- 22 Ekim 2014
- 86
- 200
- 33
- 49
Allah sonuna kadar güzel gotursun insallah..gözün aydın canım
banadaaa aynısını sölediler.. telefon bekliorumKizlar merhaba bize dun hergun bizi arayip bilgi vereceklerni solediler embriyo olsmusmu filan die. Dha aramadilar bgn altiya kdr ararlarmis arayip olusup olusmadgnimi solicekler. Cok heyecanlyim.
Hayirli haberler alirsiniz insallahh...banadaaa aynısını sölediler.. telefon bekliorum
Zeynep086.rabbim kucagina almayi nasip rtsin emeklerimizin karsiligini versin insallah...Allah razı olsun canım. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
kötü şeyler düşünüp çağırma.. çok iyi olacak. çok iyi gidecek.. tam istedikleri gibi olcakk.Arkadaslar aradilar hastaneden alti tane yumurta toplanmisti ucu dollenmis iyi smdiki durumlari dedilerne olacak sizce gidecekmi son gune ya onlarda cozulurse olmassa
bizler için hayırlısı böyleymiş.. allah ne yazdıysa o.. bize yaşamak düşer.. teşekkürler iyi niyetin için..bitanem üzülme bnde ohss oldum ne yaşadığını anlayabiliyorum benimde yapılamamıştı sonra yapıldı..bol bol dua et sonucu güzel olacak Allahın izniyle
Dua et canım Allah in izniyle bir şeycikler olmazArkadaslar aradilar hastaneden alti tane yumurta toplanmisti ucu dollenmis iyi smdiki durumlari dedilerne olacak sizce gidecekmi son gune ya onlarda cozulurse olmassa
yine aynı şeyi yazıcam...Gunaydinnnnn kızlar
Z zeynep086 öncelikle bebislerin sıkıca tutunsunlar inşallah diğer hamile arkadaslarimida COK COK tebrik ediyorum bir avazda inşallah bebislerini kucaklarına alırlar.
Bugün kontrole gitmiştim güzel haberler var yumurtalar 14 mm olmuş ve 13 tane var COK mutlu olduk.esimin sperm testi de süper denicek kadar iyi geldi :) iğnelere devam ek olarak catlatmama iğnesi verdi iki tane bugün ve yarın vurucam karından,cumartesi yine kontrol var ve bir aksilik olmazsa hafta arası opu yapılacak yalnız sol yumurtalik her seferinde geride ve bizi biraz zorliycakmis ama olsun ne yapalım o da nazar boncuğu olsun artık:) doktora giderken bugün yine ağladım sebepsiz ve hersey bu kadar iyi iken neden normal yolla olmazki diye eşimde artık ne diyeceğini bilmiyorkayınvalidem süper biridir ama COK baskı yapıyor neden niçin diye onu da COK kafama takiyorum.konuşmaya ihtiyacım var ama bu süreci sizden başka kimse ile paylasamiyorum COK sık form a yazı yazamiyorum fakat yanımda olduğunuz icin binlerce teşekkür ederim sizlere inanın kendime olduğu kadar hepinize dua ediyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHIM HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN,HAYİRSİZ OLANI DA HAYIRLI EYLEYİP BİZE NASİP KISMET ETSİN.
Ne olur uzulme aglasakta sizlasakta mecburen zaman gecmiyormu acimizi birtek biz biliriz ama ne yapalim buda bzim kaderimiz. Hayrlisi demiyo muyuz hep demekki rabbim bolesni hayrli goruyo ne guzel bak olusuyo yumurtalar insallah bebikte olur skma canniGunaydinnnnn kızlar
Z zeynep086 öncelikle bebislerin sıkıca tutunsunlar inşallah diğer hamile arkadaslarimida COK COK tebrik ediyorum bir avazda inşallah bebislerini kucaklarına alırlar.
