Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar nasılsınız, Bişey sormak istiyorum size ilk tedavimde bana bebe aspirini kullandırmıştı doktorum.İkinci tedavimdeyim başka bir merkezle başladım burada doktorum aspirin vermedi sadece folik asit içiyorum birde iğnelerim.Aklıma takıldı acaba aspirin kullanmayan var mı benim gibi?

Siskinlik ve kabizlik benim tum derdim bunlar.geceleri erken uykum geliyor.zorla 10-10.30 a kadar dayaniyorum ve yatiyorum.sabah da 8-8.30 dedi mi uyaniyorum.gunicinde baska uyumuyorum.bulantim falan hicbirseyim yok.anneye cekermis derler kizlar.annemde de olmamis hic.simdilik bende de yok.

merhaba hayırlı uğurlu olsun canım.benim 5.gün başlamıştı.ama belirti herkeste farklı oluyor bende korkmuştum ağlamıştım adet olacam diye.cok sükür sen hiç takılma düşünme ağrımıor dıye bol bol dua et ve tesbih cek bwn hala devam ediyorum yer gök dua üstüne Allahın izniyle herşey güzel olacak

selam

selam bitaenm hic sorma turşu ve limonu tuzlayıp yiyorum midemin bulantısını alıyor sanki .ama şişkınlık bende var aynen ama kabızlık çekmiyorum çok şükür

Nasil tuzlu yiyorsunuz ya.annemin nirmal tuzlu yaptigi yemekler bile asiri tuzlu geliyor bana.tuza karsi cok hassasim.herkesin farkli oluyir demek ki.cikolata su bende ise yaramadi.kabizliga devam yani

ne guzel Rabbim nasip etmis sizlere insallah benimkide pozitif olur hayirlisiyla cok saolun cvp icin insallah benim dualarimda kabul olur..

OTE="encokistedigimsin, post: 37865928, member: 637372"]Kizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi[/QUOTE
Kizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi

Geçmiş olsun sonucuda güzel olur inşallah

inşallah hayırlısı olur Allah bu yolda yürüyenlerin yüzünü güldürsün keremmm aynıyız galiba seninle. benimde 2. kontrolüm cuma günü 17 kasımda başlandı tedavime
Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah. Ben 14 unde basladim ignelere bugun 2.kontrol vardi. Simdilik iyi gidiyor masallah.bugun catlamayi onlemesi icin bir igne daha eklendi. Hayirlisi bakalim insallah.hepimizin habetleti guzel olsun

Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.ogreniyorum sayenizde

Nasil tuzlu yiyorsunuz ya.annemin nirmal tuzlu yaptigi yemekler bile asiri tuzlu geliyor bana.tuza karsi cok hassasim.herkesin farkli oluyir demek ki.cikolata su bende ise yaramadi.kabizliga devam yani
canım yemekleri tuzsuz yiyorum genelde tuzla aram yok ama limona gelince tutamıyorum midemin bulantısınıda alıyor turşu da ara ara.ama hergün bir limonun yarısını yiyorum tuzlayarak..canım ben opudan sonra kabız olmuştum söylemiştim sana her akşam kayısı hoşaf duphalak incir aklına gelirse yiyordum doktor lavman vermişti hemen çıkmıştım ne sancılarla rahatlatıyor ama .sonra alışkanlık yapmasın diye birde hap verdi onun lada çıktım cok iyi gelmişti.(ohss olumştum cok kötü şiştim buarada)ama transferden önceydi transferden sonra ise sürekli su salatalık sebze aksam mutlaka çorba kepekli ekmek. sabah çikotaa kaşıklamak gibi yöntemlerle dikkat ediyorum.şükür şimdilik sıkıntım yok ama karnım benimde şiş ilaçlardan iğnelerden

Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah. Ben 14 unde basladim ignelere bugun 2.kontrol vardi. Simdilik iyi gidiyor masallah.bugun catlamayi onlemesi icin bir igne daha eklendi. Hayirlisi bakalim insallah.hepimizin habetleti guzel olsun
keremmm çatlama önleyici iğnenin adını yazar mısın? benimde 2. kontrolüm cuma günü kasım 17'de tedaviye başladık. bundan sonraki aşamayı yazar mısın hangi gün kontrole gideceksin lütfen yardımmmm

iğnelerin içinde cleaxan yok mu aspirinden daha etkili o

çalıştığım için izin almam zor oluyor. senelik izin alacağım güç bela... onun için soruyorum kaç gün izin alabilirim diye

Kontrol gununu ve ilac dozlarimi 17 gibi bildirecekler. Ignenin adi cetrotide 0.25

Bugün 6.gunu tedsvinin ( 5 gun ugne kullandim bugun 6.olacak)13 14 civari 7 tane var. Rahim de 11.5 dedi iyi mi sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…