Gayet iyi canim standart aralikta yaniKizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi
Evet canm bayiltarak oldu ciktgmda biraz agri oldu sadece o kdr inan hic hissetmiorsun bile cok skur hadi sira sende insllah sennkide basarli gecerBende senden haber vr mı diye bekliyodum.geçmiş olsun.çok ağrın faln olmamış galiba, baygın olarak toplndı di mi?
Insallah canm insallah balalm kac tane dollenecek allahm eklermizi bosa goturmeGayet iyi canim standart aralikta yani
canım çok geçmiş olsun hayırlı sağlıklı bebişler olsun inşallah sayı önemli değil inşallah hepsi de kaliteli döllenir. zaten senin yaşın küçük 1 adet lazım ilk aşamadaKizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi
Evet canm aynen insallah saglikli olsn bi tane olsncanım çok geçmiş olsun hayırlı sağlıklı bebişler olsun inşallah sayı önemli değil inşallah hepsi de kaliteli döllenir. zaten senin yaşın küçük 1 adet lazım ilk aşamada
kendi teşhisini koymuşun aslında turşu normal insanda bile ödem şişkinlik yapar tuzlu nihayetinde ki sen hamilesin inşallah daha fazla sıkıntı vermez:) benim de 15 gün geçti düşük üzerinden ve hala kanamam var sinirlerim bozuluyor artık. sağlıklı bir insanken tüm dengem alt üst oldu. dr umu aradım bugün iş çıkışı gel ultrason ile bakalım dedi şimdi bi de kürtaj desin de göreyim off offfSelam kizlar nadilsiniz?
Hamile arkadaslarim bu ara azcik yemek bile yesem karnim balon gibi sisiyor uzun surede sindiremiyorum ve birde sanki odem.oldu gibi birazda benim hatam galibakendime engel olamayip surekli tursu yiyorum ama cok canim.istiyor yemeden duramiyorum..benim gibi siskinligi olan varmi sindirim sorunu olan falan?
Insallah hepsi iyi kalitedir ve dollenir hayirli olsunKizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi
Selam kizlar nadilsiniz?
Hamile arkadaslarim bu ara azcik yemek bile yesem karnim balon gibi sisiyor uzun surede sindiremiyorum ve birde sanki odem.oldu gibi birazda benim hatam galibakendime engel olamayip surekli tursu yiyorum ama cok canim.istiyor yemeden duramiyorum..benim gibi siskinligi olan varmi sindirim sorunu olan falan?
Canim yaa o psikolojiyi cok iyi bilirim ..bende dusuk yaptimya 10 haftalikken 1 ay surmustu kanamam bunyem psikolojim alt ust olmustu o yuzden seni cok iyi anliyorum..ama bence kanamayla tamamen temizlenmistir icin kurtaj diyecegini sanmiyorum zaten Allah korusun cok kotu bisey...bende tursu yemiycem artik cok rahatsizlik vermeye basladi artik bu siskinlik bana...kendi teşhisini koymuşun aslında turşu normal insanda bile ödem şişkinlik yapar tuzlu nihayetinde ki sen hamilesin inşallah daha fazla sıkıntı vermez:) benim de 15 gün geçti düşük üzerinden ve hala kanamam var sinirlerim bozuluyor artık. sağlıklı bir insanken tüm dengem alt üst oldu. dr umu aradım bugün iş çıkışı gel ultrason ile bakalım dedi şimdi bi de kürtaj desin de göreyim off offf
Ahh canim yaa demekki hem yumurtalar hemde kendim yedigim tursularla kendi kendimi mahfediyorum demekki...1.5 -2 ay daha surer demek bayada varmisVar canim.transferden beridir bu durumdayim.ultrason kontrolunde doktorum sasirdi yumurtalarin hala kocaman dedi.1.5-2 ay daha surermis canim sislik.bende azicik birsey yiyince patlayacak gibi oluyorum.tuzdan uzak kal ve bol bol su ic diyorlar siskinlik icin.bebisler icin sabredicez.
maaşallah, mutlu haberlerinide alırız ihşallah.sıra bnde evet tesekkürler :)Evet canm bayiltarak oldu ciktgmda biraz agri oldu sadece o kdr inan hic hissetmiorsun bile cok skur hadi sira sende insllah sennkide basarli gecer
Saol canmInsallah hepsi iyi kalitedir ve dollenir hayirli olsun
Yarin olucak senn demii hayrlsiyla bekliyom haberleriniiimaaşallah, mutlu haberlerinide alırız ihşallah.sıra bnde evet tesekkürler :)
Slm canım umarım güzel haberler alırsın ben pozitifi gördüm geçtiğimiz c.ertesi benimde hiç belirtim olmadı bi tek transferin ertesi günü bilaç batma oldu başkada bişey yok aksine adet olucakmışım gibi karın bel ağrım oluyodu halada bi belirtim yok canım bunlara takılma kafanı rahat olsunslm oncelikle herkesin tedavisi hayirli olsun insallah, bugun transferden sonraki 2.gunum 2 adet 5.gun dondurulmus embryo transfer edildi bana ama benim hic bir belirtim yok belirtiden kastim su maglum kasik agrsi igne batar gibi olan sey ben hic birini hissetmiyorum ve bu beni cok umutsuzluga dusuruyor genellikle pozitif gorenlerin cogu bu tip agrilar hissetmis ne olur belirtisiz pozitif gorenler varsa yazsin inanin cok ihtiyacim var..
selam bitaenm hic sorma turşu ve limonu tuzlayıp yiyorum midemin bulantısını alıyor sanki .ama şişkınlık bende var aynen ama kabızlık çekmiyorum çok şükürSelam kizlar nadilsiniz?
cok sagl cevapladign cok tebrik ediyorum ayrica darisi bizlere insallah ama ben hic tranfer olmus gibi degilim yani hic birsey hissetmiyorum en ufak bi batma bile hayir olur insallahSlm canım umarım güzel haberler alırsın ben pozitifi gördüm geçtiğimiz c.ertesi benimde hiç belirtim olmadı bi tek transferin ertesi günü bilaç batma oldu başkada bişey yok aksine adet olucakmışım gibi karın bel ağrım oluyodu halada bi belirtim yok canım bunlara takılma kafanı rahat olsun
Aynısı bende de başladı canım. Bulantı iki gündür kusma ile devam ediyor. Tatlıyla tüm hayatımı geçirebilirim derken şimdi tatlı yemek midemi bulandırıyor. Halsizlik hat safhada . iş cok ama uykumuzda çok :) olsun bunlar güzel seyler . hiseettiyor minnoş kendini :)Ahh canim yaa demekki hem yumurtalar hemde kendim yedigim tursularla kendi kendimi mahfediyorum demekki...1.5 -2 ay daha surer demek bayada varmistursu olayini sonlandiriyorum artik o zaman..
Zaten bu ara halsizlik,surekli uyku istegi ve cok cabuk yorulma gibi hallerim var..sendede varmi bunlar birde bulantin basladimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?