Bugün kontrole gitmiştim güzel haberler var yumurtalar 14 mm olmuş ve 13 tane var COK mutlu olduk.esimin sperm testi de süper denicek kadar iyi geldi :) iğnelere devam ek olarak catlatmama iğnesi verdi iki tane bugün ve yarın vurucam karından,cumartesi yine kontrol var ve bir aksilik olmazsa hafta arası opu yapılacak yalnız sol yumurtalik her seferinde geride ve bizi biraz zorliycakmis ama olsun ne yapalım o da nazar boncuğu olsun artık:) doktora giderken bugün yine ağladım sebepsiz ve hersey bu kadar iyi iken neden normal yolla olmazki diye eşimde artık ne diyeceğini bilmiyorkayınvalidem süper biridir ama COK baskı yapıyor neden niçin diye onu da COK kafama takiyorum.konuşmaya ihtiyacım var ama bu süreci sizden başka kimse ile paylasamiyorum COK sık form a yazı yazamiyorum fakat yanımda olduğunuz icin binlerce teşekkür ederim sizlere inanın kendime olduğu kadar hepinize dua ediyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHIM HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN,HAYİRSİZ OLANI DA HAYIRLI EYLEYİP BİZE NASİP KISMET ETSİN.
kızlar mrb bizde dün ilaçlara başladık hayırlısı olur inş ilk denememz cok heyecanlıyz
Evet aynen oyle ama icimde korku ve huzun var ye ilerleyen zmanda arayip yerlestiremicez derlerse. Dollenmeside iyi birsey demi? Ben hcbsi bilmiyorum alti taneden sadece ucu dollenmis ya onlarada bsi olursa emekler cope gdcekanladığım kadarıyla yumurta toplama işleminde 6 adet yumurtan toplandı.dün mü oldu yumurta toplama işlemin.bugün de arayıp kaç tane döllendi onu sölediler dimi 3 tane döllendi.Yani bugün 1.gün oluyor.
ya 3.gün yada 5.gün transfer ederler embriyoların durumuna göre herkese 5.gün embriyosu transfer etmiyorlar.belki sana 3.gün transfer olur şimdi gelişmelerine bakılacaktır.sende şahin beye gidiyordun bende şahin beyin hastasıyım
Arkadaslar aradilar hastaneden alti tane yumurta toplanmisti ucu dollenmis iyi smdiki durumlari dedilerne olacak sizce gidecekmi son gune ya onlarda cozulurse olmassa
Aradilar ya hastaneden cok heywcan yaptm uzuldum keske altisida dollense die sora sukrettim rabbime uzuluyo insan yinede endiseleniyorum.Üzülmeyin Allahın izni ile son günede gelir transferiniz bile yapılır merak etmeyın..inşallah hamile kalırsınız...Bol şanslar..
Canım cok üzüldüm inanbabada iki tane 7 hücreli 3. Gün embriyisu transfer edilmişti, bugün 3. Günüm benimde pek umudum yok korkuyorum çok
adetin 2.yada 3.günü kontrole çağırıyolarlar.sonrasında sanırım arada yine kontrole gidiyorsun.tam olarak adetin kaçıncı günü dondorulmuşları transfer ediyorlar ilk defa olacağım için bir bilgim yok.hatta bu konuda bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.transfer için adeti mi bekliyorlar... allah yardımcımız olsun..
Aradilar ya hastaneden cok heywcan yaptm uzuldum keske altisida dollense die sora sukrettim rabbime uzuluyo insan yinede endiseleniyorum.
canım lütfen bu kadar karamsar olma.döllenmesi tabiki iyi birşey.Altı taneden üçünün döllenmeside iyi birşey.İnsanlar bir tane döllensin diye belki aylarca uğraşıyorlar.Biz elimizden geleni yapıyoruz bu yola girdik ve üstümüze düşenleri yapıyoruz.Allah'ın izniyle döllenen 3 yumurtana birşey olmayacak.Şimdi onların gelişimini izleyecekler.Sanırım seni iki gün sonra ararlar.Bu 3 döllenen yumurtanın kalitesi hakkında bilgi verirler.Hepimiz bir şekilde yeniyiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.ama karamsar olma seni aradıklarında inşallah 3 yumurtanınıda iyi kalitede geliştiğini söyleyecekler.3.günü yada 5.günü transfer ederler.Onuda yumurtanın gelişimine göre karar vericekler.Bu yüzden ekstra kendine stres yaratmaEvet aynen oyle ama icimde korku ve huzun var ye ilerleyen zmanda arayip yerlestiremicez derlerse. Dollenmeside iyi birsey demi? Ben hcbsi bilmiyorum alti taneden sadece ucu dollenmis ya onlarada bsi olursa emekler cope gdcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?