@okyanus ilk iğnelere ne zaman başladın ilk kontrolün perşembe mi? inşallah istediğin gibi olur :)Evet canım çok şükür başladım yarın kontrolum var toplama günü cuma yada cumartesi olur dedi doktorum bakalım kısmet hayırlısı olsun diyorum.
Kilo almamak mümkün değil şimdiden şiştim bile ben yani gördüğüm herşeye saldırıyorum
Haydi gecmis olsun simdilik.sonu da cok guzel olacak insallah.6 tane gayet iyi bence .Saol canm
Kontrol gununu ve ilac dozlarimi 17 gibi bildirecekler. Ignenin adi cetrotide 0.25
Catlama onleyici olarak dedi bana dabana aynı iğneyi 2 tane verdi doktor ama rahim tabakasını temzılemek için adeti çoğaltmak için verdi
Canım gonalf ve cetroide kullanıyorum.iğnelerin içinde cleaxan yok mu aspirinden daha etkili o
Catlama onleyici olarak dedi bana da
Canım ilk iğnelere 10 kasımda başladım bugün üçüncü kontrolum vardı toplama pazartesiye kaldı galiba cuma belli olacak tatlım.@okyanus ilk iğnelere ne zaman başladın ilk kontrolün perşembe mi? inşallah istediğin gibi olur :)
ben de ilk iğnelere 5 kasımda başladım, bugün üçüncü kontrole gittim, cumartesi tekrar gideceğim toplama tahmini çarşamba veya perşembe olacakmış. senin pazartesi olmasına şaşırdım. neden değişiyor acaba? uzun protokol değil mi?Canım ilk iğnelere 10 kasımda başladım bugün üçüncü kontrolum vardı toplama pazartesiye kaldı galiba cuma belli olacak tatlım.
Dün aksam 5.igneyi yaptim bugun 6.gundemekki bi çok etkisi var anlamadım yanı ben daha tedavıye dun başladım hoş iğneyi yaptım ama pekte bişey cogalmadı olagan seyrınde devam edıyo sen kaçıncı gunundesın tedavının..
Aynen canım yarın 10 da.kısmetsw ihşallah eve gelince haber ederim durumu sizeYarin olucak senn demii hayrlsiyla bekliyom haberleriniii
Bnde kullanmadım.Kızlar nasılsınız, Bişey sormak istiyorum size ilk tedavimde bana bebe aspirini kullandırmıştı doktorum.İkinci tedavimdeyim başka bir merkezle başladım burada doktorum aspirin vermedi sadece folik asit içiyorum birde iğnelerim.Aklıma takıldı acaba aspirin kullanmayan var mı benim gibi?
yok canım benimki kısa protokol oluyor.ben de ilk iğnelere 5 kasımda başladım, bugün üçüncü kontrole gittim, cumartesi tekrar gideceğim toplama tahmini çarşamba veya perşembe olacakmış. senin pazartesi olmasına şaşırdım. neden değişiyor acaba? uzun protokol değil mi?
Bn hamıleyım Bndede vardı adet belirtilerı hala devm edıyo Skma canını belli olmuyoMerhaba kizlar benimde 8.gunum bugun 25 kasimda belli olucak...AMA adet belirtilerim cok var ve korkuyorum bu durumdan
Hayırlı olsun canım, inşallah hepsi sorunsuz döllenir, önemli olan kaliteli olmaları. Çok fazla sayıya yakılma, kalite önemli. Benimde hep 6 adet yumurtam oldu. Opu yu Şahin bey yapıyor değil mi?Kizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi
Siskinlik ve kabizlik benim tum derdim bunlar.geceleri erken uykum geliyor.zorla 10-10.30 a kadar dayaniyorum ve yatiyorum.sabah da 8-8.30 dedi mi uyaniyorum.gunicinde baska uyumuyorum.bulantim falan hicbirseyim yok.anneye cekermis derler kizlar.annemde de olmamis hic.simdilik bende de yok
canım kalp atışı için hangi gün gideceksin
Aynen canim siskinlik hat safhada ama cok sukur kabizlik yok bendede...bulantilqr basladimi sende?selam
selam bitaenm hic sorma turşu ve limonu tuzlayıp yiyorum midemin bulantısını alıyor sanki .ama şişkınlık bende var aynen ama kabızlık çekmiyorum çok şükür
evet canımAynen canim siskinlik hat safhada ama cok sukur kabizlik yok bendede...bulantilqr basladimi sende?
hoşgeldin bitanem inşallah yarın güzel haberler alırsın..ben transferden 4 gün sonra başladım işe :)Merhabalar arkadaşlar. Kaç gündür girememistim sayfalar epey birikmiş, hızlıca okuyup geçtim ama tek tek aklımda tutamadım. Sonucu pozitif olanları tebrik ederim. Transferi olanlara güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah. Opu su olanlarin da inş güzelce dollenir yumurtaları.
Hamiş arkadaşlarım siz nasilsiniz ? Benim iştahsızlık ve bulantı tam gaz devam ediyo. Bu hafta calismaya başladım. Okulum ogleye kadar ama gene de çok yoruluyorum. Geri kalan tüm günümü yatarak geçiriyorum. Yarın kontrolüm var inş düşük riski tamamen geçmiştir. 2 hafta raporluydum doktorum tekrar kanama olmazsa bu hafta için baslayabilirsin ise demişti. Ben de istiyorum çalışmayı ama bazıları 12. Haftaya kadar yatsaydin keşke dediler. Siz calismaya başladınız mi? Hepimiz Allaha emanet iz.
Çoookkk uzgunum ama sahin bey yok yurt disina gitti :'( cok canm skldi oda rahat ol mumin beyde benm gbi dr filan dedi ama icim rahat etmedi. Opuyada transferede sahin bey olmicak. 27sinde gelio benm butun islemler bitio o gelene kdr hayrlsi boyleymis diyorum ama rahat deilim. Senn nzman belki sennkinde burda olurHayırlı olsun canım, inşallah hepsi sorunsuz döllenir, önemli olan kaliteli olmaları. Çok fazla sayıya yakılma, kalite önemli. Benimde hep 6 adet yumurtam oldu. Opu yu Şahin bey yapıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?