- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canım hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın, bak ben sana dedim bize yetisirsin diye ikimizinde sonuc gunu 29 kasimKizlarr transferim yapildi cok sukur 1 saat hastanede dinlendim simdi evdeyim ama yatiyorum yinede.kabiz olmamam lazim her sabah 1 yumurta yicem 29 kasim test gunum. Hayirlisi
HoşgeldinBen geldim.Elhamdulillah transferim gerçekleşti. Esimin ısrarıyla iki embriyo transfer edildi.hayırlısı olsun ınş hakkimizda.
marincap special miş benim kullandığımın adıeczaneye gittim omega 3 dedim aldım kullanıyorum. hepsi aynı zaten.ilaç yanımda değil akşam evde bakıp yazarım
ben efa s1200 kullanıyorum doktorum vermişti eczaneden aldım canımKızlar takviye olarak omega3 kullanan arkadaşlar vardı sanırım.hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız paylaşır mısınız
Insallah cnm sagol. tek embriyo. dondurulacak kalmadi ama olsun hayirlisi.Canım hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın, bak ben sana dedim bize yetisirsin diye ikimizinde sonuc gunu 29 kasimkaç embriyo transfer edildi?
Benimde yokInsallah cnm sagol. tek embriyo. dondurulacak kalmadi ama olsun hayirlisi.
merhaba canım iyi olmana sevindim. ben hala çalışmıyorum raporluyum sanırım en erken 10. haftaya kadarda raporlu olacağım. yarın kese için kontrole gideceğim herhangi bir kanamam yok ama riske atmak istemiyorumMerhabalar arkadaşlar. Kaç gündür girememistim sayfalar epey birikmiş, hızlıca okuyup geçtim ama tek tek aklımda tutamadım. Sonucu pozitif olanları tebrik ederim. Transferi olanlara güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah. Opu su olanlarin da inş güzelce dollenir yumurtaları.
Hamiş arkadaşlarım siz nasilsiniz ? Benim iştahsızlık ve bulantı tam gaz devam ediyo. Bu hafta calismaya başladım. Okulum ogleye kadar ama gene de çok yoruluyorum. Geri kalan tüm günümü yatarak geçiriyorum. Yarın kontrolüm var inş düşük riski tamamen geçmiştir. 2 hafta raporluydum doktorum tekrar kanama olmazsa bu hafta için baslayabilirsin ise demişti. Ben de istiyorum çalışmayı ama bazıları 12. Haftaya kadar yatsaydin keşke dediler. Siz calismaya başladınız mi? Hepimiz Allaha emanet iz.
Hadi hayirlisiyla insallah..dinlen güzelceKizlarr transferim yapildi cok sukur 1 saat hastanede dinlendim simdi evdeyim ama yatiyorum yinede.kabiz olmamam lazim her sabah 1 yumurta yicem 29 kasim test gunum. Hayirlisi
Allah rastgetirsin insallah. Dinlen iyiceBen geldim.Elhamdulillah transferim gerçekleşti. Esimin ısrarıyla iki embriyo transfer edildi.hayırlısı olsun ınş hakkimizda.
medine hurması canu-ım şifa olsunArkadaslar hurmadan bahsetmistinz sanki hac hurmasimi yoksa diger buyuk hurmadanmi yicek bebek tutunsun die
Inanmiyorum esm gtmis iki paket buyyk hurmalardan alms :) yanlslk olmjs demekkimedine hurması canu-ım şifa olsun
Inanmiyorum esm gtmis iki paket buyyk hurmalardan alms :) yanlslk olmjs demekki
Nie ki ne anlamda tadni cikarmsk lazm :)ya aslında transferden sonraki 10 günün tadını çıkarmak lazim
Canm nasl yani e ama yumurtalarn var kac tane aldilar yumurrta neden yerlestrmiolar :'(bugün opu işlemim korkularım çok olduğu için kötü başladı fakat çok iyi geçti. (ağrım sadece adet ağrısından hallice)
yumurtalar toplandı fakat çok fazla yumurta ürettiğim için yumurta kalitesi iyi oluşamadığından transfer işlemi 1-2 ay sonrasına kaldı.. embriyo takipleri için birkaç gün içinde tekrar aranacağım..
Ya zaten doktorlar ole abarti yatmayin cok yormayin yeter diolar. Rahat olmaya bak sen. Rabbim bebegni vermistr insallah almaz senden. Kardesinede cok uzuldum hayrlsi boleymis demekkiCumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
Allah razi olsun canim oyle gencler rabbim tekrar nasip eder insallah bende sagolsun cok bisi yapmiyorum ama yine gelem gide n oliyoe tabi insallah cnm minik.yıldızlar icerde simsiki tutunmusturYa zaten doktorlar ole abarti yatmayin cok yormayin yeter diolar. Rahat olmaya bak sen. Rabbim bebegni vermistr insallah almaz senden. Kardesinede cok uzuldum hayrlsi boleymis demekki
Canm nasl yani e ama yumurtalarn var kac tane aldilar yumurrta neden yerlestrmiolar :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?