- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Demek hayrlsi boyleymis kismet beni yari yolsa biraktin :'( umut olacaktk heyecanla bekleyecektk. Rabbim en guzelini bilir hepimiz icin demekki bolesi kismetmis uzulme hayrlsi olsun die dua edcem sna hep mersk etme. Sende bize et bana et lutfenOHSS (OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU) oluşmuş bende.
çok sayıda yumurta oluştuğu için bu yumurtalardan oluşan embriyolar hemen konmazmış. bayanın vücudundaki hormonlar düzene girsin. bu sendromdan çıkması beklenirmiş.
bende 23 yumurta toplandı.. 6 tanesi olgun ve dolgunmuş .. bu 6 tane yumurtadan embriyo oluşursa dondurulacak.. bir yada iki ay içinde transfer olacak denildi..
Nasil bi his cok merak ediyorum azda olsa bi umut olur insann icinde dusunsene canli varlik var icinde buyumesi rabbime kalmis artk dmekki insallah kavusuruz bebeklerimize cok heyecanli yaaaaAllah razi olsun canim oyle gencler rabbim tekrar nasip eder insallah bende sagolsun cok bisi yapmiyorum ama yine gelem gide n oliyoe tabi insallah cnm minik.yıldızlar icerde simsiki tutunmustur
herkese dua ediyorum.. allahım bizlerin uğraşılarını boşa çıkartmasın...Demek hayrlsi boyleymis kismet beni yari yolsa biraktin :'( umut olacaktk heyecanla bekleyecektk. Rabbim en guzelini bilir hepimiz icin demekki bolesi kismetmis uzulme hayrlsi olsun die dua edcem sna hep mersk etme. Sende bize et bana et lutfen
Ben daha once yasadim cnm muhtesem bir mucize insallah tekrar nasip eder 30 haftaluk erken dogumla bebegimi kaybettim malesefNasil bi his cok merak ediyorum azda olsa bi umut olur insann icinde dusunsene canli varlik var icinde buyumesi rabbime kalmis artk dmekki insallah kavusuruz bebeklerimize cok heyecanli yaaaa
Eminim cok guzel bi histr. Yani belki sonucumuz negatif olacak ama ne blm o heyecn cok farkli bambaska bence. Bakalm transferden sora nasl hissedcem ben. Insallah tekrardan hamile kalip bebisini hayrlsyla dogurursun insallahBen daha once yasadim cnm muhtesem bir mucize insallah tekrar nasip eder 30 haftaluk erken dogumla bebegimi kaybettim malesef
Bir sonraki kontrol cuma. O zaman belli olacak sanirim süreç.çalıştığım için izin almam zor oluyor. senelik izin alacağım güç bela... onun için soruyorum kaç gün izin alabilirim diye
Hakkinda hayitlisi boyleymis demekki sonu guzel olsun insallah 6 taneside iyi kalitede gelisirOHSS (OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU) oluşmuş bende.
çok sayıda yumurta oluştuğu için bu yumurtalardan oluşan embriyolar hemen konmazmış. bayanın vücudundaki hormonlar düzene girsin. bu sendromdan çıkması beklenirmiş.
bende 23 yumurta toplandı.. 6 tanesi olgun ve dolgunmuş .. bu 6 tane yumurtadan embriyo oluşursa dondurulacak.. bir yada iki ay içinde transfer olacak denildi..
Esim hamileymisim gibi davranıyordu, seninkide hurma almış ya, canim inşallah sonuclarimiz pozitif olurda 40 haftanın tadını çıkarırızNie ki ne anlamda tadni cikarmsk lazm :)
Eger nasip olacaksa bunu hicbisey engel olamaz merak etme hem rahat olmak daha iyi stres en buyuk dussman insallah simsiki tutunurlar annelerine kardesin icin uzuldumCumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
OHSS (OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU) oluşmuş bende.
Maşallah canım. Bende bugün gidecem insallah bende duyabilirim heyecanla bekliyorumKizlar bugun kontrolde bebislerin kalp atislarini gordum pitpit.duyamadim ama yanip soner gibi atiyordu ultrasonda.10.haftadan once duymaya calismak iyi degilmis o yuzden simdilik gordum o da yetti zaten:) Allahim herkese nasip etsin bu duyguyu...
Ay evet uzuluyorum o bole yapinca negatif olunca uzulur belli etmez k ama uzulur cok hevesli bu kez ilk defa ben bu kdr umutluyum dio allahm bisa cikarmasn insallah :'(Esim hamileymisim gibi davranıyordu, seninkide hurma almış ya, canim inşallah sonuclarimiz pozitif olurda 40 haftanın tadını çıkarırız
Cok uzuldum senin adina insallah dondurulmuslari yerlestrirsn ve gelir bebeklerin. Bsi sormak istiyorum 8 hucreli ne demek bi tane embryo kac hucreli oluyorkiihanımlar mrb.bende 3.denemem ama 2.tranferim 09/11/2014 te transferim oldu.8 hücreli ve 7 hücleri olmak üzere iki tane 1.kalite 3.gün embriyosu konuldu,yaşım 38sanırım tutmadı dün 10.günde idrar ve kan testi yaptırdım kan degerim 0,27 cıktı..doktorum ilaçları kesme 12.gün bidaha yaptır dedi..Allah yardımcımız olsun hepimizin..inşallah tekrar denemeyi düşünüyorum dondurulmuslarımla. biri 8 hücreli 1.kalite biri 5 hüçreli orta kaliteli dondurulmuşlarım var eger onları transfer etmeyi uygun bulursa doktorum biraz dinlenmeye cekilip akabinde transfer yaptırmyı dusunuyorum bakalım kısmet artık..nolur dua edin..Allah hepimizin emegını cabalarını bosa cıkarmadan bebiş sahibi olmayı nasip etsin..Aminnnn..
Canım cok üzüldüm inanhanımlar mrb.bende 3.denemem ama 2.tranferim 09/11/2014 te transferim oldu.8 hücreli ve 7 hücleri olmak üzere iki tane 1.kalite 3.gün embriyosu konuldu,yaşım 38sanırım tutmadı dün 10.günde idrar ve kan testi yaptırdım kan degerim 0,27 cıktı..doktorum ilaçları kesme 12.gün bidaha yaptır dedi..Allah yardımcımız olsun hepimizin..inşallah tekrar denemeyi düşünüyorum dondurulmuslarımla. biri 8 hücreli 1.kalite biri 5 hüçreli orta kaliteli dondurulmuşlarım var eger onları transfer etmeyi uygun bulursa doktorum biraz dinlenmeye cekilip akabinde transfer yaptırmyı dusunuyorum bakalım kısmet artık..nolur dua edin..Allah hepimizin emegını cabalarını bosa cıkarmadan bebiş sahibi olmayı nasip etsin..Aminnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?