- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Yapildi canm cok skur dinleniyorum hastanede agrim oldu biraz ama korkutugm kdr deil cok merak ediorum kac tane toplandi ne oldu goruscez bildircem sizede canm saolNe yaptın arkadaşım opu oldumu, nasıl geçti, herşey yolundadır umarım..
Solgar omega.3 950mg kullaniyorum ben eczaneden aldimKızlar takviye olarak omega3 kullanan arkadaşlar vardı sanırım.hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız paylaşır mısınız
Kızlar takviye olarak omega3 kullanan arkadaşlar vardı sanırım.hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız paylaşır mısınız
Sen ne alamadasın şimdi CNm ben de onu alsam bi zararı olmaz sanırım.geçen ayki tedavim negatifle sonuçlandı bu ay tekrar başlıcam bi aksilik olmazsa daevet canım ben kullanıyorum herbalife omega 3 kullanıyodum doktorum dün immom diye bi omega yazdı içinde diğer vitamınler de varmış fiyatıda 20 tl uygun yani
Omega 3 ü ne için kullanıyosunuz kızlar?evet canım ben kullanıyorum herbalife omega 3 kullanıyodum doktorum dün immom diye bi omega yazdı içinde diğer vitamınler de varmış fiyatıda 20 tl uygun yani
Teşekkür ederim cnm.bana Dr öyle birşey demedi ama kendim kullanmaya başlamak istiyrmSolgar omega.3 950mg kullaniyorum ben eczaneden aldim
Sen ne alamadasın şimdi CNm ben de onu alsam bi zararı olmaz sanırım.geçen ayki tedavim negatifle sonuçlandı bu ay tekrar başlıcam bi aksilik olmazsa da
Teşekkür ederim cnm.bana Dr öyle birşey demedi ama kendim kullanmaya başlamak istiyrm
Tedavin hayırlı olur inşallahben tüm tedavilerimde gonal f ve menogon kullanmıştım.takviye olarak Dediğin imom ve coenzimqteni de alayım.herseyden medet umar olduk artık Hakkımızda hayırlısıben tedavıye daha dün başladım 2. gunumdu adet sökrücü iğne yaptırdım 2 tane onun yanında omegayı coenzım q10 yarından ıtıbaren de estrofem kullanıcam pazartesi kontrol var sanırım sonrada menopur iğnelere başayacagız ben zaten normalde omega 3 ve folik asit kullanıyordum bunları yazdı şimdilik
Omega 3 ü ne için kullanıyosunuz kızlar?
Tedavin hayırlı olur inşallahben tüm tedavilerimde gonal f ve menogon kullanmıştım.takviye olarak Dediğin imom ve coenzimqteni de alayım.herseyden medet umar olduk artık Hakkımızda hayırlısı
Bana doktorum vermedi ama kullanmamda bir sakınca olur mu acaba.yumurta kalitesi için canım ama ben normal şartlardada kullanıyordum doktor yazmadan öncede yani birde coenzim q10 hücre yenileyici bunları eşimde kullanıyır bende kullanıyorum kalite açısından..
dualarım seninle Allah'ım rast getirsin inşallahCanlar bir buçuk gibi transferim olacak ınş.yoldayız. dualarinizi esirgemeyen benden
eczaneye gittim omega 3 dedim aldım kullanıyorum. hepsi aynı zaten.ilaç yanımda değil akşam evde bakıp yazarımKızlar takviye olarak omega3 kullanan arkadaşlar vardı sanırım.hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız paylaşır mısınız
hadi geçmiş olsun atlatmışsın.... inşallah herşey istediğin gibi olurYapildi canm cok skur dinleniyorum hastanede agrim oldu biraz ama korkutugm kdr deil cok merak ediorum kac tane toplandi ne oldu goruscez bildircem sizede canm saol
Bende senden haber vr mı diye bekliyodum.geçmiş olsun.çok ağrın faln olmamış galiba, baygın olarak toplndı di mi?Yapildi canm cok skur dinleniyorum hastanede agrim oldu biraz ama korkutugm kdr deil cok merak ediorum kac tane toplandi ne oldu goruscez bildircem sizede canm saol
Bana doktorum vermedi ama kullanmamda bir sakınca olur mu acaba.
Gerçi pazartesi günü toplama işlemim olacak ama ne dersin?
Yapildi canm cok skur dinleniyorum hastanede agrim oldu biraz ama korkutugm kdr deil cok merak ediorum kac tane toplandi ne oldu goruscez bildircem sizede canm saol
Canlar bir buçuk gibi transferim olacak ınş.yoldayız. dualarinizi esirgemeyen benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?