Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Belki vardr ama nie ole diorsun uzme kendini dicem ama nasl uzulmezki insan bekliorsn o kdr hayrlsini versn rabbim diorsun ama yined istio insan :'(

Insallah insallah allah razi olsun hepinizden bari yerlestrilse bi umut oluyo iste

mrb kızlar en son adetım 6ekımdı hala adet olmadım 2 kez ayrı ayrı gunde cook az kahverengı lekelenme oldu gectıı antıbıyotık cok kullandım cunku gozum enfeksıyon kapmısdı ondan... hala adet olmadım antıbıyotık gecıktırırmı adetımerak edıyom ama tup bebek yaptıracagız daha once denememız oldu bu 3. olcak adetımı beklıyom muane ıcın olmadım acaba adet gunum mu degıstı olamadım daha ..acaba hamılelık olurmu kı bı mucıze gecenlerde test yaptım ıdrar ama cıkmadı bakalım ayın sonuna kadar beklıyecem olmazsam kanda test yapacam tedbır amacıyla....

Stresten ve kullandığın ilaçlardan olabilir canım. Tüp bebek yaptıracağım ay 3 gün geçmişti. Sonra oldum.

Hadi insallah. Tüp denrmesi sonrası hamileliklere rastlaniyormus hem de azimsanmayacak sayida.

Hadi bakalım hayırlı olsun canım benimde yarın kontrolum var muhtemelen pazartesi benimkilerde toplanacak :)

kızlar ben bugün öğlene kadar yattım fakat öğlen işe geldim, transferim dündü, bu şekilde ertesi gün çalışanlarınız oldu mu,
kuruntu yapmak istemiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…