Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Yumurta büyüklüğü ne kadara ulaştığında opu yapiliyor. Bir de transfer icin rshim kalinligi ve e2 ne civarda olmali ortalama.bilgi verirseniz cok sevinirim kızlar
Canım endometrium kalinligin en az 7-17 mm arası olması lazim diye biliyorum, yumurtalarından max 20 mm olduğunda toplanoliyor biri 20 mm iken diğerleri 18-19 mm ysede onlarda toplanıyor tabi, benim öyle oldu yani, aslında görünen 17 yumurtan vardı biri çok önden gitmiş 20,5 mm olmuş 18, 19, 13 mm diye saydı dr ve dediki aslında yumurtan çok ama bazıları hala 13 mm 1 tanesi 20,5 mm oldugu için toplamak zorundayız, küçüklerin de olduğu için görünen 17 yumurtadan 8 yada 9 tane toplayabiliriz,

Hayrli olsun tedavn insallah hayrli sonuclar alirsin

Benim ilk kontrolde 8 ve 9mm lerim vardi 6 tane. Bakalım bugün neler Olacak..

Opu olacak arkadaşlar bol şans diliyorum. içinizi ferah tutun. 20 mm altındaki foliküllerden de çoğu zaman yumurta toplanabiliyor. Benim ilk opuda 13 tane toplanmıştı. 2.sinde doktorum yine aynı sayıda bekliyoruz dedi. Ama opudan çıkınca öğrendim ki tam 27 tane yumurtam toplanmıştı. Bol yumuşlu bi gün diliyorum hepinize

ne kdr cok toplansa o kdar iyimi ? Allah razi olsun cok saol

ne kdr cok toplansa o kdar iyimi ? Allah razi olsun cok saol

evet canım ne kadar çok toplanırsa şansın o kadar yüksek oluyo. Bizim morfolojik problemlerden dolayı ilkinde hiç döllenme olmadı. zaten çok düşük ihtimal vermişlerdi. 13 yumurtanın 9 tanesi işleme tabi tutulabilmişti. 2.sinde ise 27 yumurtanın yanılmıyorsam 19 tanesini işleme tabi tutmuşlardı. 10 tane döllendi. Toplanan her yumurta döllenebilecek durumda olmadığından işleme girmiyor. İşleme girenlerin de hepsi döllenecek diye birşey yok. Dolayısıyla ne kadar fazla yumuş o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…