Ahh canim yaa demekki hem yumurtalar hemde kendim yedigim tursularla kendi kendimi mahfediyorum demekki...1.5 -2 ay daha surer demek bayada varmistursu olayini sonlandiriyorum artik o zaman..
Zaten bu ara halsizlik,surekli uyku istegi ve cok cabuk yorulma gibi hallerim var..sendede varmi bunlar birde bulantin basladimi?
merhaba hayırlı uğurlu olsun canım.benim 5.gün başlamıştı.ama belirti herkeste farklı oluyor bende korkmuştum ağlamıştım adet olacam diye.cok sükür sen hiç takılma düşünme ağrımıor dıye bol bol dua et ve tesbih cek bwn hala devam ediyorum yer gök dua üstüne Allahın izniyle herşey güzel olacakslm oncelikle herkesin tedavisi hayirli olsun insallah, bugun transferden sonraki 2.gunum 2 adet 5.gun dondurulmus embryo transfer edildi bana ama benim hic bir belirtim yok belirtiden kastim su maglum kasik agrsi igne batar gibi olan sey ben hic birini hissetmiyorum ve bu beni cok umutsuzluga dusuruyor genellikle pozitif gorenlerin cogu bu tip agrilar hissetmis ne olur belirtisiz pozitif gorenler varsa yazsin inanin cok ihtiyacim var..
selam
selam bitaenm hic sorma turşu ve limonu tuzlayıp yiyorum midemin bulantısını alıyor sanki .ama şişkınlık bende var aynen ama kabızlık çekmiyorum çok şükür
ne guzel Rabbim nasip etmis sizlere insallah benimkide pozitif olur hayirlisiyla cok saolun cvp icin insallah benim dualarimda kabul olur..merhaba hayırlı uğurlu olsun canım.benim 5.gün başlamıştı.ama belirti herkeste farklı oluyor bende korkmuştum ağlamıştım adet olacam diye.cok sükür sen hiç takılma düşünme ağrımıor dıye bol bol dua et ve tesbih cek bwn hala devam ediyorum yer gök dua üstüne Allahın izniyle herşey güzel olacak
Kizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi
Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah. Ben 14 unde basladim ignelere bugun 2.kontrol vardi. Simdilik iyi gidiyor masallah.bugun catlamayi onlemesi icin bir igne daha eklendi. Hayirlisi bakalim insallah.hepimizin habetleti guzel olsuninşallah hayırlısı olur Allah bu yolda yürüyenlerin yüzünü güldürsünkeremmm aynıyız galiba seninle. benimde 2. kontrolüm cuma günü 17 kasımda başlandı tedavime
Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.ogreniyorum sayenizdeCanım endometrium kalinligin en az 7-17 mm arası olması lazim diye biliyorum, yumurtalarından max 20 mm olduğunda toplanoliyor biri 20 mm iken diğerleri 18-19 mm ysede onlarda toplanıyor tabi, benim öyle oldu yani, aslında görünen 17 yumurtan vardı biri çok önden gitmiş 20,5 mm olmuş 18, 19, 13 mm diye saydı dr ve dediki aslında yumurtan çok ama bazıları hala 13 mm 1 tanesi 20,5 mm oldugu için toplamak zorundayız, küçüklerin de olduğu için görünen 17 yumurtadan 8 yada 9 tane toplayabiliriz,
canım yemekleri tuzsuz yiyorum genelde tuzla aram yok ama limona gelince tutamıyorum midemin bulantısınıda alıyor turşu da ara ara.ama hergün bir limonun yarısını yiyorum tuzlayarak..canım ben opudan sonra kabız olmuştum söylemiştim sana her akşam kayısı hoşaf duphalak incir aklına gelirse yiyordum doktor lavman vermişti hemen çıkmıştım ne sancılarla rahatlatıyor ama .sonra alışkanlık yapmasın diye birde hap verdi onun lada çıktım cok iyi gelmişti.(ohss olumştum cok kötü şiştim buarada)ama transferden önceydi transferden sonra ise sürekli su salatalık sebze aksam mutlaka çorba kepekli ekmek. sabah çikotaa kaşıklamak gibi yöntemlerle dikkat ediyorum.şükür şimdilik sıkıntım yok ama karnım benimde şiş ilaçlardan iğnelerdenNasil tuzlu yiyorsunuz ya.annemin nirmal tuzlu yaptigi yemekler bile asiri tuzlu geliyor bana.tuza karsi cok hassasim.herkesin farkli oluyir demek ki.cikolata su bende ise yaramadi.kabizliga devam yani
Rahmin kalinlasmasi icin bant we nar suyu kullaniyrm banlari dr um werdi nar suyunu da bn arastrip ogrendmBende igne ve jel kullaniyorum...
Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah. Ben 14 unde basladim ignelere bugun 2.kontrol vardi. Simdilik iyi gidiyor masallah.bugun catlamayi onlemesi icin bir igne daha eklendi. Hayirlisi bakalim insallah.hepimizin habetleti guzel olsun
iğnelerin içinde cleaxan yok mu aspirinden daha etkili oKızlar nasılsınız, Bişey sormak istiyorum size ilk tedavimde bana bebe aspirini kullandırmıştı doktorum.İkinci tedavimdeyim başka bir merkezle başladım burada doktorum aspirin vermedi sadece folik asit içiyorum birde iğnelerim.Aklıma takıldı acaba aspirin kullanmayan var mı benim gibi?
Allah yardimcin olsun.insallah en guzel sekilde gecmistir. Gönlünün dilegi gerceklessin.Canlar bir buçuk gibi transferim olacak ınş.yoldayız. dualarinizi esirgemeyen benden
Herhangi bi ilac kullaniyomusun arkadasim ? Masallah ck guzel we kacinci gunun bugun ekstra bise yiyip iciyomusunSlm arkadaşlar doktordan geldim rahim kalınlığım 12.4 dedi inşallah herkesin ve benim sonuçlarımız güzel olur
çalıştığım için izin almam zor oluyor. senelik izin alacağım güç bela... onun için soruyorum kaç gün izin alabilirim diyekeremmm çatlama önleyici iğnenin adını yazar mısın? benimde 2. kontrolüm cuma günü kasım 17'de tedaviye başladık. bundan sonraki aşamayı yazar mısın hangi gün kontrole gideceksin lütfen yardımmmm
Kontrol gununu ve ilac dozlarimi 17 gibi bildirecekler. Ignenin adi cetrotide 0.25keremmm çatlama önleyici iğnenin adını yazar mısın? benimde 2. kontrolüm cuma günü kasım 17'de tedaviye başladık. bundan sonraki aşamayı yazar mısın hangi gün kontrole gideceksin lütfen yardımmmm
Bana ortalama 15 gun dedi tedavi surecini.20 gun izin aldim ben de.çalıştığım için izin almam zor oluyor. senelik izin alacağım güç bela... onun için soruyorum kaç gün izin alabilirim diye
Aksam bilgi verdiklerinde iletirim sana da arkadasim.endiseli olmamaliyiz. Allah buyuktur.çalıştığım için izin almam zor oluyor. senelik izin alacağım güç bela... onun için soruyorum kaç gün izin alabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?