Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bu kadar yoğunlukta yurtdışınadamı çıkıyor , şaşırdım açıkçası, neyse Mümin bey orda olduğuna göre oda donanımlı biridir. Sırf ona muayane olan kişileri gördüm gittiğimde. Tabi insan Şahin beyden bekliyor doğal olarak. Burada birisi bu dertten şikayet etmiştide, onunda opusunda ve transferinde yokmuştu, o yüzden sordum canım. Şansımıza artık kim olursa.
Benim tedavime başlamaya kısmetse 1 ay daha var ama haftaya histereskopi olduktan sonra Şahin beyle görüşmeye gitmem lazım. Histereskopimi kendisi yapmayacak zaten, çok pahalı olduğundan arkadaşına yaptıracağım, Medical park ta.
Birde orada rapor geçiyormu, hiç duydunmu bu aralar..

Yok canm hic duymadm raporla alakali bsi. Neden acaba sureklimi gdio yurt disina. Ama birse soyle bsi var hastasi o kdr cok sahin beyin iyi bi dr olmasa guvenmese birakirmi mumin beye. Tabiki insam alistgi doktordan bklio. Ama soledim ben gebelik testi sonucmu sizden duymak istiyorum sahin beyin iyi gelecegne inandm sirf onun hakkndaki iyi yorumlarla yola cktm ben insallah vesile olur cok i bi dr coookkk ama gitti

Orası iyi bir yer ve iyi bir doktor bu konuda şüphen olmasın Bursada en iyi yer orası canım, kalbini karartma, moralini bozma sakın. Demekki sık gidiyor, Mumin beyde orada olduğuna göre o yapıyor. Banada denk gelmeye bilir.Orada yaptırıp hamile kalan çok kişi var...
Bugün fakülteden aradılar, raporunuzu verelim Acıbdemde kullanabilirsin dedilerde, kafam karıştı. Acıbadem de rapor geçmiyordu, o yüzden sordum canım.

Gecenin bu vakti olmuş ve bende zerre kadar uyku yok. Yarin yumurtalar toplanacak neler olacak heyecanla bekliyorum. Allahm sen kimsenin emeğini boşa çıkarma
be
Bugun kontrole gittim yumurtalar buyudu 23.30 da catlatma ignelerimi vuracagim cuma gunu toplanacak simdiden heyecan basti insallah bol bol kaliteli yumurtam olur ve dollenir sonra dondurmaya transferim bi dahaki ay olacak hayirlisi
Benimde cuma sabah toplanacak hayırlısı olsun

Yarin gidiyorum canim.sen ne yaptin ne zaman gidecektin?
doktora göre değilde sana göre gidiyorum hahaha:)sen ben gittim sende gitsen olur demiştin keseyi senin dediğin gün gitmiştim arkandan geliyorum bir nevi ay cok güzel haberlerle gelirsin Allahın izniyle ben yarın gidecem kontrolüm var doktor ona göre gün verecek canım

encokistedigimsin canım benimde opu mümin bey yapmıştı.bende ilk başta tedirgin oldum ama sonuçta oda acıbademde doktor güvenmek zorundayız

Canim hic uzulme hersey olacagina variyor.benim opumda da doktorum yurtdisindaydi.trsnsferde de cuma olursa daha gelmez pazar olursa gelir dendi.pazar yapildi transferim.ben o arada dedim bunda da vardir bir hayir.olacagi varsa onda da olur bunda da.adisani bilinmedik yerlerde yaptiriyor bazisi tutuyor.en bilindik doktora gidiyorsun tutmuyor.keyfini kacirma belki seninki bu sekilde tutacak.kotu bir doktor olsa guvendigin doktor ona birakmazdi isini.

Kizlarr transferim yapildi cok sukur 1 saat hastanede dinlendim simdi evdeyim ama yatiyorum yinede.kabiz olmamam lazim her sabah 1 yumurta yicem 29 kasim test gunum. Hayirlisi
Hayirli olsun insallah pozitif sonuclanir Sabahlari ac karnina kayisi ye ustune bol su ic bide kefir de kabizliga iyi geliyor

Canim benim anlamadigim sey senin transfer 25 ekimdi.benimki 26 ekim.opun 22 si miydi 20 si mi? benden bir gun onceyse transferin sende herseyi benden bir gun once gormelisin.ama 22 si ise opun bir gun ben onde gidiyorum.hamilelik takvimini ciddiye almiyirum kalp atisinda adet tarihi degil simdi onemli olan bence.benim bebekler sonucta opudan itibaren olustu.seninki de oyle.29 gunluk.seninki 28 gunlukse kalp atisini seninde duyman lazim.tabii ben yarin duyabilecek miyim onu bilmiyorum da.bayaa uzun oldu ama kafam boyle karisti iste.:)

Senin kacinci gunun ne zmndn basladi bulantilarn bn daha bisey hissetmiyrm da bnm test gunun 14 kasimdi erkenmi yoksa

tatlım benim dondurulmuştu .3.gün embriyosu ağostosta opu olmuştum ohss oldugumdandan bekletildi ilk deneme benimde zaten.bende takvimi şimdilik dikkate almıyorum hele kalp sesini duyalım herşey oturacak Allahın izniyle ben keseyi gördüğümde 4+4 günlük demişti doktor.kısmet yarın belli olur benimd Allahın izniyle..

Arkadaslar hurmadan bahsetmistinz sanki hac hurmasimi yoksa diger buyuk hurmadanmi yicek bebek tutunsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…