- 23 Ekim 2014
- 89
- 74
- 23
yok daha aranmadım.. beklemedeyim.. zaten 2 ay beklicem.. benm için bekleme zamanıkaderyurdanur sennkiler ne alemde aradilarmi can insallah musmutlu haberler aliriz
Belki vardr ama nie ole diorsun uzme kendini dicem ama nasl uzulmezki insan bekliorsn o kdr hayrlsini versn rabbim diorsun ama yined istio insan :'(benimde bi seferkinde 6 taneden 4 dü döllenmişti ama ikisi si uygundu..onlar donduruldu halada dondurulmus bekliyor...akabinde yeniden igne ilaçla yumurtlama işlemim oldu 4 yumurtam oldu ve 3'ü döllendi bitanesi 8 digerleri 7 hücreliydi 7nin bi tanesi orta kalite diğerleri 1 kaliteydi..kalitelilerin 2 si tranfer edildi ama tutmadı malesef dun test sonucum 0,27 cıktı..yarın yıne yapıcakmısım ama tutmadıgından eminim..dr istediği için yaptırcam sadece
Insallah insallah allah razi olsun hepinizden bari yerlestrilse bi umut oluyo istecanım lütfen bu kadar karamsar olma.döllenmesi tabiki iyi birşey.Altı taneden üçünün döllenmeside iyi birşey.İnsanlar bir tane döllensin diye belki aylarca uğraşıyorlar.Biz elimizden geleni yapıyoruz bu yola girdik ve üstümüze düşenleri yapıyoruz.Allah'ın izniyle döllenen 3 yumurtana birşey olmayacak.Şimdi onların gelişimini izleyecekler.Sanırım seni iki gün sonra ararlar.Bu 3 döllenen yumurtanın kalitesi hakkında bilgi verirler.Hepimiz bir şekilde yeniyiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.ama karamsar olma seni aradıklarında inşallah 3 yumurtanınıda iyi kalitede geliştiğini söyleyecekler.3.günü yada 5.günü transfer ederler.Onuda yumurtanın gelişimine göre karar vericekler.Bu yüzden ekstra kendine stres yaratma
Tabiki iki ay beklicen ve mukafatni alacaksn insallah insallah dollenmislerde hayrlsylayok daha aranmadım.. beklemedeyim.. zaten 2 ay beklicem.. benm için bekleme zamanı
AmiiinnnnAllah hepinizden razi olsun ne guzel cevapliyorsnuz sorularimi insallah hepimizin yuzu gulsun alalim bebeklermizi ellerimize insallah ve sora hic aglamayalm bebeklermzle beraber hep yuzumuzu guldrsn rabbim
amin cnm sağolasın inş güzel hayırlı haberlerle dönermAllah hayırlı sonuclar almanızı nasip etsin inş..
yrn cnm bu saatlerde kontrolüm var azsnr da 2.iğnemi olcminşallah hayırlısı olur. ilk kontrol ne zaman
amiiiin...Allah hepinizden razi olsun ne guzel cevapliyorsnuz sorularimi insallah hepimizin yuzu gulsun alalim bebeklermizi ellerimize insallah ve sora hic aglamayalm bebeklermzle beraber hep yuzumuzu guldrsn rabbim
Stresten ve kullandığın ilaçlardan olabilir canım. Tüp bebek yaptıracağım ay 3 gün geçmişti. Sonra oldum.mrb kızlar en son adetım 6ekımdı hala adet olmadım 2 kez ayrı ayrı gunde cook az kahverengı lekelenme oldu gectıı antıbıyotık cok kullandım cunku gozum enfeksıyon kapmısdı ondan... hala adet olmadım antıbıyotık gecıktırırmı adetımerak edıyom ama tup bebek yaptıracagız daha once denememız oldu bu 3. olcak adetımı beklıyom muane ıcın olmadım acaba adet gunum mu degıstı olamadım daha ..acaba hamılelık olurmu kı bı mucıze gecenlerde test yaptım ıdrar ama cıkmadı bakalım ayın sonuna kadar beklıyecem olmazsam kanda test yapacam tedbır amacıyla....
Hadi insallah. Tüp denrmesi sonrası hamileliklere rastlaniyormus hem de azimsanmayacak sayida.mrb kızlar en son adetım 6ekımdı hala adet olmadım 2 kez ayrı ayrı gunde cook az kahverengı lekelenme oldu gectıı antıbıyotık cok kullandım cunku gozum enfeksıyon kapmısdı ondan... hala adet olmadım antıbıyotık gecıktırırmı adetımerak edıyom ama tup bebek yaptıracagız daha once denememız oldu bu 3. olcak adetımı beklıyom muane ıcın olmadım acaba adet gunum mu degıstı olamadım daha ..acaba hamılelık olurmu kı bı mucıze gecenlerde test yaptım ıdrar ama cıkmadı bakalım ayın sonuna kadar beklıyecem olmazsam kanda test yapacam tedbır amacıyla....
ilk kontrolün ne zaman genellikle 5. veya 6. gün oluyorkızlar mrb bizde dün ilaçlara başladık hayırlısı olur inş ilk denememz cok heyecanlıyz
cnm dün adetin 2.günü idi dr cuma gel dedi adetin 4.günü olcak bnde anlamadm yumlar hemen görünecek mi kiilk kontrolün ne zaman genellikle 5. veya 6. gün oluyor
Hadi bakalım hayırlı olsun canım benimde yarın kontrolum var muhtemelen pazartesi benimkilerde toplanacak :)Kızlar günaydınnnnn şimdi doktordan çıktım haberler çok iyi nar suyu işe yaradı endometrium 2 katına çıkmış Cumartesi tekrar kontrol var sanırım Pazartesi opu yapılacak keyfim yerine geldi valla :)
Hadi insallah. Tüp denrmesi sonrası hamileliklere rastlaniyormus hem de azimsanmayacak sayida.
Sizin tavsiyelerinizle ben de basladim nar suyuna. Hepimize sifa olsun insallah. Benim de pazartesi olabilir.Hadi bakalım hayırlı olsun canım benimde yarın kontrolum var muhtemelen pazartesi benimkilerde toplanacak :)
Benim arkadasim Yaşadı bizzat. Allah ol derse olur.bazen mucıze olur belkı de olabılır dıye dusunuyom sonra hep sonra yok dıyorum bu sefer gectı baya ama umutlenemıyorum da hayırlısı olsun dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?