Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar takviye olarak omega3 kullanan arkadaşlar vardı sanırım.hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız paylaşır mısınız

evet canım ben kullanıyorum herbalife omega 3 kullanıyodum doktorum dün immom diye bi omega yazdı içinde diğer vitamınler de varmış fiyatıda 20 tl uygun yani

evet canım ben kullanıyorum herbalife omega 3 kullanıyodum doktorum dün immom diye bi omega yazdı içinde diğer vitamınler de varmış fiyatıda 20 tl uygun yani
Sen ne alamadasın şimdi CNm ben de onu alsam bi zararı olmaz sanırım.geçen ayki tedavim negatifle sonuçlandı bu ay tekrar başlıcam bi aksilik olmazsa da

Sen ne alamadasın şimdi CNm ben de onu alsam bi zararı olmaz sanırım.geçen ayki tedavim negatifle sonuçlandı bu ay tekrar başlıcam bi aksilik olmazsa da

ben tedavıye daha dün başladım 2. gunumdu adet sökrücü iğne yaptırdım 2 tane onun yanında omegayı coenzım q10 yarından ıtıbaren de estrofem kullanıcam pazartesi kontrol var sanırım sonrada menopur iğnelere başayacagız ben zaten normalde omega 3 ve folik asit kullanıyordum bunları yazdı şimdilik

Teşekkür ederim cnm.bana Dr öyle birşey demedi ama kendim kullanmaya başlamak istiyrm

bencede kullan omega 3 ün hiçbir zararı yok sağlıklı insanların bıle mutlaka kullanması gerekıyor zaten faydasını görürsün ben tedavıye başlamadan öncede kullanıyrdum...

Tedavin hayırlı olur inşallahben tüm tedavilerimde gonal f ve menogon kullanmıştım.takviye olarak Dediğin imom ve coenzimqteni de alayım.herseyden medet umar olduk artık Hakkımızda hayırlısı

Tedavin hayırlı olur inşallahben tüm tedavilerimde gonal f ve menogon kullanmıştım.takviye olarak Dediğin imom ve coenzimqteni de alayım.herseyden medet umar olduk artık Hakkımızda hayırlısı

amin canım inş hakkımızda hayırlısı olsun q10 zaten hücre yenileyici bence kullanmakta fayda var ek olarakta arısutü polen probolis karışımı almayı düşünüyorum bunlarında kalite için faydası varmış

yumurta kalitesi için canım ama ben normal şartlardada kullanıyordum doktor yazmadan öncede yani birde coenzim q10 hücre yenileyici bunları eşimde kullanıyır bende kullanıyorum kalite açısından..
Bana doktorum vermedi ama kullanmamda bir sakınca olur mu acaba.
Gerçi pazartesi günü toplama işlemim olacak ama ne dersin?

Bana doktorum vermedi ama kullanmamda bir sakınca olur mu acaba.
Gerçi pazartesi günü toplama işlemim olacak ama ne dersin?

bi zararı olacagını sanmıyorum ama pazartesiye kadar ne kadar etki eder bilmiyorum ben daha önce aşılama yaptırmıştım o zamanda vermıştı aynı ilaçları yanı bende herhangı bir sorun olmadıgı halde takvıye amaçlı verdi zararı olsa vermez yani inş gerek kalmadan sağlıklı yumişlerin olur ve hepsi döllenir allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…