Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlarr transferim yapildi cok sukur 1 saat hastanede dinlendim simdi evdeyim ama yatiyorum yinede.kabiz olmamam lazim her sabah 1 yumurta yicem 29 kasim test gunum. Hayirlisi
Canım hayırlı olsun, inşallah güzel haberler alırsın, bak ben sana dedim bize yetisirsin diye ikimizinde sonuc gunu 29 kasim kaç embriyo transfer edildi?

merhaba canım iyi olmana sevindim. ben hala çalışmıyorum raporluyum sanırım en erken 10. haftaya kadarda raporlu olacağım. yarın kese için kontrole gideceğim herhangi bir kanamam yok ama riske atmak istemiyorum

bugün opu işlemim korkularım çok olduğu için kötü başladı fakat çok iyi geçti. (ağrım sadece adet ağrısından hallice)
yumurtalar toplandı fakat çok fazla yumurta ürettiğim için yumurta kalitesi iyi oluşamadığından transfer işlemi 1-2 ay sonrasına kaldı.. embriyo takipleri için birkaç gün içinde tekrar aranacağım..

Canm nasl yani e ama yumurtalarn var kac tane aldilar yumurrta neden yerlestrmiolar :'(

Cumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur

Cumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
Ya zaten doktorlar ole abarti yatmayin cok yormayin yeter diolar. Rahat olmaya bak sen. Rabbim bebegni vermistr insallah almaz senden. Kardesinede cok uzuldum hayrlsi boleymis demekki

Ya zaten doktorlar ole abarti yatmayin cok yormayin yeter diolar. Rahat olmaya bak sen. Rabbim bebegni vermistr insallah almaz senden. Kardesinede cok uzuldum hayrlsi boleymis demekki
Allah razi olsun canim oyle gencler rabbim tekrar nasip eder insallah bende sagolsun cok bisi yapmiyorum ama yine gelem gide n oliyoe tabi insallah cnm minik.yıldızlar icerde simsiki tutunmustur

Canm nasl yani e ama yumurtalarn var kac tane aldilar yumurrta neden yerlestrmiolar :'(

OHSS (OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU) oluşmuş bende.
çok sayıda yumurta oluştuğu için bu yumurtalardan oluşan embriyolar hemen konmazmış. bayanın vücudundaki hormonlar düzene girsin. bu sendromdan çıkması beklenirmiş.

bende 23 yumurta toplandı .. 6 tanesi olgun ve dolgunmuş .. bu 6 tane yumurtadan embriyo oluşursa dondurulacak.. bir yada iki ay içinde transfer olacak denildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…