Amin canim cok sagol darisi basina insallah :)canım hayırlısı olsun allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin :)
Isin rast gitsin inşallahGecenin bu vakti olmuş ve bende zerre kadar uyku yok. Yarin yumurtalar toplanacak neler olacak heyecanla bekliyorum. Allahm sen kimsenin emeğini boşa çıkarma
Canım inşallah opun güzel geçer kaliteli ve bol yumosun olurGecenin bu vakti olmuş ve bende zerre kadar uyku yok. Yarin yumurtalar toplanacak neler olacak heyecanla bekliyorum. Allahm sen kimsenin emeğini boşa çıkarma
Yumurta büyüklüğü ne kadara ulaştığında opu yapiliyor. Bir de transfer icin rshim kalinligi ve e2 ne civarda olmali ortalama.bilgi verirseniz cok sevinirim kızlar
Canım endometrium kalinligin en az 7-17 mm arası olması lazim diye biliyorum, yumurtalarından max 20 mm olduğunda toplanoliyor biri 20 mm iken diğerleri 18-19 mm ysede onlarda toplanıyor tabi, benim öyle oldu yani, aslında görünen 17 yumurtan vardı biri çok önden gitmiş 20,5 mm olmuş 18, 19, 13 mm diye saydı dr ve dediki aslında yumurtan çok ama bazıları hala 13 mm 1 tanesi 20,5 mm oldugu için toplamak zorundayız, küçüklerin de olduğu için görünen 17 yumurtadan 8 yada 9 tane toplayabiliriz,Yumurta büyüklüğü ne kadara ulaştığında opu yapiliyor. Bir de transfer icin rshim kalinligi ve e2 ne civarda olmali ortalama.bilgi verirseniz cok sevinirim kızlar
Amiinn allah razi olsunIsin rast gitsin inşallah
Hayrli olsun tedavn insallah hayrli sonuclar alirsinSlmm kaderdaşlar.. epeycedir sizleri okuyorum.sizlerle sevindim,zaman zaman hüzünlendim.cok şeyler de öğrendim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben de 14 kasımda basladım ilk tüp bebek denememe. Yarın 2. Kontrolüm var.inşallaah hersey y olunda gider.dualarım hepimiz için.
Bebegin tutunmasnin isareti olablrmi insallah oyledir merak ettm bnde smdiKıZLar oturup dururken su gibi akıntım geliyor neden acaba. ..biliyosunuz transfer oldum ve ctesi günü sonucunu alacağız
Bende dayanamayıp erken yapabilirim kızlar :)
Benim ilk kontrolde 8 ve 9mm lerim vardi 6 tane. Bakalım bugün neler Olacak..Canım endometrium kalinligin en az 7-17 mm arası olması lazim diye biliyorum, yumurtalarından max 20 mm olduğunda toplanoliyor biri 20 mm iken diğerleri 18-19 mm ysede onlarda toplanıyor tabi, benim öyle oldu yani, aslında görünen 17 yumurtan vardı biri çok önden gitmiş 20,5 mm olmuş 18, 19, 13 mm diye saydı dr ve dediki aslında yumurtan çok ama bazıları hala 13 mm 1 tanesi 20,5 mm oldugu için toplamak zorundayız, küçüklerin de olduğu için görünen 17 yumurtadan 8 yada 9 tane toplayabiliriz,
Hayırlı olsun inşallah bol bol kaliteli yumurtanın olurGecenin bu vakti olmuş ve bende zerre kadar uyku yok. Yarin yumurtalar toplanacak neler olacak heyecanla bekliyorum. Allahm sen kimsenin emeğini boşa çıkarma
ne kdr cok toplansa o kdar iyimi ? Allah razi olsun cok saolOpu olacak arkadaşlar bol şans diliyorum. içinizi ferah tutun. 20 mm altındaki foliküllerden de çoğu zaman yumurta toplanabiliyor. Benim ilk opuda 13 tane toplanmıştı. 2.sinde doktorum yine aynı sayıda bekliyoruz dedi. Ama opudan çıkınca öğrendim ki tam 27 tane yumurtam toplanmıştı. Bol yumuşlu bi gün diliyorum hepinize
İnşallah hayirlisiyla güzel haberler alırızBende dayanamayıp erken yapabilirim kızlar :)
ne kdr cok toplansa o kdar iyimi ? Allah razi olsun cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?