Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim benimde 25 kasimda belli olucak ins.hepimiz guzel haberlerimizi burda paylasiriz...sende adet sancilari oluyorum?

Canım daha çok erken yanlış anlamadıysam 4.günün bugun,bi 10 gün geçmesi lazım die düşünüyorum
evet canm 4. Gun ama hic bisey de hissetmiyorum burda okuyorum transferden sonra kasik agrisi kramplari olan birsuru kisi var ama bende hic bisey yok

Canim benimde 25 kasimda belli olucak ins.hepimiz guzel haberlerimizi burda paylasiriz...sende adet sancilari oluyorum?
Canım benim daha 2. Gunum, kasiklarimda bazen adet olacakmisim gibi agrim oluyor ama onun için doktorum crinone JEL yapar demişti gecen gebeligimde, o yüzden adet olacağım diye endişelenmiyorum yada bunu belirti olarak saymiyorum bekleyip dua ediyorum, inşallah arka arkaya güzel haberler yazariz,

evet canm 4. Gun ama hic bisey de hissetmiyorum burda okuyorum transferden sonra kasik agrisi kramplari olan birsuru kisi var ama bende hic bisey yok
Ağrılar ilaçlardan dolayı oladabilir olmayadabilir,şimdiden düşünme olumsuz şeyler,benimde 3. günüm sabırla bekliycez

arkadaşlar tüp bebek merkezlerinde transfer ücreti haricinde embriyoları dondurmak ve saklamak için ayrı ücret mi alıyorlar ben içinde sanıyordum dün öle dediler ve şaşırdım ayrıca birde ücretin bir kısmını tedaviye başlayınca diğer kısmınıda yumurta toplanınca alacaklar transferden sonra almaları gerekmıyormu toplanan yumurtalarda döllenme olmazsa veya bi sıkıntı çıkarsa ödedıgımız ücret boşamı gidecek sizin ödeme şekilleriniz nasıl..

Gunaydn arkadaslar bende cumartesi transfer olmustm simdi bi ovulasyon testi yaptm tek cizgi cikti. bende bi belirti de yok sadece progestan ignenin acisi var kalcamda. ovulasyon testi kacinci gun cift cizgi oluo

canım henüz çok erken. 7-8 günden önce kanda hcg yükselmez diyor doktorlar. ayrıca ovulasyon testine güvenme, gebelik testi al bence. Bir de belirtiler gerçekten insanı gereksiz strese sokuyor. Kimde hangi belirti olacağı ya da olamayacağı belli değil. Zaten normal gebelik belirtileri de 4. haftadan sonra başlamıyor mu? Bizdeki tüm belirtiler aslında kullandığımız hormon ilaçlarından, gebelikten falan değil. Başka şeylerle zaman geçirmeye çalış. Puzzle falan yap mesela ya da örgü ör iyi geliyo kafan dağılır Güzel haberi alır almaz bize de yazmayı unutma

Canım benim merkezde (istanbul tüp bebek) 1 sene için dondurmaya para almıyorlar. Bir seneyi geçtikten sonra senelik ücret alıyorlar. Yanılmıyorsam 250 TL idi. Biz de ilk seferinde tüm parayı OPU günü ödemiştik. Ama hiç döllenme olmayıp transfer iptal olunca 1500 TL'yi geri vereceklerdi. Ama biz ikinci seçeneği tercih ettik, para iadesi almadık, ikinci tüp bebek tedavisini ücretsiz yaptılar.

İçinde değil canım donacak embriyon varsa yıllık 495 TL ücret alıyor benim merkezim, benim iki tedavimdede dönmüş embriyon olmadı maalesef, ücreti de ben gittim yumurta rakiplerin oldu sonra opu oldu opudan sonra opu ve yumurta takibi için ücret ödedim transfer günüde transfer yapıldı Dinlendim çıkarken transfer ucretini ödedim

İnsallah canm ya ne guzel yazmissin rahatlattn beni insallah.

Kızlar takviye olarak omega3 kullanan arkadaşlar vardı sanırım.hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…