Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Cok uzuldum senin adina insallah dondurulmuslari yerlestrirsn ve gelir bebeklerin. Bsi sormak istiyorum 8 hucreli ne demek bi tane embryo kac hucreli oluyorkii
Canım opudan sonra 1 gun yumurtada dollenme olup olmadığına bakiliyor, döllenme varsa 2 çekirdek oluşuyor yumurtada sanırım, 2. Gün bölünmeye devam etmesi ve en az 4 hucreli olması bekleniyor, 3.gün yine bölünerek 7 yada 8 hücreye bölünmesi isteniyor, 4. Gün morula evresi oluyor, 5. Günde blast oluyor diye biliyorum ben

bitanem üzülme bnde ohss oldum ne yaşadığını anlayabiliyorum benimde yapılamamıştı sonra yapıldı..bol bol dua et sonucu güzel olacak Allahın izniyle

Merhaba kizlar
uzun zamandir yazamadım islerim cok yogundu.bugun opudan once son kontrolüm vardi. Bu gece catlatma ignelerimi oluyorum.cumartesi opu olucak kismetse.ins sorunsuz gecer

Merhaba kizlar
uzun zamandir yazamadım islerim cok yogundu.bugun opudan once son kontrolüm vardi. Bu gece catlatma ignelerimi oluyorum.cumartesi opu olucak kismetse.ins sorunsuz gecer
seninle aynıyız galiba benimde yarı kontrol çatlama yarın akşam olabilir yumurtalara bakılacak yarın

Smdi bunlar olustu ya dollendi yani iyi biseymi bu korkmalimiyim bozulabilirmi disarsa yoksa yerlestrceklermi? Son gunde besinci gun dha iyi diolar ya

anladığım kadarıyla yumurta toplama işleminde 6 adet yumurtan toplandı.dün mü oldu yumurta toplama işlemin.bugün de arayıp kaç tane döllendi onu sölediler dimi 3 tane döllendi.Yani bugün 1.gün oluyor.
ya 3.gün yada 5.gün transfer ederler embriyoların durumuna göre herkese 5.gün embriyosu transfer etmiyorlar.belki sana 3.gün transfer olur şimdi gelişmelerine bakılacaktır.sende şahin beye gidiyordun bende şahin beyin hastasıyım

transfer için adeti mi bekliyorlar... allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…