1 yada 2 tane fazla olur demişti 11 tane toplandı ama 9 tanesine mikro yapılabildi,
Yani demem oki 2 tane toplayabileceğimiz varsa opudan nasıl kayboluyoronu her şekilde toplar embriyolog da mikro yapar yani
Ya yumurta varsa vardır opudan nasıl kaybolur anlamıyorumbirşey olmaz 2 tane görüyorsa toplar 2 tane yi mikro enjeksiyon yapılır kötüye gidiyorsa 2. Gün transfer edilir, benimde görünen 17 yumurtan vardı ama doktor 8 yada 9 toplarız kesin ama belki 1 yada 2 tane fazla olur demişti 11 tane toplandı ama 9 tanesine mikro yapılabildi,
Yani demem oki 2 tane toplayabileceğimiz varsa opudan nasıl kayboluyoronu her şekilde toplar embriyolog da mikro yapar yani
Canım sanırım 11_17 arası olması gerekiyor rahim kalınlığın. E2 degerimi söylemediler sadece normal dediler. Yumurta büyüklüğünü de hatırlamıyorum çünkü bir yıl önce dondurmustuk bizYumurta büyüklüğü ne kadara ulaştığında opu yapiliyor. Bir de transfer icin rshim kalinligi ve e2 ne civarda olmali ortalama.bilgi verirseniz cok sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?