Canim benimde 25 kasimda belli olucak ins.hepimiz guzel haberlerimizi burda paylasiriz...sende adet sancilari oluyorum?Canım benimde 29 u ama transferde doktor transferi yaptiktan sonra basucuma geldi, elimle yüzümü kapatmistim, basımda birinin olduğunu farkedince korktum bi çığlık attım, artik ne kadar kotu gozukuyorsam bana biraz moral vermeye falan başladı doktor o zaman kendisine ben 10. Gün sonuca bakarım dedim hic 12 bekleyemem sizden gizli birşey yapıncada kendimi suçlu hissediyorum dedim, tamam dedi bak bana haber :) seviyorum ben doktorumu ya
evet canm 4. Gun ama hic bisey de hissetmiyorum burda okuyorum transferden sonra kasik agrisi kramplari olan birsuru kisi var ama bende hic bisey yokCanım daha çok erken yanlış anlamadıysam 4.günün bugun,bi 10 gün geçmesi lazım die düşünüyorum
Canım benim daha 2. Gunum, kasiklarimda bazen adet olacakmisim gibi agrim oluyor ama onun için doktorum crinone JEL yapar demişti gecen gebeligimde, o yüzden adet olacağım diye endişelenmiyorum yada bunu belirti olarak saymiyorumCanim benimde 25 kasimda belli olucak ins.hepimiz guzel haberlerimizi burda paylasiriz...sende adet sancilari oluyorum?
Kizlar benimde 25 i test gunu sizde agri belirti falan var miCanim benimde 25 kasimda belli olucak ins.hepimiz guzel haberlerimizi burda paylasiriz...sende adet sancilari oluyorum?
Ağrılar ilaçlardan dolayı oladabilir olmayadabilir,şimdiden düşünme olumsuz şeyler,benimde 3. günüm sabırla bekliycezevet canm 4. Gun ama hic bisey de hissetmiyorum burda okuyorum transferden sonra kasik agrisi kramplari olan birsuru kisi var ama bende hic bisey yok
İnsallah canm hayirlisiyla.Ağrılar ilaçlardan dolayı oladabilir olmayadabilir,şimdiden düşünme olumsuz şeyler,benimde 3. günüm sabırla bekliycez
canım sen dua et aytelkürsi oku bolbol .aneztesi veriyorlar hiç farkında olmuyorsunKizlar aciyacakmi yumurta toplanirken cok heyecan yaptm beennn
Nar suyu ne icin icilio
Gunaydn arkadaslar bende cumartesi transfer olmustm simdi bi ovulasyon testi yaptm tek cizgi cikti. bende bi belirti de yok sadece progestan ignenin acisi var kalcamda. ovulasyon testi kacinci gun cift cizgi oluo
arkadaşlar tüp bebek merkezlerinde transfer ücreti haricinde embriyoları dondurmak ve saklamak için ayrı ücret mi alıyorlar ben içinde sanıyordum dün öle dediler ve şaşırdım ayrıca birde ücretin bir kısmını tedaviye başlayınca diğer kısmınıda yumurta toplanınca alacaklar transferden sonra almaları gerekmıyormu toplanan yumurtalarda döllenme olmazsa veya bi sıkıntı çıkarsa ödedıgımız ücret boşamı gidecek sizin ödeme şekilleriniz nasıl..
İçinde değil canım donacak embriyon varsa yıllık 495 TL ücret alıyor benim merkezim, benim iki tedavimdede dönmüş embriyon olmadı maalesef, ücreti de ben gittim yumurta rakiplerin oldu sonra opu oldu opudan sonra opu ve yumurta takibi için ücret ödedim transfer günüde transfer yapıldı Dinlendim çıkarken transfer ucretini ödedimarkadaşlar tüp bebek merkezlerinde transfer ücreti haricinde embriyoları dondurmak ve saklamak için ayrı ücret mi alıyorlar ben içinde sanıyordum dün öle dediler ve şaşırdım ayrıca birde ücretin bir kısmını tedaviye başlayınca diğer kısmınıda yumurta toplanınca alacaklar transferden sonra almaları gerekmıyormu toplanan yumurtalarda döllenme olmazsa veya bi sıkıntı çıkarsa ödedıgımız ücret boşamı gidecek sizin ödeme şekilleriniz nasıl..
İnsallah canm ya ne guzel yazmissin rahatlattn beni insallah.canım henüz çok erken. 7-8 günden önce kanda hcg yükselmez diyor doktorlar. ayrıca ovulasyon testine güvenme, gebelik testi al bence. Bir de belirtiler gerçekten insanı gereksiz strese sokuyor. Kimde hangi belirti olacağı ya da olamayacağı belli değil. Zaten normal gebelik belirtileri de 4. haftadan sonra başlamıyor mu? Bizdeki tüm belirtiler aslında kullandığımız hormon ilaçlarından, gebelikten falan değil. Başka şeylerle zaman geçirmeye çalış. Puzzle falan yap mesela ya da örgü ör iyi geliyo kafan dağılırGüzel haberi alır almaz bize de yazmayı unutma
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, güzel ve sorunsuz bir transfer olur ve bebeklerin seninle hep kalırCanlar bir buçuk gibi transferim olacak ınş.yoldayız. dualarinizi esirgemeyen benden
Ne yaptın arkadaşım opu oldumu, nasıl geçti, herşey yolundadır umarım..Gunaydin arkadaslar midem cok kotu bulaniyo opu olcak die bside yiyemiorum
Hayirli olsun simsiki tutunsunlar insallahCanlar bir buçuk gibi transferim olacak ınş.yoldayız. dualarinizi esirgemeyen benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?