lütfen üzülme ve umutsuz olmaAradilar ya hastaneden cok heywcan yaptm uzuldum keske altisida dollense die sora sukrettim rabbime uzuluyo insan yinede endiseleniyorum.
yarın 2. kontrolüm var heyecanlıyım şimdiden. izin konusu beni gerim gerim geriyor.iş yerinden izin alamıyorum. 24-28 kasım arası izin alıcam inşallah bu sürelerde hepsi tamamlanırda yeni bi sorun çıkmaz.hayırlısıyla yarın yumurtaların durumu iyi olsunda çatlamama iğnelerine başlansa bari.. öööfffff geriliyorum valla. zaten iğnelerden karnım delik deşik olduBahceliev .sen ne durumdasin.senin nasil gidiyor..
Ben bir kaç gündür içmedim bugün alayım hemen devam pazartesiye kadar daha iyi olur. Birde kabak çekirdeği ile anansı da söylüyorlar transfer öncesi yenmeli diye :)Sizin tavsiyelerinizle ben de basladim nar suyuna. Hepimize sifa olsun insallah. Benim de pazartesi olabilir.
Canım benim stres yapma lütfen daha sakin evet bu ilaçlardan hiç birimiz memnun değiliz ama mecburuz be kuzum bunu dert etme kendine şimdi sen evladına odaklan inşallah.lütfen üzülme ve umutsuz olma
yarın 2. kontrolüm var heyecanlıyım şimdiden. izin konusu beni gerim gerim geriyor.iş yerinden izin alamıyorum. 24-28 kasım arası izin alıcam inşallah bu sürelerde hepsi tamamlanırda yeni bi sorun çıkmaz.hayırlısıyla yarın yumurtaların durumu iyi olsunda çatlamama iğnelerine başlansa bari.. öööfffff geriliyorum valla. zaten iğnelerden karnım delik deşik oldu
Benim arkadasim Yaşadı bizzat. Allah ol derse
ya nasıl olmus pekı merak ettımneler yasadı umutlenmek ıstıyorum bıraz ....
canım gözün aydın.allah kucağına almayıda nasip etsin.sana kaç tane transfer edilmişti.bide tek gebelik değilmihayırlı günler herkese bende geldim miniğin kalp atışı görmeyi Rabbim nasip etti.çok ağladım bu sefer mutluluktan Allahım hepimizin miniklerini korusun.çok mükemmel bir duygu
Yani gidebilirsin tabi ki ama narkozun etkisi 4-5 saat sürecektir evde dinlenmem sanırım daha doğru olur.kızlar benim yarın sabah opu var,çok korkuyorum öğleden sonra işe gidebilir miyim kendime ait odam var çok yorucu değil yani raporla falan uğraşmak istemiyorum
Opu Sabah olacağı için bence olur.kızlar benim yarın sabah opu var,çok korkuyorum öğleden sonra işe gidebilir miyim kendime ait odam var çok yorucu değil yani raporla falan uğraşmak istemiyorum
Normal canim benimde ilk iki hamileligimde bulantilarim 6. haftada baslamisti oglumda ilk 6 ay perisan oldum ictigim suyu bile cikariyordum hic iyi beslenemedim..bu seferki biraz farkli gibi henuz bupanti yok insallah boyle devam eder...bulantin olunca tuzlu cubuk kraker ye iyi geliyor gercekten...evet canımiki üc gündür sabah kahvaltıdan sonra ikindi saatlerine kadar birde geceleri cok erken olması sasırttı beni.cok şükür bugünümüze
Herkese aynı iğne olmak zorunda değil ki.. Doktor neyi uygun görürse..kızlar bende başladım salı günü iğnelere,gonal f diye Bi iğne yazmışınız hep bana onu vermedi niyeki acaba cumartesi sabah gitcem tekrar doktora
Cnm endometrium kc cikti?Kızlar günaydınnnnn şimdi doktordan çıktım haberler çok iyi nar suyu işe yaradı endometrium 2 katına çıkmış Cumartesi tekrar kontrol var sanırım Pazartesi opu yapılacak keyfim yerine geldi valla :)
adetin 2.yada 3.günü kontrole çağırıyolarlar.sonrasında sanırım arada yine kontrole gidiyorsun.tam olarak adetin kaçıncı günü dondorulmuşları transfer ediyorlar ilk defa olacağım için bir bilgim yok.hatta bu konuda bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
transfere kadar ilaç veriliyor heralde ve rahim kalınlığınını transfer için uygun olması gözleniyor diye biliyorum ben
Selam, benim dondurulmuş transferim yarın olacak. Adetinin 2.günü gidiyorsun, rahim duvarı, E2 ve pregesteron değerin istenen düzeyde ise dondurulmuş transfer hazırlıklarıa başlıyorsun. Genelde ilk durumuna göre 15 gün vitamin ve östrojen bantları veriliyor. Sonrasında , tedaviye göre jel ve iğneler ekleniyor. Genellikle adetinden sonraki 19. -21. günler arasında transfer oluyor.adetin 2.yada 3.günü kontrole çağırıyolarlar.sonrasında sanırım arada yine kontrole gidiyorsun.tam olarak adetin kaçıncı günü dondorulmuşları transfer ediyorlar ilk defa olacağım için bir bilgim yok.hatta bu konuda bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
transfere kadar ilaç veriliyor heralde ve rahim kalınlığınını transfer için uygun olması gözleniyor diye biliyorum ben
nebilim ya iyice herşeyi kafaya takar oldum sanırımHerkese aynı iğne olmak zorunda değil ki.. Doktor neyi uygun görürse..
canım ben de 1 gün yatmıştım. doktorum banyo yapabilirsin araba kullanabilirsin namazını kılabilirsin sadece ağır iş yapma demişti. bu işte sadece bi şeyde kesinlik var o da hiçbirşeyin istatistiklere dayanmadığı herşey kişiye göre değişiyo çok yatan tutmuyo holayıp zıplayan tutuyo. daha dün sordum doktoruma herkes 5. gün transfer diyo siz hep 3 yapıyorsunuz dedim benim çok hastam var 5. gün transferi tutmadı çok hastam var 2ç gün transferi ile gebe kaldı diyo. yani biz elimizden geleni yaptık geri kalanı rabbimin emrinde ol dicek olacak. Ol dediği kullardan olman dileği ile bak işine şeker yeter ki stres yapmakızlar ben bugün öğlene kadar yattım fakat öğlen işe geldim, transferim dündü, bu şekilde ertesi gün çalışanlarınız oldu mu,
kuruntu yapmak istemiyorum,
nezaman başlamak lazımki nar suyuna kızlar ben salı günü iğnelere başladım şimdi içmeye başlayımmı.Sizin tavsiyelerinizle ben de basladim nar suyuna. Hepimize sifa olsun insallah. Benim de pazartesi olabilir.
bitanem herşeyde ihtimaller var tabi. hepimiz her aşama da hep şüpheli yaklaşıyoruz ama bu ihtimaller çok düşük biz hep iyiyi düşünelim iyi olsun. eğer akıntın varsa bu yumurta çatladığı için değil yumurta sayın arttığı için korkma canım inşallah hayırla alırsın bebeğini kucağınaSlmmlar. Bu catlatmama iğnelerine rağmen catlama ihtimali olur mu dersiniz? Kuruntu mu yapiyorum acaba. Ilk denemem olduğu için stresimemani olamiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?