- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
Canım opudan sonra 1 gun yumurtada dollenme olup olmadığına bakiliyor, döllenme varsa 2 çekirdek oluşuyor yumurtada sanırım, 2. Gün bölünmeye devam etmesi ve en az 4 hucreli olması bekleniyor, 3.gün yine bölünerek 7 yada 8 hücreye bölünmesi isteniyor, 4. Gün morula evresi oluyor, 5. Günde blast oluyor diye biliyorum benCok uzuldum senin adina insallah dondurulmuslari yerlestrirsn ve gelir bebeklerin. Bsi sormak istiyorum 8 hucreli ne demek bi tane embryo kac hucreli oluyorkii
Çok sevindim Allah saglikli bir sekilde kucağına da almayı nasip etsinhayırlı günler herkese bende geldim miniğin kalp atışı görmeyi Rabbim nasip etti.çok ağladım bu sefer mutluluktan Allahım hepimizin miniklerini korusun.çok mükemmel bir duygu
Insallah hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin cok sevindimhayırlı günler herkese bende geldim miniğin kalp atışı görmeyi Rabbim nasip etti.çok ağladım bu sefer mutluluktan Allahım hepimizin miniklerini korusun.çok mükemmel bir duygu
Allahın iznyle darısı sana bitanem tüm bekleyen ve isteyenlere bol bol dua et kuzumÇok sevindim Allah saglikli bir sekilde kucağına da almayı nasip etsin
Allah razı olsun cümlemiz inşallah hepimize nasip etsin topik teki herkes dualarımdaInsallah hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin cok sevindim
Ediyorum ama bugün kotuyum ben yaAllahın iznyle darısı sana bitanem tüm bekleyen ve isteyenlere bol bol dua et kuzum
bitanem üzülme bnde ohss oldum ne yaşadığını anlayabiliyorum benimde yapılamamıştı sonra yapıldı..bol bol dua et sonucu güzel olacak Allahın izniyleOHSS (OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU) oluşmuş bende.
çok sayıda yumurta oluştuğu için bu yumurtalardan oluşan embriyolar hemen konmazmış. bayanın vücudundaki hormonlar düzene girsin. bu sendromdan çıkması beklenirmiş.
bende 23 yumurta toplandı.. 6 tanesi olgun ve dolgunmuş .. bu 6 tane yumurtadan embriyo oluşursa dondurulacak.. bir yada iki ay içinde transfer olacak denildi..
Çözülürse derken? Canim son güne derken sanırım 3 gün transferin olur diye düşünüyorum benArkadaslar aradilar hastaneden alti tane yumurta toplanmisti ucu dollenmis iyi smdiki durumlari dedilerne olacak sizce gidecekmi son gune ya onlarda cozulurse olmassa
kolay süreçten geçmiyıruz hiçbirimiz buda bizim sınavımız Allahın izniyle herşey cok güzel olacak stres yapma..ılık duş al yasin oku güzel şeyler düşün ...Ediyorum ama bugün kotuyum ben yaben nasil bu hale geldim bilemiyorum
inşallah hayırlısı olur. ilk kontrol ne zamankızlar mrb bizde dün ilaçlara başladık hayırlısı olur inş ilk denememz cok heyecanlıyz
gözün aydın canımKizlar bugun kontrolde bebislerin kalp atislarini gordum pitpit.duyamadim ama yanip soner gibi atiyordu ultrasonda.10.haftadan once duymaya calismak iyi degilmis o yuzden simdilik gordum o da yetti zaten:) Allahim herkese nasip etsin bu duyguyu...
teşekkürler... amiiinHakkinda hayitlisi boyleymis demekki sonu guzel olsun insallah 6 taneside iyi kalitede gelisir
seninle aynıyız galiba benimde yarı kontrol çatlama yarın akşam olabilir yumurtalara bakılacak yarınMerhaba kizlar
uzun zamandir yazamadım islerim cok yogundu.bugun opudan once son kontrolüm vardi. Bu gece catlatma ignelerimi oluyorum.cumartesi opu olucak kismetse.ins sorunsuz gecer
Smdi bunlar olustu ya dollendi yani iyi biseymi bu korkmalimiyim bozulabilirmi disarsa yoksa yerlestrceklermi? Son gunde besinci gun dha iyi diolar yaÇözülürse derken? Canim son güne derken sanırım 3 gün transferin olur diye düşünüyorum ben
Smdi bunlar olustu ya dollendi yani iyi biseymi bu korkmalimiyim bozulabilirmi disarsa yoksa yerlestrceklermi? Son gunde besinci gun dha iyi diolar ya
transfer için adeti mi bekliyorlar... allah yardımcımız olsun..bende seninle aynı durumdayım.pko olduğum için çok sayıda yumurta oluştu.17 ekimde opu işlemim oldu.donduruldu.kısmetse aralık ayında transfer yapılacak.şuan adetimi bekliyorum.2.yada 3.günü doktora gidice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?