Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

@okyanus ilk iğnelere ne zaman başladın ilk kontrolün perşembe mi? inşallah istediğin gibi olur :)

Canım ilk iğnelere 10 kasımda başladım bugün üçüncü kontrolum vardı toplama pazartesiye kaldı galiba cuma belli olacak tatlım.
ben de ilk iğnelere 5 kasımda başladım, bugün üçüncü kontrole gittim, cumartesi tekrar gideceğim toplama tahmini çarşamba veya perşembe olacakmış. senin pazartesi olmasına şaşırdım. neden değişiyor acaba? uzun protokol değil mi?

demekki bi çok etkisi var anlamadım yanı ben daha tedavıye dun başladım hoş iğneyi yaptım ama pekte bişey cogalmadı olagan seyrınde devam edıyo sen kaçıncı gunundesın tedavının..
Dün aksam 5.igneyi yaptim bugun 6.gun

Bnde kullanmadım.

yok canım benimki kısa protokol oluyor.

Kizlar drla gorustum operasyon iyi gecti dedi alti tane yumurta topladk dedi iyimi sayisi sizce azmi
Hayırlı olsun canım, inşallah hepsi sorunsuz döllenir, önemli olan kaliteli olmaları. Çok fazla sayıya yakılma, kalite önemli. Benimde hep 6 adet yumurtam oldu. Opu yu Şahin bey yapıyor değil mi?

selam

selam bitaenm hic sorma turşu ve limonu tuzlayıp yiyorum midemin bulantısını alıyor sanki .ama şişkınlık bende var aynen ama kabızlık çekmiyorum çok şükür
Aynen canim siskinlik hat safhada ama cok sukur kabizlik yok bendede...bulantilqr basladimi sende?

Merhabalar arkadaşlar. Kaç gündür girememistim sayfalar epey birikmiş, hızlıca okuyup geçtim ama tek tek aklımda tutamadım. Sonucu pozitif olanları tebrik ederim. Transferi olanlara güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah. Opu su olanlarin da inş güzelce dollenir yumurtaları.
Hamiş arkadaşlarım siz nasilsiniz ? Benim iştahsızlık ve bulantı tam gaz devam ediyo. Bu hafta calismaya başladım. Okulum ogleye kadar ama gene de çok yoruluyorum. Geri kalan tüm günümü yatarak geçiriyorum. Yarın kontrolüm var inş düşük riski tamamen geçmiştir. 2 hafta raporluydum doktorum tekrar kanama olmazsa bu hafta için baslayabilirsin ise demişti. Ben de istiyorum çalışmayı ama bazıları 12. Haftaya kadar yatsaydin keşke dediler. Siz calismaya başladınız mi? Hepimiz Allaha emanet iz.

hoşgeldin bitanem inşallah yarın güzel haberler alırsın..ben transferden 4 gün sonra başladım işe :)

Hayırlı olsun canım, inşallah hepsi sorunsuz döllenir, önemli olan kaliteli olmaları. Çok fazla sayıya yakılma, kalite önemli. Benimde hep 6 adet yumurtam oldu. Opu yu Şahin bey yapıyor değil mi?
Çoookkk uzgunum ama sahin bey yok yurt disina gitti :'( cok canm skldi oda rahat ol mumin beyde benm gbi dr filan dedi ama icim rahat etmedi. Opuyada transferede sahin bey olmicak. 27sinde gelio benm butun islemler bitio o gelene kdr hayrlsi boyleymis diyorum ama rahat deilim. Senn nzman belki sennkinde burda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…