Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

inşallah hayırlısı olur Allah bu yolda yürüyenlerin yüzünü güldürsün keremmm aynıyız galiba seninle. benimde 2. kontrolüm cuma günü 17 kasımda başlandı tedavime

Kizlar cuma yada ctsi transferim olck Allahin izniyle rahim kalinligina 10 cm dedi dr um bisuru bant kullaniyrm we nar sikip iciyorum. 12 13 e cikaydi iyiydi. Nar suyunu sz kc bardk iciyosunuz?

nar suyunu akşamları bir bardak içiyorum ben. 3 gündür içiyorum. Bugün tedavinin 10. günü ve 2. kontrolüm var. Acaba transfer tarihim bugün belli olur mu ? Heyecan yaptım. Transfer olan ya da tarihi belirlenen arkadaşlar sizde estrofem kullanmaya başladıktan kaç gün sora transfer oldu?

Bende varım canım gerçi benim 28 kasımda bugun daha 3. Gün

Nar suyu ne icin icilio

Bende varım canım gerçi benim 28 kasımda bugun daha 3. Gün
Canım benimde 29 u ama transferde doktor transferi yaptiktan sonra basucuma geldi, elimle yüzümü kapatmistim, basımda birinin olduğunu farkedince korktum bi çığlık attım, artik ne kadar kotu gozukuyorsam bana biraz moral vermeye falan başladı doktor o zaman kendisine ben 10. Gün sonuca bakarım dedim hic 12 bekleyemem sizden gizli birşey yapıncada kendimi suçlu hissediyorum dedim, tamam dedi bak bana haber :) seviyorum ben doktorumu ya

Canım inşaallah doğum gününde yaşarsın o mutluluğu . Benimde doğum günümdeydi test günüm . Çok şükür minnoş en güzel hediyesini verdi. Darısı başına:)
Amin canm inş bnde pozitif haberler alırım hayırlı olsun bebegin tatlım allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)

Gunaydn arkadaslar bende cumartesi transfer olmustm simdi bi ovulasyon testi yaptm tek cizgi cikti. bende bi belirti de yok sadece progestan ignenin acisi var kalcamda. ovulasyon testi kacinci gun cift cizgi oluo

Gunaydn arkadaslar bende cumartesi transfer olmustm simdi bi ovulasyon testi yaptm tek cizgi cikti. bende bi belirti de yok sadece progestan ignenin acisi var kalcamda. ovulasyon testi kacinci gun cift cizgi oluo
Canım daha çok erken yanlış anlamadıysam 4.günün bugun,bi 10 gün geçmesi lazım die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…